• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizr birkac sorum var hanimlar

Kanguru_

~Rzgrece~
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
16.037
25.001
598
1. Esiniz haftada kac gun arkadaslariyla takilip eve gec geliyo. Arkadaslarina tapan kocayi nasol olurda arkadaslarindan uzaklastirirsiniz ?
2.esiniz icki iciyorsa haftada kac gun iciyor.biraktiran varsa nasil biraktirdi yazsin bi zahmet

3. Eve surekli gec gelen esi nasil yola getirirsiniz.
Bu kadar. Biktim bu adamin sorumsuzlugundan..m

Gercekten arkadaslariyladir insallah.Zaten konustuklari 2 konu var futbol ve siyaset.bitirememisler mi?evlilik boyle bisey mi? Kafamda deli sorular..

1. Esiniz haftada kac gun arkadaslariyla takilip eve gec geliyo. Arkadaslarina tapan kocayi nasol olurda arkadaslarindan uzaklastirirsiniz ?
2.esiniz icki iciyorsa haftada kac gun iciyor.biraktiran varsa nasil biraktirdi yazsin bi zahmet

1-Bir, iki uyarırım. Olmuyorsa ya yolumu ayırırım ya da sallamaz kendi hayatıma bakardım.
2-Çok özel gecelerde içer. Yılbaşı, doğumgünü vs.
2-Bu durumda 1. Maddeyi uygulardım.
........................................
Herşey sizin maddi ve manevi gücünüze bağlı. Eğer sırtınız sağlamsa çekmeyin, bitirin. Yok yapamıyorsanız uğraşmayın, düzelmez, siz kendi dünyanızda yaşayın.
Kolay gelsin.

1- senede bir iki defa o da bayram tatillerinde memlekete gittiğimizde.
2- ayda 1 kere beraber içiyoruz, başka meşkaleler buluyorum beraber spora gitmek gibi.
3- evde daha çok eğleniyorsa dışarıya dadanmaz bence. beraber zaman geçirmelisiniz, mesela eşimle maç izliyoruz şu an. sabah da oyun oynadık, sonra çıktık beraber gezdik oturduk bi yerlerde, evde huzur ve neşe olduğu müddetçe neden dışarı gitmek istesin ki sürekli

çok nadir çıkar arkadaşlarıyla haftada değilde 2 ayda bir filan
sürekli olamaz zaten ben bu konuda çok hassasım hiç hoşlanmıyorum çıkabilir içebilir ama bir sınırı olmalı..

1:esim arkadaslariyla kendi basina gorusmez..onlarin esleri veya kiz arkadaslarida olur..bende gderim.ha ben sehir disindayimdr o zman olur o da cok nadir..boyle bi durum olsa uyarirm devam ederse acik e net bu sekilde devma edemeyecegimi soylerim..2:cok fzla icki icmez.ictigindede evde icer..veya ozel gunlerde disardaysak..3:ayni sekilde konusurm ama yola gelmiyosa sen yoluna ben yoluma derim..snucta evde yalnz oturmak icin evlenmedm.

Niye hayatınızı adapte ediyorsunuz ki, beyninizi özgur bırakın , daha mutlu olacaksınız , evlilik illa 7/24 beraberlik degildir

1- Esim arkadaslariyla ayda yilda bir kere dışarı çıkar ve gelecgi zamanida bilir ben.birsey demeden dememde bu yüzden.
2-Allaha Şükür içki sigara kullanmiyor. Binlerce kez şükür.
3- evden ise isten eve giderr gelirrr...
4-Allah yardimciniz olsun...

1- senede bir iki defa o da bayram tatillerinde memlekete gittiğimizde.
2- ayda 1 kere beraber içiyoruz, başka meşkaleler buluyorum beraber spora gitmek gibi.
3- evde daha çok eğleniyorsa dışarıya dadanmaz bence. beraber zaman geçirmelisiniz, mesela eşimle maç izliyoruz şu an. sabah da oyun oynadık, sonra çıktık beraber gezdik oturduk bi yerlerde, evde huzur ve neşe olduğu müddetçe neden dışarı gitmek istesin ki sürekli
Yok be arkadaşım öyle olmuyor işte.
Kimi adamların arkadaşları pek kıymetli.
Genelde alkolikler böyle oluyor, evde rahat sınırsızca içemediğinden yandaşlarına koşuyorlar.

1- haftada kaç günü yok arada sırada çıkar arkadaşlarıyla. Çok sık çıksaydı muhtemelen bir iki uyarır üçüncüde eve almazdım.
2- bunun da belli bir rutini yok. Bazen her gün bazen 2 haftada bir. Ama genelde birlikte içeriz. Yalnız içse ne olurdu bilmiyorum.
3-eve sürekli geç gelen bir adamla uzun süre evli kalamazdım muhtemelen. Arkadaşlarıyla tabi ki zaman geçirecek, ben de arkadaşlarımla zaman geçireceğim ama benden çok arkadaşlarına zaman ayıran bir adamla uğraşmazdım muhtemelen. Arkadaşlarla buluşulacaksa eşli buluşulur bizde. Arada sırada ayrı takılırız.

Eşiniz sizinle zaman geçirmekten hoşlanmıyor mu?
İçki içmeyi seviyorsa ona evde sofra kurup eşlik etmeyi hiç denediniz mi?
Ya da birlikte dışarı çıkıp eğlenmiyor musunuz?

