Şizofrenmisim

Konuşmuyorum çağırdı kaç kere gitmedim. Eşim tek gitmek istemedi kafasının etini yiyecek cunku Baktı olmuyor boyle KV geldi bir aksam. Yani hayatından çıkaramazsin beni diyor. Taviz vermiyorum ama pes etmiyor. Bu sefer bak ben yemek yaptım çağırdım gelmedi aradim açmadı ne aradı ne sordu ühü üzülüyorum muhabbeti. Yoksa bana bayildigindan değil. Gülü için dikenine katlanıyormus bir ara öyle paylaşım yapmış hahha ben diken oluyorum
Acmayin kapinizi geldiginde.esiniz zorlasada gitmeyin kimle gorusup kimle gorusmeyecegnze siz karar verirsnz.esiniz yada annesi degil sartlari zorlayin boyun egmeyin

Asıl problem kv değil eşiniz.
Problemi doğru tespit edin ki çözebilin.
Çözebilir misiniz?
Zor görünüyor.

Kv de o çok değerli es kisisinin annesi sürpriz yumurtadan çıkmadı ki. Kadının tlf nun acmayip set çekmek yerine uzlaşma yoluna gidin yada bosanin. Ömür boyu eşinizin annesi o kadın bilginize.

Uzlasilacak insan değil. Öyle bir karakterde olsa önce kendi huzurum için buna yeltenirdim. Kadının tek istediği hep onun dediği olsun herkesi o yönetsin. Laf geçiremedigi bir ben varım. Gorustugum zamanda da bir şey degismedi. Kendi kızı bile bu huylarindan bıkıp aramayi sormayı bıraktiysa ben ne yapmayayim? Herkesin annesi kendine değerli ama ben eşim haklı olduğunda onu ezdirmem dengeyi sağlarım. Bunun için asmaya kesmeye gerek yok. Oğlunu evlendirdin tamam evi barkı ayrı Ne bu yönetme ihtiyacı? Doldurup eve gönderiyor bir de Boşuna dememisler bos akil şeytanın atölyesidir diye.

kv sana böyle davranıyorsa oğlundan yüz buluyor demektir... anne sevilir tamam da karısını eziyorsa da "anne geri bas" demesi gerekir ... kendinizi kandırmayın ya kabullenin kv triplerini hakaretlerini yada resti çekin basın gidin .

kv sana böyle davranıyorsa oğlundan yüz buluyor demektir... anne sevilir tamam da karısını eziyorsa da "anne geri bas" demesi gerekir ... kendinizi kandırmayın ya kabullenin kv triplerini hakaretlerini yada resti çekin basın gidin .

KV iyi niyet maskesi ardında söyleyeceklerini söylüyor Daha üst bir şey söylenecekse gorumcesine soyletiyor çünkü o daha patavatsız. Onun karakteri öyle deyip geçiyorlar. Sonuçta sinirleri bozulan ben oluyorum. Böylelikle KV hep iyi niyetli ama üzülen(!) taraf olarak gorunuyor. Oğlu da öyle savunuyor ki onu biz ayrılsak bizi o baristirir diyor bilmiyor ki zil takıp oynar Gerçek yüzünü hep sakladı ondan. Böyle bir karakteri kabul etmem olanaksız rol asla yapamam. Resti çekmek kalıyor geriye

Bu arada şunu fark ettim. Ayrılırsak bizi annem barıştırir en çok o çabalar Sen hastalıklı düşüncelisin dedi. O zaman yanildigini anlarsın dedi. Aklınca bir yıldır olan tüm konularda annesinin haksız olmasını yediremiyor. Sözde ayrılma olursa blöf yani annesi ah yavrum niye ayriliyorsunuz diyecek (iyi maskesini takacakt Ben de utanicam ya vah annen melekmis özür dilerim dicem Eşim annesini aklama derdinde. Plana bak valla... Bilmiyor ki kadın zil takıp oynar

Hanımlar herşey eşlerinizde bitiyor .
O deger verirse kimse sizi ezemez , hakkınızda tek kelime konuşamazlar idrak edin lütfen.
Eşim beni cok seviyor diye kendinizi kandırmayın, şayet sevseydi kolunuzdan tutup tartaklamazdı.
Istediğiniz kadar mesafe koyun eşiniz o mesafeleri zoraki de olsa yıkıcak görünen o

Ya ne biçim erkekler var anlamıyorum madem annenin sözünden çıkmıcaksınız madem karını mutlu etmiceksin dirlik vermiceksin yazık değil mi o kafınlara neden evleniyorsunuz yemin ederim şuan sinirden kuduruyorum gelip o kadının saçını başını yolasım var ki böyle bir insan değilim o duruma geldim:KK11:

Kimseye kolay kolay boşan demem ama burda öyle konular okudum ki yazık diyorum yaa boşanın böyle haysiyetsiz insanları cidden şımartmayın

Atandığında eşini de yanında götür eşin yeni iş kursun ya da boşan.İşe girince de maaşını ortaya koyma kesinlikle.Hatta kendine ait olmayan bir hesapta biriktir güvendiğin birinin hesabı olabilir.Bu insanlardan her şey beklenir.

