Şizofren olmasından korkuyorum..

ankaraya gidip görüşebilirsem görüşücem demişsiniz bence evine gidin direkt aniden sakın ben geldim görüşelim fln demeyin ne olduğunu görün baskın yapın yani
sonucuda bize bildirin merak ettim doğrusu aklıma üç harfliler geldi korku filmi gibi anlattıklarınız inş kötü bişey yoktur allah yardımcınız olsn

arkadaşlar hepinize günaydın uun zamandır yazamadım okadar üzücü günler geçiriyorumki anlatamam..o gün görüşemedik ankarada..eğitimdeydi o antalyaya gitmşti..ankaraya indiğimde bende onların ankardaki evine gittim..annesiyle kardeşiyle görüştüm..annesi bana tam olarak anlatmadı ama çocuğun başının belada olduğunu ve anlatılabilecek bişey olmadığını söledi.okadar ısrar etmeme rağmen anlatmadı..şizofren falan değilmiş ynai başı beladaymış gerçekten..annesi onun yanına kalmaya gittiğinde oranın halkından biriyle biraz fazla samimi olmuş bu insanlarla görüşmeye başlamış..o insanların yanında oğluyla alakalı bi şaka yapmış ve bu kişilerde öle şaka mı olur siz bizim elimizden artık kolay kolay kurtulmassınız demişler..o gün bu gündür erkek arkadaşımı rahatsız ediyorlarmış..(tabi işin gerçeğini tam olarak anlatmıyolar bana bu insanlar tarikatçı falanmış heralde) erkek arkadaşımı da himayeleri altına almaya çalışıyolarmış..oda benim iyiliğim için benden uzak duruyomuşş..kızlar nolursunuz bişe deyin bana bunların elinden nasıl kurtulunur..annesi diyo çok ters bi insan oldu benim çocuğum böle değildi yazı, büyü falan yapmış olabilirler diye....oooff ...

tüm bu bahsettiklerin ağır bir şizofreni vakasını düşündürüyor canım
ilk büyük bir üzüntü yle başlar bu hastalık
genellikle ergenlik bitimi ve ergenlik yaşında meydana çıkar
sevgilinin yaşı ne :uhm:
ayrıca çok ağır toblolarda kendisini ünlülere yada birilerine ben zetir
ben tarkanım yada ben türkiyenin başbakanıyım gibi a.s
tüm bu saydıklarımdan birisi bile varsa ailesini uyar ve sende uzak dur
sakın yanına yanlızken gitme
ne zaman ne şekilde davranacağı belli olmaz
her zaman gözüne sevgilisi gibi gözükmezsin seni düşmanı gibide görüp zarar verebilir
inan senin adına üzgünüm
umarım basit bir depresyondur yaşadıkları :a015:

işte bu anlattıklarından sonra teşhisim iyice kuvvetlendi canım :1no2:
bu büyük olasılık şizofren vakası
ailede reddediyorsa:1no2:
hastalığı
tarikat falan çok inandırıcı değil
himaye :1no2:
hepsi birbirine girmiş tutarsız kelimeler ve kaçamak sözler :a015:

saol canım ilgilendiğin için.onu bu şekilde yitirmek istemiyorum bu aniden olan şeyler çk ağrıma gidiyor..25 yaşında sevgilim..ve benden gittikçe sevgi anlamında uzaklaşıyor..ailesindende...gerçekten yazı yapmış olabilirlermi..yada eğer yalansa kocaman kadın anneside bu yalana ortak mı olmuştur..kafamda 1000 tane soru...çok bunaldım yoruldum artık yaa..yardım etmeye çalışıyorum bunada izin vermio tam larak ne olduğunu bile anlatmıyo..sen hep mutlu olmalsın ben olmasamda diyo..sen çok i bir insansın ben seni üzmek istemiyorum diyo..annesine de kızıp duruyomuş benim başım abunları sen sardın diye...kızkardeşi konuşmaya çalışıyomuş onu da tersliyomuş..nolcak bilmiyorum yaa..

annesi ne demiş ki çocuğa düşman olmuşlar,bunu bilsek gerçek mi değil mi daha kolay karar veririz.tayinini isteyemez mi bu arada?

annesi ne demiş ki çocuğa düşman olmuşlar,bunu bilsek gerçek mi değil mi daha kolay karar veririz.tayinini isteyemez mi bu arada?

