- 12 Eylül 2018
- 156
- 215
- 18
- Konu Sahibi Karmasiktt
Eşimle yine annesi yüzünden kavga ettik. Kadının ne hatası varsa bugüne kadar eşim hep onu savundu beni hep ezdi. Elalemin yanında elleri bellerinde laf söylediler kendimi savundum diye eve gelince beni azarladi. Ne söylerlerse susacaksin peki ...cim diceksin dedi. Her defasında düşüncelerimi eleştirdi ve art niyetli oldugumu öne sürdü. Kv tam bir sinsi ya görümcesini maşa olarak kullanır ya da telefonda diyeceğini bana der. Oğlunun yanında melek. Neyse geçen akşam aramis beni duymadım. Bazen açmadığım oluyor ya da her çağırdığında gitmiyorum. Kalın bir duvar çektim adeta ama belli ki eşime şikayet etmiş bu durumu çünku laf arasında eşim bunu belli etti. Neyse telefonu duymadim. Aninda eşimi aradı evde olduğunu biliyor ya NiyeBeni aradım ama açmadı diyor Hani bak yanında caldiysa bilerek acmadiysa zaten gördün demek istiyor. Bugün de kV den tartışınca ben de niye beni sana şikayet ediyor dedim ooo kötü niyetlisin sen sizofrensin bosanalim hadi kalk bitsin bu iş deyip kapıya götürdü beni hiddetle. Kadınin karakteri çok fena arkadaşlar şuan düğün öncesi tüm yaptıklarını unuttular eşimin gözünde beni küçük düşürmeye çalışma, işte biz ne yaptık ki ona da bizden uzak duruyor demeleri bilirsiniz. Oğlu da bana boşanma sinyalleri vererek üstü kapalı olarak ailemle ilişkini düzelt demeye getirdi. Elbette taviz vermicem nereye istersen git bosarsan da boşa dedim Uzak duruyorum hep müdahale var kavga edelim ben kötü görüneyim diye Kp KV nin çenesinden bıkmış. Görümcem de kendi yaşadığı bazı şeyler sonrası annesinin sinsi olduğunu dile getirir. Ne yapayım bilmiyorum KV dahil oldukca ilişkimize iyice nefret ediyorum. Esim bu kadar kor mü Hadi onlara mesafeli davranacagim ama eşimin dediklerini nasıl hazmedicem?
Ne yapmalıyım sizce?
Ne yapmalıyım sizce?