Skandal!!!! Sakin gitmeyin,,Altinkum kadınlar plajında denizde yılan vardı! !

Valla ben dolu yılanla karsilastim . evet ben o döven kisiyim.
Burda zaten herkes diger konulari olumsuz karsiladi .bu konuyu niye ortaya attinizki? Ilk 2 satırınızdan sonraki anlamsiiz

Şu an şoktayım
Allah rızası için birisi desin ki yılanlar tuzlu suya girmez...
Yemin ederim denize giremem bi daha...
Hiç duymadım bu yaşa kadar,dağdan denize yılan girsin...deniz yılanı biliyorum ama derinlerdedir onlar diye sakinleştiriyorum kendimi..
Keşke bu konuyu görmeseydim

Korkma binde bir olan bişi bu

Korkma binde bir olan bişi bu
Ya o kadar korkuyorum ki,gittiğim her otluk alana kilo kilo kükürtle gidiyorum...her yere döke döke
O kadar üzgünüm ki bu konuyu okuduğum için...sırf böyle gerçekleri öğrenmemek için okumam bu tür yazıları,belgesel izlemem yılanlıysa
Teşekkür ederim...

Ben de ilk kez duyuyorum. Duymaz olaydım. Neyse ki İstanbul plajlarının halini görmüşlüğüm ve bir daha gitmeye tövbe etmişliğim var.

Valla ben dolu yılanla karsilastim . evet ben o döven kisiyim.
Burda zaten herkes diger konulari olumsuz karsiladi .bu konuyu niye ortaya attinizki? Ilk 2 satırınızdan sonraki anlamsiiz

İnanın dün en az 15 kişinin 'aldıkları para zehir zikkim olsun' dediklerini duydum.. Eğer onlardansaniz gerçekten çok vicdansizsiniz.. paraları toplayıp giden esmer gobekli adam ve ailesi yada ortakları. . Bilinki o paralar kat ve kat çıkacaktır sizden.. Bi masa sandalye almak okadarmi zor. 1 günde cikariyosunuz parasini zaten. Gerçi ben gereken yerlere şikayetimi yaptım. .. bi burası değil daha çok yere yazıcam pisliklerinizi.. takipte kalın by

Ben de ilk kez duyuyorum. Duymaz olaydım. Neyse ki İstanbul plajlarının halini görmüşlüğüm ve bir daha gitmeye tövbe etmişliğim var.
Benimki insan üstü fobi...görürsem ya aklımı oynatırım ya da kalp krizi geçiririm...tam da alanya finike kaş ve civarları turuna çıkacakken koylarda girme planlarım yalan oldu

Canım arkadaş mecazi olarak benim demiş bence.
Ordaki insanlardan biri olduğunu sanmıyorum.

Benimki insan üstü fobi...görürsem ya aklımı oynatırım ya da kalp krizi geçiririm...tam da alanya finike kaş ve civarları turuna çıkacakken koylarda girme planlarım yalan
Canım arkadaş mecazi olarak benim demiş bence.
Ordaki insanlardan biri olduğunu sanmıyorum.
İnslahh onlardan biridir.. 1 yaşında ki bebeğim le nasıl. Korktum anlatamam.. hâlâ da korkuyorum.. Hayır bide mafyamatik insanlar.. sopalarla adam dövmeye çıkıyorlar.. diyorumya inşallah onlardandir..

İnslahh onlardan biridir.. 1 yaşında ki bebeğim le nasıl. Korktum anlatamam.. hâlâ da korkuyorum.. Hayır bide mafyamatik insanlar.. sopalarla adam dövmeye çıkıyorlar.. diyorumya inşallah onlardandir..

Sıkmayın canınızı herkesin başına gelebilir.
Şaka maka ben sizi çok sevdim ama anlatım tarzınız falan beni çok güldürdü.
Belli ki cana yakın samimi bi insansınız :)
Üzülmeyin lütfen maceralı bi anınız olmuş :)

Ayyyyyy altınkum diyince tüyleeim diken diken oluyo.. bende 2 sene once rahat gunesleniyim diye kadinlar plajina gittim ama daha iceri girdigimiz an pisman oldum. Bi kere bu kadar kadinin oldugu bir yer nasil bu kadar pis olabilir? Kesinlikle berbat. Ve igrenc bir kalabalik vardi. Erkek olmadigi icin teyzeler sutyensiz beyaz atletle denize giriyolar ve tabi dalga vurdukca memiktolar iyice berbat gorunuyo. Akliniz varsa kesinlikle gitmeyin. Evde leğen doldurun girin icine. En azindan pis olmaz.

Benimki insan üstü fobi...görürsem ya aklımı oynatırım ya da kalp krizi geçiririm...tam da alanya finike kaş ve civarları turuna çıkacakken koylarda girme planlarım yalan oldu
Heheh ben de tatildeyim şuan, tam denk geldi konu.
Unutmaya çalışacağım ben, sen de unut tatilde keyfine bak.

Koylardan korkmayın hiçbişicik olmaz. En fazla caretta caretta görürsünüz, onlara da dokunmayın kapıveriyorlar parmağı :)))

ayy ben orada bayılırdım herhallde denızde yüzen poşetten bile korkup çıglık çıglığa denizden çıkmış biriyim :) neyse ki denize girmeyi bırakalı yıllar oldu, yılandan da çok korkarım denizde yüzenini hele hiç görmedim öhhh yaniii geçmiş olsun size de

Bizde oraya hersene gideriz yılan görmedi ama görsem çıldırırdı birdaha gitmem zaten.cok pis bir yer değil ama kadinlar çok çirkef ve tuvalet çok pis her yer çamur les gibi.ciplak kadın görmekten mideniz bulanır yani lop lop et.tavsiye etmem kimseye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…