canım 2 yılı aştıktan sonra tayin isteyebilioz..daha 15 ay ooldu işe başlayalı..ben diyorum bırak işi istifa et yeniden girersin sınava oda diyor beni yine bulurlar diyor..benim olduğum ilçeye gelirsin diyorum..bizi bulurlar ayırırlar diyor..anneside ne sölediğini sölemiyo tam olarak..bilsem ona göre çözüm üretirim..sölencek bişey değil inan sölencek bişey olsa sölerdim diyo annesi yalvardım kadına yaaa lütfen söleyin diye...benimle dalgamı geçiyolar bilmiyorum..o ilçeden ayrılmadan bunların elinden kurtulamazmış(annesine göre) tabi erkek arkadaşıma göre imkansız onların elinden kurtulmak..bu sorunlar yüzünden ben paranoya oldum çıktım yaaa...

bunu biz ne kadar tartışsakta burda teşhiş koyamayız , siz annesinide alıp gidin bence görüşmeye ve doktora götürün başka çare yok ....İnşallah iyi haberler alırsınız....

kim bu insanlar,nasıl bunu yapabiliyorlar,bu ülkede hukuk var,yasalar var.
tarikatçı demişsin de aklıma geldi,acaba çocuğun annesi de mi tarikatçı,ya da az da olsa öyle bir geçmişi var mı kadının veya da çocuğun?
bir de şu olabilir,nasıl bir devlet dairesinde çalışıyor bilmiyorum ama ihale gibi mevzulara mı bakıyor çocuk,eğer öyleyse çok bela dönüyor öyle işlerde.

bence sevdiğinin önceden yani ailesi ile yaşarken ufakta olsa böyle şeyler enlatıyormuymuş öğren diyelimki vardı ozman kesin şizofren bu durumu yaşayan komşumuzun oğlu var çocuk mühendisliği bıraktı beni öldürcekler peşimdeler diyip sürekli biyerlere gidip saklanıyormuş bu durum olabilir ama olmayada bilir gerçekten suçlu olabilir ikiside çok kötü neolur uzak dur çok tehlikeli

bunu biz ne kadar tartışsakta burda teşhiş koyamayız , siz annesinide alıp gidin bence görüşmeye ve doktora götürün başka çare yok ....İnşallah iyi haberler alırsınız....

inanki bunları söylemek çok zor geliyor bana canım ama doktor sadece hastalığın adını koyacak tedavisi olmayan bir rahatsızlık bu :1no2:
bbaşlarda aile inkar edecek kabullenmiyecek hastalığı o yüzden senden bile saklayacaklar ama tüm bu anlattıkların tamamen şizofrenik bir toblo
yaşını niçin sordum biliyormusun
genellikle 18 25 yaş erkeklerde çıkan bir hastalık
çok az ama 30 lu yaşlardada görülme ,ihtimali var :1no2:
çoğuda kalıtımsaldır hatta hemen hepsi
biliyorum seviyorsun çok üzücü ama
bu hastalığın genetik olduğunu biliyormuydun :1no2:
hatta ömrün boyunca hep tehlike altın da olacağınıda
allah saklasın tv lerde izlemişsindir belki şeytan geldi öldür dedi gibi vakaları
çocuğunu eşini annesini keser bunlar
gerçekten bu genç için üzgünüm
ama yapılabilecek bir şey yok :1no2:
tüm bunları nerdenmi biliyorum
en yakın arkadaşımın erkek kardeşi 18 yaşında bu hastalığa tutuldu
tüm bunları yaşarken yanlarındaydık
bu anlattıkların hiç yabancı gelmedi bana :1no2:

evet bu hastalar çokta zeki oluyorlar hemen hepsi
başarılı okul grafiği çiziyolar
taki tablo ağırlaşıncaya kadar :1no2:

