N
nuci
Ziyaretçi
- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
tüm bu bahsettiklerin ağır bir şizofreni vakasını düşündürüyor canım1,5 yıllık ilişkim be benim..benim için neler yaptı..senden daha iyi bi insan tanımadım..sen mutluluğu herkesten çok hakediosun diyor..seni kaybetmemek için bu günlerde uzak durmalıyım senden...sende mutlu olmaya çalış beni düşünme diyor.Allahımm yaa kafayı yicem yaa..kardeşime de arattırdım kardeşimde başka yerde öğretmenlik yapıo daha yeni atandı.(beraber onun yanına gitme hayalleri kuruyoduk) kardeşim biran önce düzel de buraya bekliyorum sizi demiiş.oda kurtulma ümidim binde bir ama kurtulabilirsem söz gelicem demiş.sonra benim için ablanı yalnız bırakma onun için endişeleniyorum demiş.kızlar kafayı yicem kaç defa sordum bak dedim benden bıkmış olabilirsin, ayrılmak istiyo olabilirsin yada başkası olabilir herzaman olduğu gibi bana dürüst ol nolur böle oyunlar yapma ben şuan sadece senin için endişeleniyorum.inan bana kendim için hiç bişe istemiyorum dedim.oda biiliyorum beni senden çok bukadar seven olmadı olmucak da sen hep kalbimin biyerinde olacaksın dedi..napmaya çalışıo hakkaten hastamı bilmiyorum yaa....
arkadaşlar hepinize günaydın uun zamandır yazamadım okadar üzücü günler geçiriyorumki anlatamam..o gün görüşemedik ankarada..eğitimdeydi o antalyaya gitmşti..ankaraya indiğimde bende onların ankardaki evine gittim..annesiyle kardeşiyle görüştüm..annesi bana tam olarak anlatmadı ama çocuğun başının belada olduğunu ve anlatılabilecek bişey olmadığını söledi.okadar ısrar etmeme rağmen anlatmadı..şizofren falan değilmiş ynai başı beladaymış gerçekten..annesi onun yanına kalmaya gittiğinde oranın halkından biriyle biraz fazla samimi olmuş bu insanlarla görüşmeye başlamış..o insanların yanında oğluyla alakalı bi şaka yapmış ve bu kişilerde öle şaka mı olur siz bizim elimizden artık kolay kolay kurtulmassınız demişler..o gün bu gündür erkek arkadaşımı rahatsız ediyorlarmış..(tabi işin gerçeğini tam olarak anlatmıyolar bana bu insanlar tarikatçı falanmış heralde) erkek arkadaşımı da himayeleri altına almaya çalışıyolarmış..oda benim iyiliğim için benden uzak duruyomuşş..kızlar nolursunuz bişe deyin bana bunların elinden nasıl kurtulunur..annesi diyo çok ters bi insan oldu benim çocuğum böle değildi yazı, büyü falan yapmış olabilirler diye....oooff ...
işte bu anlattıklarından sonra teşhisim iyice kuvvetlendi canım :1no2:
bu büyük olasılık şizofren vakası
ailede reddediyorsa:1no2:
hastalığı
tarikat falan çok inandırıcı değil
himaye :1no2:
hepsi birbirine girmiş tutarsız kelimeler ve kaçamak sözler :a015:
annesi ne demiş ki çocuğa düşman olmuşlar,bunu bilsek gerçek mi değil mi daha kolay karar veririz.tayinini isteyemez mi bu arada?
canım 2 yılı aştıktan sonra tayin isteyebilioz..daha 15 ay ooldu işe başlayalı..ben diyorum bırak işi istifa et yeniden girersin sınava oda diyor beni yine bulurlar diyor..benim olduğum ilçeye gelirsin diyorum..bizi bulurlar ayırırlar diyor..anneside ne sölediğini sölemiyo tam olarak..bilsem ona göre çözüm üretirim..sölencek bişey değil inan sölencek bişey olsa sölerdim diyo annesi yalvardım kadına yaaa lütfen söleyin diye...benimle dalgamı geçiyolar bilmiyorum..o ilçeden ayrılmadan bunların elinden kurtulamazmış(annesine göre) tabi erkek arkadaşıma göre imkansız onların elinden kurtulmak..bu sorunlar yüzünden ben paranoya oldum çıktım yaaa...
bunu biz ne kadar tartışsakta burda teşhiş koyamayız , siz annesinide alıp gidin bence görüşmeye ve doktora götürün başka çare yok ....İnşallah iyi haberler alırsınız....
bence sevdiğinin önceden yani ailesi ile yaşarken ufakta olsa böyle şeyler enlatıyormuymuş öğren diyelimki vardı ozman kesin şizofren bu durumu yaşayan komşumuzun oğlu var çocuk mühendisliği bıraktı beni öldürcekler peşimdeler diyip sürekli biyerlere gidip saklanıyormuş bu durum olabilir ama olmayada bilir gerçekten suçlu olabilir ikiside çok kötü neolur uzak dur çok tehlikeli
seni oralarda aldatmış da kılıfını hazırlıyor olmasın sakın?hiç böyle saçma şey olur mu,eczacı kız birşekilde anlatmayı başarırdı kuzenlerine,aramızda böyle birşey yok diye.kesinlikle inanma bu yalana.eğer bu evlilik için tehdit edilme hikayesi komple yalan değilse bile,kızın merdivenden düştüğü kısmı külliyen yalan.evlen diye tehdit ediliyorsa mutlaka kızla birşey yaşamıştır.gidip kızı bulup konuşabilirsin bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?