- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 38
- Konu Sahibi desertrose3456
-
Ben de uzun bir süre denize gidemeyeceğim galibaŞu an şoktayım
Allah rızası için birisi desin ki yılanlar tuzlu suya girmez...
Yemin ederim denize giremem bi daha...
Hiç duymadım bu yaşa kadar,dağdan denize yılan girsin...deniz yılanı biliyorum ama derinlerdedir onlar diye sakinleştiriyorum kendimi..
Keşke bu konuyu görmeseydim
tövbe bismillah
bu ne yav aksiyon filmi gibi
su yılanı siyah da olur.
nerden biliyosunuz inerken mi gördünüz?
Kafa kağıdını göstermis denize girerken, malum ohal var ya kimlik taşımak zorunlu.
Allah iyiliğinizi versinGördünüz mü dağdan inerken
Dağdan inme, kaba saba bir yılandı yani
Yalnız o değilde, kafası dışarda yüzmesi nedir??? Anaconda gibi. Evimde otururken ürperdim yemin ederim
Dağdan inmiş birazda medeniyet göreyim demiş yılan kardeş..
Yılandaki iyi cesaretmiş valla o kadar kadının arasından kafa çıkarmak yürek ister. Ama yılanı dinleseydiniz birşey anlatmak istemiş olabilir. Yeter la her gün 10 bin kadın geliyorsunuz burayı kadınlar hamamına çevirdiniz, bugün de biz yüzcez dağılınn şimdi.
Ayrıca o plajı duymuştum, aşırı kalabalıkmış, denizde yüzecek yer kalmıyormuş. Herhalde denizsizlikten ölsem gidemem. Kadınlar hamamı gibi, yılan haklı ben de yılan olsam bu gidişe bir dur derdim.
kızgın dağlardan serin sulara
Takipteyim tamam by .La havleİnanın dün en az 15 kişinin 'aldıkları para zehir zikkim olsun' dediklerini duydum.. Eğer onlardansaniz gerçekten çok vicdansizsiniz.. paraları toplayıp giden esmer gobekli adam ve ailesi yada ortakları. . Bilinki o paralar kat ve kat çıkacaktır sizden.. Bi masa sandalye almak okadarmi zor. 1 günde cikariyosunuz parasini zaten. Gerçi ben gereken yerlere şikayetimi yaptım. .. bi burası değil daha çok yere yazıcam pisliklerinizi.. takipte kalın by
Yok ben la havle dedim zaten tatlımCanım arkadaş mecazi olarak benim demiş bence.
Ordaki insanlardan biri olduğunu sanmıyorum.
Kadının Biri 3 gündür burdayım o yılaNida 3 gündür görüyorum. Bişi yapmıyo. .korkmayın.. gerçekten bişi yapmiyo dedi.. ben bakakaldim sadece kadına.. gulsemmi aglasammi. .Bizde oraya hersene gideriz yılan görmedi ama görsem çıldırırdı birdaha gitmem zaten.cok pis bir yer değil ama kadinlar çok çirkef ve tuvalet çok pis her yer çamur les gibi.ciplak kadın görmekten mideniz bulanır yani lop lop et.tavsiye etmem kimseye..
Evet katılıyorum pis olan biziz.. çekirdek yiyip copunu kuma atanida gördüm.. kumlu çekirdek kabuğu havuzumu anlaşılmaz.. bizim kadinlarimizda çok pisler.. ıslak ıslak çıkıp masaya yemek yemeğe geliyorlar. .sonucunddada heryer çamur oluyo. . Kalabalık yerlerin temiz kalması mümkün değil. Ama isletmeninde bişiler yapması lazım. Çamur akiyo görüyorsun. Bi kanal aç. . Akan sular kanalizasyona gitsin. Nebiliyim daha pratik cozumler de vardır muhakkakSu yılanı birşey yapmıyor gerçekten. Onlarla oynayan çocuklar var hatta. Pisliğe gelince pisleten ve pisletilmesine müsade eden yine biz insanoğlu malesef. Tatilde öğlen denize giderdik ufak tefek kirlilik oluyordu. Bir sabah ezanla beraber sahile yürüyüşe çıktık. Köylerden temizlik görevlileri toplamışlar temizleniyor. Ay bu ne pislik denizden kumsala kadar dedim. Bide toplayan teyzeden tüm plaj sakinleri adına fırçamı yedim. Yediğinizi içtiğinizi atıyorsunuz böyle diye. Söylene söylene topladı. Haklı kadın. Fırça bana isabet etti ama olsun içini döktü :))
Bizde bir kere göle gittik sapancaydı sanırım. Allahım kımıl kımıl yılan dolu. Beni bindirdilermi sandala ne kafa bendeki tv de bile bakamam ben yılana. Bağıra çağıra gittik.