Bunları yaptınız ve hala arkadaşlarıyla takılıyorsa sorun sizde değil ve ne yaparsanız yapın değişmez. Ama yok bunları yapmayıp üstelik adamın yediğini içtiğini burnundan getirdiyseniz hata sizde. Yukarıdaki yöntemleri deneyin.

Yok be arkadaşım öyle olmuyor işte.
Kimi adamların arkadaşları pek kıymetli.
Genelde alkolikler böyle oluyor, evde rahat sınırsızca içemediğinden yandaşlarına koşuyorlar.

:/ neymiş bu arkadaş sevdası bu kadar yine görüş ama evini de ihmal etmeden di mi?
eşimin babası alkolik
aslında tam dediğin gibi
karısı boşamış sonunda. hala yalnız yaşıyo 25 sene olmuş
hala her akşam arkadaşlarıyla gecelere kadar içiyormuş :(
bu adam da abartırsa sonu bu olabilir

:/ neymiş bu arkadaş sevdası bu kadar yine görüş ama evini de ihmal etmeden di mi?
eşimin babası alkolik
aslında tam dediğin gibi
hala her akşam arkadaşlarıyla gecelere kadar içiyormuş :KK43:
Yani sorun eş, arkadaş ya da çevre değil.
Adamın kendisinde.
Herkesin arkadaşı var.
Herkes çıkar dolaşır ama evi ihmal boyutuna gelince işler bozuluyor.
Hele içki konusu! Alkolü abartan adamdan boşanırım. Çok net!!!
Eee bu adama zorla içirmiyorlar ya?

eşimin babası alkolik
aslında tam dediğin gibi
hala her akşam arkadaşlarıyla gecelere kadar içiyormuş :KK43:

Benim babam da genelde dışarıda içer arkadaşlarıyla ama bunun tek sebebi annemdir. Uzun yıllar eve içki sokmamış, adama ailesiyle güzel bir akşam geçirtmemiş. Biz büyüyünce kırdık o zinciri, şimdi sofra kurup çocuklar gelinler damatlar hep birlikte oturup içip eğleniyoruz.
Yani bazen kadınlar itiyor dışarıya arkadaşlara adamları.

1. Haftada bir belki geç gelir. O da arkadaşlarıyla takılma merakından değil hobisini yaşamak için. Haftasonu akşamüzeri gider ve erken gelir.

Arkadaş düşkünü kocaya pek bir şey yapılamaz. Ben bırakanı görmedim.

2. Bıraktırma ihtiyacı duymadım çünkü haftasonu bir iki bira içer. Onun dışında nadir özel günlerde rakı falan içer. Evde içmez zaten.

3. Anahtar sözcük 'bir cinnet bu işi çözer' olacak. Ama sen yine de bir kaç defa değişik şekillerde uyar. Büyük ihtimalle işe yaramaz o zaman ciddi bir şekilde seni kaybetme korkusu yaşat.

1- haftada kaç günü yok arada sırada çıkar arkadaşlarıyla. Çok sık çıksaydı muhtemelen bir iki uyarır üçüncüde eve almazdım.
2- bunun da belli bir rutini yok. Bazen her gün bazen 2 haftada bir. Ama genelde birlikte içeriz. Yalnız içse ne olurdu bilmiyorum.
3-eve sürekli geç gelen bir adamla uzun süre evli kalamazdım muhtemelen. Arkadaşlarıyla tabi ki zaman geçirecek, ben de arkadaşlarımla zaman geçireceğim ama benden çok arkadaşlarına zaman ayıran bir adamla uğraşmazdım muhtemelen. Arkadaşlarla buluşulacaksa eşli buluşulur bizde. Arada sırada ayrı takılırız.

Eşiniz sizinle zaman geçirmekten hoşlanmıyor mu?
İçki içmeyi seviyorsa ona evde sofra kurup eşlik etmeyi hiç denediniz mi?
Ya da birlikte dışarı çıkıp eğlenmiyor musunuz?

Bunları yaptınız ve hala arkadaşlarıyla takılıyorsa sorun sizde değil ve ne yaparsanız yapın değişmez. Ama yok bunları yapmayıp üstelik adamın yediğini içtiğini burnundan getirdiyseniz hata sizde. Yukarıdaki yöntemleri deneyin.
icki icmiyorum ben ama ona dedim madem iciceksin gel evde ic ben sana sofra hazirlarim eslikde ederim dedim ama yok. Arkadaslari arkadaslari arkadaslari

1. Haftada bir belki geç gelir. O da arkadaşlarıyla takılma merakından değil hobisini yaşamak için. Haftasonu akşamüzeri gider ve erken gelir.

Arkadaş düşkünü kocaya pek bir şey yapılamaz. Ben bırakanı görmedim.

2. Bıraktırma ihtiyacı duymadım çünkü haftasonu bir iki bira içer. Onun dışında nadir özel günlerde rakı falan içer. Evde içmez zaten.

3. Anahtar sözcük 'bir cinnet bu işi çözer' olacak. Ama sen yine de bir kaç defa değişik şekillerde uyar. Büyük ihtimalle işe yaramaz o zaman ciddi bir şekilde seni kaybetme korkusu yaşat.
gecen hafta dedim eger eve gec gelirsen seni eve almcm dye bi iki erken geldi snra yine ayni artik bende cinnet gecirme safhasindayim zaten ama bu sefer onu eve almamazlik yapmicam ben evden gidicem

1 arkadaslariyla pek yanilmaz
2 ağzına hiç içki koymamış
3 biraz zor

Back
X