Kayınvaliden seninle kuma gibi anladığım kadarıyla.Hayat tecrübesi ve annelik rolüyle seni eşine ezdirmeye çalışıyor , eşin de saf , inanıyor demek ki.Kendini koru bunlardan.

Canım aynı durumdayım eşim ailesi konusunda çok baskın 5 yıllık evliyim sürekli kavga ve 2 küçük yavrum var sözde ben iyi gelin deilmisim ablaları 1 çalışıyorsa ben 2 çalışacakmışım çocukları bahane etme bi tek çocuk sende mi var diye burnundan getiriyor herşeyi yapmama rağmen beğenmiyor yok şura niye şöyle bura niye böyle ablaları çekildi evlerine (özel bi durumdan dolayı onlara geldik yoksa ayrı yaşıyorum) herşeye kosturuyorum ama beni hizmetçi gibi görmesinden ailesine kul köpek olursam iyi kadın gibi görüp en ufak bi tartışmada sen hiç iyi gelin değilsin herkesin gelini fır dönüyor demesinden biktim.. dedim su durumlar bitsin ondan sonra otur düşün ben robot deilim elimden gelen bu kabul ediyorsan ne ala kabul etmiyorsan sen yoluna ben yoluma dedim şimdide hiç konuşmuyorum ne hali varsa görsün ben çocuklarıma her türlü bakarım ona muhtaç deilim.. Oğlum hep kavga içinde büyüdü kizimida kavgayla buyutmucem yine kavga çıkarırsa yoluna bak artık dicem herkesin nı sabri var çünkü çektim çektim ama yeter :(

"Eşim beni seviyor ama annesi/kardeşi/babası/dıdısı" diye bir şey yok. Eşiniz sizi seviyor ise, çekirdek ailesi ile geniş ailesi arasında köprü olacak,stepne olacak, gerekiyorsa barikat olacak.

Siz değil eşiniz sorumlu ailesinin davranışlarından. Dur demesi gereken de o.
Demediğine göre, bir de üstüne boşamakla tehdit ettiğine göre boşanın gitsin.

Daha ayrılamamış annesinden belli ki.
O kadar Güzel konusmussunki :( Rabbim yakın zamanda benimde kurtulmami nasip etsin.. Evet sevmiyor seven böyle yapmaz ezdirmez incitmez kırmaz :(

Neler hayal ediyorsun nelerle karşılaşıyorsun. Yan komşum kız bebeğini seviyor duyuyorum "canım canım" diye Ah diyorum biz de böyle büyütülduk. Başkaları canimizi çıkarsın diye mi?
Binbir zorlukla büyüt gelsin elin oğlu elin kadını kızına yapmadığını bırakmasın.
Şu bir yılda bin yıl yaslandim.
Hiç dokmedigim kadar gözyaşı döktüm
Etrafimdakiler bile diyor guleryuzlu idin ne oldu sana
İki aya gidiyorum hayırlısıyla o zaman su akacak yolunu bulacak. Hakkımı helal etmiyorum hiçbirine. Allahlarindan bulsunlar.

Öyle anneci bir koca da bende var. Çok iyidir hoştur ama konu ailesine gelince boştur. Ne yaparsan yap canım asla değişmiyorlar. Benimki bana çocuklarına düşkündür ama iş ailesine gelince dünyayı unutur, sütten kesilmemiş DANA gibi koşar anasına. Bazen o kadar nefret ediyorum ki sırf bu yüzden boşasam ya şu adamı diyorum.
Ben çözümü ailesiyle ilişkimi kesmekte buldum, kımseyle görüşmüyorum. Kafam rahat huzurluyum, eşimle de iyiyim. Sinsiliklerini de görmüyorum artik. Bence sen de bi cinnet anında hepsinden kurtul bas yaygarayı rahatla ;)

