Şizofren olmasından korkuyorum..

axgxustos_bxoxcexgxi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
279
0
96
Ankara
arkadaşlar benim erkek arkadaşım yalnız yaşıyor küçük bir ilçede çalışıyor.ayrı yerlerdeyiz.son 15 gündür ağlama krizleri,sürekli uyuma isteği(ilk 1 hafta sürekli uyumak istiyodu son 1 haftadada toplam 10 saat ancak uyumuşumdur diyor),benim hayatım kaymış diyor,bana yapmadığım bişeyi yapmışım gibi gösteriolar benim peşimdeler ya ölcem ya ölcem heran kapı çalınabilir ben yastığmın altında silahla uyuyorum diyor.benden sana hayır gelmez benim hayatım kaymış diyor.polise git ozaman diyorum nolur böle yapma diyorum.polisde onların adamları beni gebertirler diyor.ve buna benzer şeyler.çok üüzlüyorum bende kaç gündür bişey yiyemiyorum telefonlarıma bile bakmıo baksada soğuk konuşuo.benden mi ayrılmak istiyorsun eğer böle bişey varsa söle nolur söle yeterki senin başına kötü bişey gelmesin diyyorum.şuanda senden uzak durmak zorundayım senin iyiliğin için diyor.ben onu çok seviyorum napcam bilmiyorum.numara yapıo olabilirmi..şu durumdan kendimi kurtarabilirsem ki kurtulma ihtimalim çok düşük binde bir diyor herşeyi ozaman anlatcam diyor.onun yakın bi arkadaşı var sadece ona anlatmış bu durumu bana anlatmıoo o kadar yalvardım ama anlatmıyo..nolur bi akıl verin napabilirim..beni bırakmak istiyosan söle dedim kaç defa.yok diyo ben senden daha iyi bir insan tanımadım şu dünyada tanıyamam da ama böle olmak zorundayım diyor.ben yapmıyorum bunları bana yaptırıyolar diyor.dövdüler beni yüüzmde bıçak izi var şuan diyor.annesiyle kardeşinin de telefonlarına çok nadir bakıyomuş.ama msnye falan girio facebooka girio.bizden uzaklaşıo.açıklamasıda sevdiklerime yani sana anneme kardeşime zarar gelmemsi için sizden uzak durmak zorundayım diyor.nolur yardım edin bi akıll..cevabınızı bekliyorum dört gözle...iyi günler..

şizofreniyide ikiye katlamış bu başını çok ciddi bir belaya sokmuş olabilir. ama seni korumak istese yada üzülmemeni istese bu şekilde sana aksettirmezdi burdada bi duygu sömürüsü acındırma var gibi pek anlam veremedim ama tam aslını bilmeden yorum yapmazkta olmaz bıçak izi darp polisten çekinve bunları sana anlatma sonrada snei korumak istiyorum felan bana baya saçma geldi açıkcası..

Ne paranoyak nede sizofren!!

Kimbilir ne haltlar karistirdi simdide ceremesini cekiyor!
Belki alacakli pesinde, belki hirsizlik yapti polis tarafindan araniyor, belki tefecilere karisti belkide mafyaya....hersey olabilir güzelim....:teselli:

Tek bir konuda adam cok hakli ondan uzak durman senin icin en iyisi olacak....kurunun yaninda yasda yanar...

Ona yardim etmek istiyorsun anliyorum seni, hangi bataga girmis bilmiyorum ama kendi cikmak istemedikten sonra yapacak pek birsey yok...

Allah yardimcisi olsun.:Saruboceq:

canım şüphelerin de haklısın...ben de aynen senin gibi düşünürdüm....
bence sen o arkadaşından uzak dur

bir gün katlima yaptığını duyarsan hiç şaşırma...ailesini ara durumunu anlat ama kendinin ve kendi ailenin selameti açısından uzak durmanı ısrarla tavsiye ederim canım

Son düzenleme:
cok şuphelı bır durum...en ıyı çözğm aılesiyle konuş....
ya gızledıgı seyler var....hasta numarasına yatıyor yada gercekten hasta...
gecıktırmeden..en kısa zamanda aılesıne durumu söyle..

cok şuphelı bır durum...en ıyı çözğm aılesiyle konuş....
ya gızledıgı seyler var....hasta numarasına yatıyor yada gercekten hasta...
gecıktırmeden..en kısa zamanda aılesıne durumu söyle..

kaydirigubbakcemile5canım evet hasta numarası yaptığını ben de düşünmedim değil ama sonra da şöyle düşündüm, bu kadar numara yapan adamın başka kişilik rahatsızlığı vardırkafamçokkarıştı

canım benım haklısın ama..boyle hastamı yok efendım...sakladıgı seylermı var deyıpte...klava:
kafa yormaktansa...aıleyle goruşmek cok daha saglıklı olur...a.s

Artk insanlara güven olmuyor...
Nedense gözümle görmeden doğruluğu ispatlanmadan hiçbirşeye inanmıyorum.
Sende inanma..

sanırım yeterince tanımıyorsun erkek arkadaşını.
eğer tanısaydın ne haltlar karıştırdığını da öğrenirdin, bilirdin.
bence de bi arkadaşımızın dediği gibi annesine ulaşma gibi bi durumun varsa annesiyle konuş

şu dakikadan itibaren kesinlikle onu tanıma, dedikleri doğruysa kesin şizofren Türkiye de hiç doğru dürüst polis jandarma yokmu hadi yok,koskoca CUMHURİYET SAVCILARI var canım benim ya, yalan söylüyorsa da bunca yalanı söyleyende şizofrendir zaten, her şekilde o adamdan sana hayır gelmez,kaç kurtar kendini

işte budur!!!!a.s.

canım kaç kurtar kendini, cidden çok ama çok TEHLİKELİ!!!

