- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
Çok teşekkürler antidepresan desteği almıyorum bazen alternatif tıp kullanıyorum (sarı kantaron Melisa otu gibi) ama yorulduğumu hissediyorum hemde çok..Allahtan eşim destekçim diyordum oda bıktı çevremizde kimse kalmadı annemin yanında duracak herkes uzaklaştı gitti bu olaylardan ötürü
oğlum olduğu için bende çok gelemiyorum ancak o kreşteyken falan bnm ailemi hiç tanımıyor diyebilirim neredeyse bunada çok üzülüyorum ama en iyisi bu şimdilik
bazen annem olmasa işin ucunu bırakırım ne yaparsa yapsın diyorum ama sonra kardeş bu atsan atamıyorsun çaresizmkalmak çok zor
Çaresiz hissetmenizi çok iyi anlıyorum. Size önerim şimdilik eşinizi vs bir kenara koyup tamamen kardeşinizin bu aciliyet teşkil eden durumuna yoğunlaşın. Eğer iyi bir doktor bulup, gerekli tedavi planı hazırlanırsa inanın siz de rahata kavuşacaksınız. Genelde insanlar doğru teşhis alıp ve iyi bir doktor buluncaya kadar fazlaca yıpranırlar. Sizde de o durum var şuan o yüzden hastanın yakınlarının bilinçli olması çok önemlidir. iyi bir doktor+doğru teşhis+ planlı tedavi süreci bu üçünün bir an önce sağlanması lazım. Böylesine zorlu bir durumla mücadele veriyorsunuz, öncelikle kendinizle gurur duyun bence güçlü bir insansınız. Gün içinde melisa, papatya gibi sakinleştirici çaylar içmeniz çok iyi. Son bir kez gücünüzü toplayıp mücadeleye devam edin, inşallah güzel sonuçlar olacak. Sabır..