Öyle anneci bir koca da bende var. Çok iyidir hoştur ama konu ailesine gelince boştur. Ne yaparsan yap canım asla değişmiyorlar. Benimki bana çocuklarına düşkündür ama iş ailesine gelince dünyayı unutur, sütten kesilmemiş DANA gibi koşar anasına. Bazen o kadar nefret ediyorum ki sırf bu yüzden boşasam ya şu adamı diyorum.
Ben çözümü ailesiyle ilişkimi kesmekte buldum, kımseyle görüşmüyorum. Kafam rahat huzurluyum, eşimle de iyiyim. Sinsiliklerini de görmüyorum artik. Bence sen de bi cinnet anında hepsinden kurtul bas yaygarayı rahatla :KK66:

KV göstermiyor ki gerçek yüzünü oğluna. Cinnet gecirsem bu sefer de adimi deliye çıkaracak kadar anneci sen dusun. O naptı ki sana diyor. Anlatıyorsun savunuyor ya da susuyor öyle demek istememiştir diyor Onlar da sevmediğim şeyleri bildikleri için tahrik ediyorlar beni özellikle. Tavir takindigin için de mesafeli durduğun için de seni suçlu çıkarıyorlar. Kadın tüm kötü özellikleri bünyesinde toplamış ama etrafa karşı hep iyi niyetli taklidi yapıyor. Birgün teyzemle denk gelmişler. Oğlu yok ya yanında memnuniyetsiz bir yüz mimigi vardır gözlerini kısıp teyzeme öyle bakıp durmuş. Hiç muhabbetine karşılık bile vermemiş. Böylelerinin gerçek yüzü nasıl çıkmıyor ortaya Allah şaşırtsin bir gun inşallah diyorum Ben gitmek istemiyorum bu sefer esim gitmeye çekiniyor Niye gelmedi sorusuna ne cevap verecek? Yada bir karını getiremedin derlerse? Nasıl diyecek siz bunu bunu yaptınız da ondan diye? KV ona tavırlı olmamı kabullenmiyor Yoksa oğlunun evine girip çıkamayacak sindir onudüzelt diyor belli Ben sindirilecek bir karakterde değilim o ayrı Büyük fırtınalar kopacak...

KV göstermiyor ki gerçek yüzünü oğluna. Cinnet gecirsem bu sefer de adimi deliye çıkaracak kadar anneci sen dusun. O naptı ki sana diyor. Anlatıyorsun savunuyor ya da susuyor öyle demek istememiştir diyor Onlar da sevmediğim şeyleri bildikleri için tahrik ediyorlar beni özellikle. Tavir takindigin için de mesafeli durduğun için de seni suçlu çıkarıyorlar. Kadın tüm kötü özellikleri bünyesinde toplamış ama etrafa karşı hep iyi niyetli taklidi yapıyor. Birgün teyzemle denk gelmişler. Oğlu yok ya yanında memnuniyetsiz bir yüz mimigi vardır gözlerini kısıp teyzeme öyle bakıp durmuş. Hiç muhabbetine karşılık bile vermemiş. Böylelerinin gerçek yüzü nasıl çıkmıyor ortaya Allah şaşırtsin bir gun inşallah diyorum Ben gitmek istemiyorum bu sefer esim gitmeye çekiniyor Niye gelmedi sorusuna ne cevap verecek? Yada bir karını getiremedin derlerse? Nasıl diyecek siz bunu bunu yaptınız da ondan diye? KV ona tavırlı olmamı kabullenmiyor Yoksa oğlunun evine girip çıkamayacak sindir onudüzelt diyor belli Ben sindirilecek bir karakterde değilim o ayrı Büyük fırtınalar kopacak...
Valla canim benimki de annen oyle sinsidir alttan alttan yapar yapacağını kenara cekılır sonra laf soylerım oğluna ağlar duygu sömürüsü yapar. 2 çocuğum var hala kocama o karını boşa diyor . Yapmadığı rezillik kalmadı. Oğlu da hep anasının kuzusuydu hiç değişmedi. Yıllarca sabrettim en son patlamam büyük oldu hepsiyle konuşmuyorum. Çocukları alıp evi terkettim boşanmak için , kocam olacak geldi kapılarda yattı yalvar yakar her gün eve dönün eve dönün. Gerçekten boşanmayı kafaya koymuştum, bunu annemin evine almadım geldiğinde. Kızımın baba diye bir çığlığı ve ağlamaya başlaması beni alt üst etti, dayanamadım çocuğuma . Konuştuk anlaştık ailem de dedi bir daha anneni kızımızla muhatap edersen bu evlilik biter o da kabul etti. Şimdi hala anasının dizinin dibinde ama beni görüşmeye zorlamadığı için bana batmıyor pek. Ne halleri varsa görsünler diyorum sadece. Senin de kocanın gözünü bi korkutmak lazım bence yoksa bunlar başka türlü adam olmuyor. Allah Senin de yardımcın olsun da tez zamanda kurtul ınsallah.

Back
X