Skandal!!!! Sakin gitmeyin,,Altinkum kadınlar plajında denizde yılan vardı! !

Ben de uzun bir süre denize gidemeyeceğim galiba

Kafa kağıdını göstermis denize girerken, malum ohal var ya kimlik taşımak zorunlu.

Allah iyiliğinizi versin Gördünüz mü dağdan inerken

Dağdan inme, kaba saba bir yılandı yani

Yalnız o değilde, kafası dışarda yüzmesi nedir??? Anaconda gibi. Evimde otururken ürperdim yemin ederim

Dağdan inmiş birazda medeniyet göreyim demiş yılan kardeş..

kızgın dağlardan serin sulara

Sakin kalamıyorum Allahım

Deniz anasi vs gibi hayvanlar yüzünden denize giremiyordum simdi aslaaaa girmemmm

Arkadas tamam hayvanin yasam alani ama ben yanimda 1 metre yilan görsem kalpden giderim olmadi panikden bogulurum

Takipteyim tamam by .La havle

Kadının Biri 3 gündür burdayım o yılaNida 3 gündür görüyorum. Bişi yapmıyo. .korkmayın.. gerçekten bişi yapmiyo dedi.. ben bakakaldim sadece kadına.. gulsemmi aglasammi. .

Evet katılıyorum pis olan biziz.. çekirdek yiyip copunu kuma atanida gördüm.. kumlu çekirdek kabuğu havuzumu anlaşılmaz.. bizim kadinlarimizda çok pisler.. ıslak ıslak çıkıp masaya yemek yemeğe geliyorlar. .sonucunddada heryer çamur oluyo. . Kalabalık yerlerin temiz kalması mümkün değil. Ama isletmeninde bişiler yapması lazım. Çamur akiyo görüyorsun. Bi kanal aç. . Akan sular kanalizasyona gitsin. Nebiliyim daha pratik cozumler de vardır muhakkak

Ayyçok fena oldumm 2 senedir denize giremiyorum diye uzuluyodum. Bu senede kısmet olmadı kvalidemin rahatsızlıgı nedeniyle. Bi anda deniz aşkı gitti fena halde bocek fobim var benim bi kerede sarıyerde böcek basmıştı denizi girmemle çığlık atıp kumsalda mayomu çıkarmaya çalışmam bir olmuştu heryerime girmişti kocaman kocaman. Dahada girmem .. havuz imkanımız var ama benim gavuz fobimde var kuvete bile giremiyorum o delikleri görünce ayy ne korkak diyeceksiniz ama huyum batsın işte sagol arkadaşım butun hayallerim hevesim bitti

Ne demek arkadasim.
Aslında herkesin benim gibi duyarlı olmasi lazim.. kötü yerleri yazın.. insanlar bilgilensin fikir alsınlar.. ama skandal yazdım diye beni topa tuttular.. hoş umrumda bile değil.. yazmak için yazıyorlar.. yılanın y sini görseler kalp krizi gecirirler.. hayvanseverlik taslamaya çalışıyorlar işte. .

Bu kk kadinlari hep konuya boyle dil uzatirlar. Boşversene ya. Anlayan anladi seni.

Ay çok kötü hiç karşılaşmadım böyle bişeyle.deniz anasına falan elledimde yılan şaşırttı.
Ama onun yaşam alanı oraysa işletme napıcak öldürecek değiller ya

Asıl skandal bu galiba
Ahahah yok erkek yoktu içerde boyu kadar erkek çocuklarını saymazsak.. girişte adamlar para alıyorlar.. aşağıya iniyosun kadınlar var hep.. yalnız teknede geçenler yandaki beach lerdeki erkeklerin hepsi goruyo kadınları.. anam zaten okadar kalabalikki et yığını gibi görünüyo uzaktan

Ailesini almaya gelen genç 20 li yaşlarda ki çocuk ve ailesi dayak yedi plajin çalışanları tarafından. . Dışarda girişte oldu olay

Ay denizde oluyor mu yılan ya tatlı su da gördüm de Deniz de Nasıl ya !!! Allah korumuş

Ay çok kötü hiç karşılaşmadım böyle bişeyle.deniz anasına falan elledimde yılan şaşırttı.
Ama onun yaşam alanı oraysa işletme napıcak öldürecek değiller ya

Tabiki oldurmesinler.. yilan olacak arkadaş bi bakindi salina salina aciklara gitti zaten.. keyfi yerindeydi onun..yalnız bu ilk değilmiş yılan cikiyomus zaten oralarda.. işletmenin yapması gereken şey tedbir amaçlı uyarı levhası koymalı. . Fobisi olanlar vardır mutlaka.. survivorda yaşamıyoruz ki yılanlardan korkmayalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…