Skandal!!!! Sakin gitmeyin,,Altinkum kadınlar plajında denizde yılan vardı! !

Yani ne denir ki şimdi, denize düşen yılana sarılır
Pis olması skandal evet ama yılan meselesi bana garip gelmedi.

Denizde hayvan bulunması skandal değil öncelikle.
Anlattıklarınız bana çok komik geldi, belkş de anlatış tarzınızdan, bilemem. Cennet mahallesinden bir bölüm izlemiş kadar oldum. :))
Gördüğüm tek problem pis ve bakımsız bir yer olması. Bunu da abartmadan söyleyebilirsiniz. Sakin olun, sandığınız kadar büyük skandal yok ortada.

32 yaşındayım 8 yaşından beri yüzerim. . Bi fiil heryaz gideriz tatillere. . İlk defa deniz yılanı su yılanı hatta ilk defa yılan gördüm.. yani olağan bi durum gibi anlatmaya çalışmayın arkadaşlar
.. Olağan bi durum değil. . Ayrıca pisligi mafyamatik tiplerin orayı işletmesi vs... Tekrar UYARIYORUM!!!!! Gitmeyin mikrop kapmayın göz zevkiniz bozulmasın. . Saglinizdan paranizdan olmayin

Ahaha valla aklıma geldikçe kadınlarimiz için üzülüyorum. .. toplanıp bi hevesle eğlenmeye git.. sonucunda aksiyon filmi gibi bi gün yaşa :))))) evet okuyanlara trajikomik geliyo... maalesef böyle bi yerdi..

iyide her denizde yılan olur ki napıcan yani her yerde anons mu yaptırcam köpek balıgı degil yaaa gören cıksın

Su yilani bisey yapmaz.. isirmaz saldirmaz.. yetkili dogru soylemis
Su yılanı olduğunu bilmiyorum.. ordakilerin soylemine göre dağdan iniyolarmis.. Velev ki bişi yapmaz.. arkadaş yüzerken yanından 1 mt yılanın geçmesi normal bi durummu.. kafasina çıkarmış arkadaş gözü gönlü bayramedeede geziniyodu... :))) fobim varmış yılan karşı dün anladim

iyide her denizde yılan olur ki napıcan yani her yerde anons mu yaptırcam köpek balıgı degil yaaa gören cıksın

Valla ben hiçbi denizde yılan görmedim.. vatos gördüm yunus gördüm denizanasi deniz yıldızı gördüm ama yılan görmedim.. gormedigim içinde çok korktum.. ayol yılan bu yılan solucan değilki birlikte yüzeyi
Siz çok yılan gördünüz de denizden ciktiniz herhalde merak ettim??

Su yılanı birşey yapmıyor gerçekten. Onlarla oynayan çocuklar var hatta. Pisliğe gelince pisleten ve pisletilmesine müsade eden yine biz insanoğlu malesef. Tatilde öğlen denize giderdik ufak tefek kirlilik oluyordu. Bir sabah ezanla beraber sahile yürüyüşe çıktık. Köylerden temizlik görevlileri toplamışlar temizleniyor. Ay bu ne pislik denizden kumsala kadar dedim. Bide toplayan teyzeden tüm plaj sakinleri adına fırçamı yedim. Yediğinizi içtiğinizi atıyorsunuz böyle diye. Söylene söylene topladı. Haklı kadın. Fırça bana isabet etti ama olsun içini döktü :))

Bizde bir kere göle gittik sapancaydı sanırım. Allahım kımıl kımıl yılan dolu. Beni bindirdilermi sandala ne kafa bendeki tv de bile bakamam ben yılana. Bağıra çağıra gittik.

Yılanı karada da gördüm mü kaçan biri olarak tepkinizi anlayabiliyorum. Hele denizde görsem bir daha denize girmeye korkardım sanırım.
Anlattıklarınıza göre çok düzensiz pis ve kalabalık bir yer. Adım başı insan. Kolunu kaldırsan birine çarpıyorsun kumsalda. Deniz pis ortalık çöplük. Bağrış kavga gürültü. Gözümde canlandı. Stres oluyorum. Bunalıyorum ben öyle ortamlarda. O yüzden artık pek denize gitmiyorum. Çoğu yer öyle oluyor maalesef.
Uyarınız için teşekkürler. :)

Amma yüklenilmiş konu sahibine, haklı ve tüm iyi niyetiyle de uyarı yapmıs. O işletmeler o doğal ortam dediğiniz yerleri kendi deniziymiş gibi parayla sokuyorsa insanları yılana da bi care bulcak ozaman. Pisliğedd işletmenin sucu değil diye cok iyimser davranmıs herkes. Avm dd calısıyorum wc bi kirlenio insanların içinden baska kişilik cıkıyor, ne azar yiyorum. Bnım yasadığım sehirde yok demek bırda ki gibi insanlar. Zaten bütün anlayoslı elit insanlar da kk da.

plajın pisliği ve çalışanların kabalığı gerçekten skandal
ama su yılanından bişey olmaz ki, her yerde olabilir,
kaş limanağzı plajlarında deniz çıyanı, dalyanda ve fethiyede tatlı suyla tuzlu suyun birleştiği yerlerde su samuru görebilirsiniz mesela (genelde suyun içinde kocaman fare vardı diye tanımlanırlar)
bunlar doğal deniz canlıları ve kimseye zarar vermezler.

Deniz yılanları genelde tropik okyanuslarda yaşar.

Sizin gördüğünüz, çalışanların da dediği gibi muhtemelen kara yılanı olsa da sucul bir yaşam da süren natrix cinsi yılanlardan biridir. Bunlar Türkiye'de yaygındır ve zehirsizdir. Gördüğünüz muhtemelen natrixlerden biridir.

Deniz yılanları genelde su yüzeyinin altında yüzmeyi tercih eder.

Buraların gözünü seveyim ya. Kurban olduğum Allâhım ne güzellikler sunmuş.
Mersinde meselâ öyle yerler var ki ; deniz pırıl pırıl,kumsal tertemiz....
Pis suya da girmeyin candida mantarı bulaşır

Kadınlar kulübündeki hatunlar kaynanadan korktugu kadar, yılandan korkmazlar.
Bende çok korkarım yılandan, korkunçmuş cidden...

Konu sahibi kusura bakmayın baya güldüm ya...
Aklıma Arena'nın pastahane baskını bölümündeki böcekler ve adamın "Bişiy yapmaz onlar" deyip böceğin tarihçesini açıklaması geldi.
Evet ya bir programda da "onlar böcek degil,kelebek" demisti isletme sahibi.
Yalniz ben konuya ve yorumlara eksiciler biri 'yarıldım'.

Guzelim dagdan inen yilan suda ne yapsin? Denizin icinde goremedigin yanindan yorenden gecen o kadar canli var. Fobin varsa bilemicem ama denizde canli olmasindan daha dogal bi durum yok malesef.

Konu sahibi belli ki korkmuş ve korkması da bence çok normal, öyle aman aman kimse karşılaşmamıştır denizde yüzerken bir yılanla.. Zararsız olduğunu bilmediği için de konu sahibine bu durum skandal gibi gelmiş ne var yani.
Kaldı ki zararsız da olsa sonuçta insan bir anda kafasını kaldırmış yüzen bir yılanla göz göze gelse korkar tedirgin olur. Kolay kolay kimse 'selamın aleyküm yılan kardeş' deyip yüzmeye devam etmez,yandan yandan kaçıverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…