arkadaşım benimde hayatımda böyle bir insan vardı. çevremde ona bakan gıptayla dönüp birkez daha bakıyordu. çok mutlu olduğumu görenler evlenirsin diye bana destek oluyordu. birgün senin arkadaşın gibi sebepsiz ansızın böyle garip hareketlerle benden uzaklaştı. sadece beni bekle ben daha iyi bir ben olarak döneceğim dedi. en yakın arkadaşlarına durumu sordum. onlara anlatmış bana ister bekle istemezsen hiç durma dediler. bir yıl bekledim hayatıma kimseyi almadım. sonra yeniden kendimi düzene koymuşken çıktı geldi. yinede anlatmadı ama sonradan bir polis abim hakkında araştırma yaptı. babası yüzünden peşine mafya düşmüş. bakadan kredi almışlar. ölümle tehdit edilmişler. bir yılda inanılmaz kilo vermişti. hiç o tanıdığım çocuk değildi. ama beni bırakıp gittiği bana mantıklı bir açıklama yapmadığı için arkama bile dönmeden gittim. şimdi diyorum. iyiki gitmişim. içinde bulunduğu batağa benide benim ailemide çekebilirdi. allah korumuş beni. sende canım çok seviyor ve emek vermiş olabilirsin. üç beş gün ağlarsın. ama birgün hata yapmadığına şükredersin. eğer onun peşinden gitseydim okulumu işimi ailemi hayatımı bile kaybetme riskim vardı. ve hiçkimse bu riske değmezdi değmez. benden başkası değerli değil bu hayatta benim için. çok iyi düşünmelisin. şizofren olduğu konusunu ancak bir psikiyatr karar verebilir. burdan ne yorum yapsakta boş.

arkadaşlar erkek arkadaşımla konuştum dün gece 2-3 saat.herşeyi anlattı bana.durum çok vahim.bende hemen sizlere anlatmak istiyorum nolursunuz bi fikriniz bi çözüm yolu varsa söleyin.şimdi hasta olduğu bi zaman eczaneye gidio arkadaşım.orda eczacıya tylol varmı diye soruo neyse bu kız arka tarafta var ben getirim diyor ve arkaya gidiyor.buraya da merdivenle çıkılıyormuş.merdiveni tutması için erkek arkadaşımı çağırıyor.neyse sevgilim gidiyor ama tamamen iyi niyetli olarak.o sırada merdiven düşüyor ve bunlar yere düşüyolar ikiisi birlikte.o sırada içeriye bu kızın kuzanleri giriyor.ve noluyor burda diye erkek arkadaşıma saldırmaya kalkıyolar orda biraz itişip kakışıyolar.küçük yer olduğu için erkek arkadaşımın evinide buluyolarlar.dövüyorlar falan bu kızı alcan diyolar almıcam diyo arkadaşım eğer allmassan kardeşinin kafasını keser koyarız önüne diyorlar.tamam alcam dio buda.yaniiii bunları bana sölerken nasıl böğüre böğüre ağlıyor yaa...ben seni deliler gibi seviyorum Allahım leylam olmadan yaşamayı nasip etme bana..sen çek kendini vur dersen onu yapim nolur bişey söle bana..kurtulmak istiyorum nolur...şu durumdan kurtulim imkansız ama alcam yüzüğümü gelcem yanına...ben o kişiyle evlensem bile evli durmam boşanırımm..ben ölene kadar seni sevecemmm..nolur beni affett....diye saatlerce ağladı..kızlar nolur bi akıl verin..onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum...

bence böle bi durum varsa polise gitsin hemen.eczanede çalısan kız dememısmı akrabalarına böle böle oldu ortada bişe yok die.ne saçma ya turk fılmı gıbı olmus valla.

arkadaşım bu güne kadar hiçbir konuya yorum yapmadım ama artık dayanamadım, sen bu söylenenlere inanıyormusun, hangi devirde yaşıyoruz, kendini harap etme bu işin altında başka işler var, zaten ortaya da çıkmaya başlamış bence kendine eziyet etme, ağlamalara da fazla inanma erkekler zora geldimi herşeyi yaparlar.

Yaa bana masal gibi geldi anlattıkların. O kız durun ya ne alakası var diyememiş mi kuzenlerine bu ne bööle yaa.. çok inanamadım açıkcası..Erkek arkadaşın kesinlikle psikiyatrik destek almalı. Benim bildiğim şizofrenler böyle hikayeler yazabiliyolar...

seni oralarda aldatmış da kılıfını hazırlıyor olmasın sakın?hiç böyle saçma şey olur mu,eczacı kız birşekilde anlatmayı başarırdı kuzenlerine,aramızda böyle birşey yok diye.kesinlikle inanma bu yalana.eğer bu evlilik için tehdit edilme hikayesi komple yalan değilse bile,kızın merdivenden düştüğü kısmı külliyen yalan.evlen diye tehdit ediliyorsa mutlaka kızla birşey yaşamıştır.gidip kızı bulup konuşabilirsin bu durumda.

aynen arkadasın soledıklerıne katılıyorum bole saçma iş olmazkötükedihüso gıt o kızı bul bızzat kendın gorus derım ....bu işin içinde baska bır iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…