Ben hasta olmadıgını ama basının da belada olmadıgını düşünüyorum...
Senden kopmak için basit numaralar bunlar...facebook a msn e zaman buluyor yani başı dertte kısmı yalan gibi geldi bana..

Hokkabaz bence..saray zoytarısı..bütün dikkati üstüne çekip,ilgi odağın olmaya çalışıyo..kimiside böyle kendine acınmasından hoşlanır işte..a-sosyal bi tip..uzak dur...yol ver canım..

başı bu derece büyük dertte olan adam başım dertte diyerek dolanmaz ortalıkta,hele öyle msnlerde falan dolaşacak rahatlığı hiç bulamaz.birileriyle kavga etmiş olabilir belki,küçük yerde yaşıyormuş,bi grup gençle falan bi sürtüşmesi olmuştur belki,ama mafya falan olduklarını hiç sanmıyorum.
eğer şizofrense ve bundan dolayı yalan söylüyorsa konuşarak zaten doğruluğunu anlayamazsın,gidip görmen lazım,yüzünde yara izi var mı diye bakarsın mesela,gizlice izleyebilirsin evden çıkıp nerelere gidiyor,bi bela var mı başında gerçekten diye.eğer şizofren olduğuna kanaat getirirsen ailesini bilgilendirebilirsin.Halihazırda biliyor da olabilirler.

sizofreniden cok basi belada gibi geldi..
sizofrenide asiri uyuma kimseyle görüsmeme var ama msn ve facebooka girebiliyorsa dis dünyadan bagini kesmemis demektir...yalniz iyi seyler yapmadigi hissi uyandi bende,su günlerde neler oluyor hergün haberlerde görüyorz,sizofreni oldugu düsüncesine pek inanmadim yüzümde bicak izi var dövdüler diyor eger bunu kendi kendine yapmamissa bir batakligin icinde demektir...ailesiyle konus derim

sorunumla ilgilendiiğiniz için çok tşk ederim öncelikle.arkadaşım ailesine de böyle davrandığı için annesiyle konuştum ben.ona yani hastalığa (ağlama krizleri) yakalanmadan önce annesiyle kavga etmişler.lisede falan çok başarılymış ve ondan çok güzel yerlere gelmesi beklenirken şuan düz memur olarak başladığı için sen akıllsızsın gibi şeyler sölemiş.o günden bu yana ben seni üzmek istemiyorum nolur telefonu kapatalım beni diğer telefondan arıyolar gitmem lazım(yani peşinde olan kişiler için)diyor.ve alel acele telefonu kapatıyor.ben bu durumdan kurtulim gerçekten ilk arıcağım kişi sen olcaksın diyor.kiii normalde çok seviyodu benii üzerime titriyodu..onu kaybetmek bu şekilde yitirmek istemiyorum..onu böle gördükçe (zaten telefoonlarımı da açmıyorda açtığı zaman şaşırıyorum)bende eriyorum ağlıyorum sürekli..sizce bu kadar severken bırakmak için böyle bir yola başvurulurmu...söyledikleri hiç normal insan aklı deil..psikiatriye gidelim nolur dedim oda diyor benim peşimdekilere doktor napcak diyor,yıllık izin al diyorum yok diyor sanki peşimi bırakcaklarmı diyor.kim bunlar diyorum anlatamam nolur sorma diyor.onlar heryerde varlar bi grup insan topluluğu,zamanlı zamansız beni kendi mekanlarına götürüp dövüyorlar diyor.nasıl ikna edebilirim yardım alması için.çok inanmış başının belada olduğuna.bana yaptırmak istiyorlar bişeyi onların istediğini yapmıcam diyor..lütfen bi çıkış yolu söyleyin onu kaybetmek istemiyorum.çünkü çok iyi anlaşıyoduk.onu gerçekten çok seviyorum ben yaaa..ooff

Artk insanlara güven olmuyor...
Nedense gözümle görmeden doğruluğu ispatlanmadan hiçbirşeye inanmıyorum.
Sende inanma..

1,5 yıllık ilişkim be benim..benim için neler yaptı..senden daha iyi bi insan tanımadım..sen mutluluğu herkesten çok hakediosun diyor..seni kaybetmemek için bu günlerde uzak durmalıyım senden...sende mutlu olmaya çalış beni düşünme diyor.Allahımm yaa kafayı yicem yaa..kardeşime de arattırdım kardeşimde başka yerde öğretmenlik yapıo daha yeni atandı.(beraber onun yanına gitme hayalleri kuruyoduk) kardeşim biran önce düzel de buraya bekliyorum sizi demiiş.oda kurtulma ümidim binde bir ama kurtulabilirsem söz gelicem demiş.sonra benim için ablanı yalnız bırakma onun için endişeleniyorum demiş.kızlar kafayı yicem kaç defa sordum bak dedim benden bıkmış olabilirsin, ayrılmak istiyo olabilirsin yada başkası olabilir herzaman olduğu gibi bana dürüst ol nolur böle oyunlar yapma ben şuan sadece senin için endişeleniyorum.inan bana kendim için hiç bişe istemiyorum dedim.oda biiliyorum beni senden çok bukadar seven olmadı olmucak da sen hep kalbimin biyerinde olacaksın dedi..napmaya çalışıo hakkaten hastamı bilmiyorum yaa....

canım annesiyle konuştum ama çok ayrıntı anlatmadım.(yani peşimde birileri var beni dövüyorlar beni öldürcekler dediğini demedim) oda dedi bizlede pek konuşmuyor aradığmız zaman beni niye bu kadar sık arıyosunuz aramayın ben çocukmuyum uyucam ben diyomuş herseferinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…