Ayyçok fena oldumm2 senedir denize giremiyorum diye uzuluyodum. Bu senede kısmet olmadı kvalidemin rahatsızlıgı nedeniyle. Bi anda deniz aşkı gitti fena halde bocek fobim var benim bi kerede sarıyerde böcek basmıştı denizi girmemle çığlık atıp kumsalda mayomu çıkarmaya çalışmam bir olmuştu heryerime girmişti kocaman kocaman. Dahada girmem .. havuz imkanımız var ama benim gavuz fobimde var kuvete bile giremiyorum o delikleri görünce ayy ne korkak diyeceksiniz ama huyum batsın işte sagol arkadaşım butun hayallerim hevesim bitti
Ne demek arkadasim.
Aslında herkesin benim gibi duyarlı olmasi lazim.. kötü yerleri yazın.. insanlar bilgilensin fikir alsınlar.. ama skandal yazdım diye beni topa tuttular.. hoş umrumda bile değil.. yazmak için yazıyorlar.. yılanın y sini görseler kalp krizi gecirirler.. hayvanseverlik taslamaya çalışıyorlar işte. .
Bide yaşasaydiniz benim gibi.. Aman allahim korkunç bi gündü... tövbe bidaha gidersemaynen ya bi solukda okudum
Asıl skandal bu galibaAltınkum kadınlar plajında erkek müşteri mi dayak yedi ?
Ahahah yok erkek yoktu içerde boyu kadar erkek çocuklarını saymazsak.. girişte adamlar para alıyorlar.. aşağıya iniyosun kadınlar var hep.. yalnız teknede geçenler yandaki beach lerdeki erkeklerin hepsi goruyo kadınları.. anam zaten okadar kalabalikki et yığını gibi görünüyo uzaktanAsıl skandal bu galiba
Ay denizde oluyor mu yılan ya tatlı su da gördüm de Deniz de Nasıl ya !!! Allah korumuşArkadaslar konuya direk giricem.
Dün sariyerdeki kadınlar plajına gittik annem ve 1 yasindaki oğlum ile.. 'haftasonu gitmeyin kalabalık oluyo ' demişlerdi. . Bizde haftaici gittik. İnanılmaz kalabalikti. Düşünün denize girebilmek için yerde guneslenenlerin üstünden atliyoduk:) neyse kahvaltı ve ogle yemegi goturmustuk ama masalarin ve sandalyelerin pisliginden acamadik bile posetleri.igrenc otesiydi.. hijyenden yoksun Sineklerin havada ucustugu bi ortam düşünün.. neyse denize girdik.. heh deniz temiz bol bol yuzeriz bari dedik.. aman allahım annem yüzerken bende hazırlanıp giricem.. denizin yarısı boşaldı.. bağırislar çığlıklar anlamadim ilk. sonra bi gördümki simsiyah 1 metre boyunda yılan.. kafası havada geziyo denizde.. annemle aralarinda 1 metre yok.. anneme bağırmaktan cenem çıktı yerinden (hala ağrıyı çenem) çok şükür annemde farkeder farketmez çıktı denizden. . Hemen yetkililere koştum. . Denizde yılan var yüzenler için anons yaptırın ciksinlar denizden.. aldığım cvp şu " o yılan bişey yapmaz su yılanı o.. dünde benim yanımdan geçti bişi yapmadi" dedi çirkin Mahlukat.. gulermisin aglarmisin.. dedim param size zehir zikkim olsun.. biz tabi bidaha denize menize girmedik korkudan.. saat 6 oldu bi grup erkek içeri girdi neymiş plajı temizliceklermis.. apar topar giyindim çıktık yukarı. .bi kavga..plajin sahibinin kızı basbas bagiriyo genç bi çocuğa. . Sandalye kavgasiymis..Kadinin sesini duyan aşağıya inen adamlar sopalarla ciktilarmi yine yukarı. . Geç çocuğu dovdulermi. . Allahtan çocuk bindi arabaya kaçtı.. yani bide müşteriyi dovuyolar utanmadan.. yani anlayacaginiz rezillikti.. sakin ama sakın gitmeyin..
Ay çok kötü hiç karşılaşmadım böyle bişeyle.deniz anasına falan elledimde yılan şaşırttı.
Ama onun yaşam alanı oraysa işletme napıcak öldürecek değiller ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?