- 10 Mayıs 2016
- 1.134
- 1.431
- 53
- Konu Sahibi desertrose3456
-
O an telaş yaparız SKANDALLLL!!!! yapmayızİyi yılanı öldürsünler demiyorum ama denizdeyken yanına yılan gelse telaş yapmaz mısınız?
Ayrıca zehirlidir su yılanları da
Denizde hayvan bulunması skandal değil öncelikle.
Anlattıklarınız bana çok komik geldi, belkş de anlatış tarzınızdan, bilemem. Cennet mahallesinden bir bölüm izlemiş kadar oldum. :))
Gördüğüm tek problem pis ve bakımsız bir yer olması. Bunu da abartmadan söyleyebilirsiniz. Sakin olun, sandığınız kadar büyük skandal yok ortada.
iyide her denizde yılan olur ki napıcan yani her yerde anons mu yaptırcam köpek balıgı degil yaaa gören cıksınArkadaslar konuya direk giricem.
Dün sariyerdeki kadınlar plajına gittik annem ve 1 yasindaki oğlum ile.. 'haftasonu gitmeyin kalabalık oluyo ' demişlerdi. . Bizde haftaici gittik. İnanılmaz kalabalikti. Düşünün denize girebilmek için yerde guneslenenlerin üstünden atliyoduk:) neyse kahvaltı ve ogle yemegi goturmustuk ama masalarin ve sandalyelerin pisliginden acamadik bile posetleri.igrenc otesiydi.. hijyenden yoksun Sineklerin havada ucustugu bi ortam düşünün.. neyse denize girdik.. heh deniz temiz bol bol yuzeriz bari dedik.. aman allahım annem yüzerken bende hazırlanıp giricem.. denizin yarısı boşaldı.. bağırislar çığlıklar anlamadim ilk. sonra bi gördümki simsiyah 1 metre boyunda yılan.. kafası havada geziyo denizde.. annemle aralarinda 1 metre yok.. anneme bağırmaktan cenem çıktı yerinden (hala ağrıyı çenem) çok şükür annemde farkeder farketmez çıktı denizden. . Hemen yetkililere koştum. . Denizde yılan var yüzenler için anons yaptırın ciksinlar denizden.. aldığım cvp şu " o yılan bişey yapmaz su yılanı o.. dünde benim yanımdan geçti bişi yapmadi" dedi çirkin Mahlukat.. gulermisin aglarmisin.. dedim param size zehir zikkim olsun.. biz tabi bidaha denize menize girmedik korkudan.. saat 6 oldu bi grup erkek içeri girdi neymiş plajı temizliceklermis.. apar topar giyindim çıktık yukarı. .bi kavga..plajin sahibinin kızı basbas bagiriyo genç bi çocuğa. . Sandalye kavgasiymis..Kadinin sesini duyan aşağıya inen adamlar sopalarla ciktilarmi yine yukarı. . Geç çocuğu dovdulermi. . Allahtan çocuk bindi arabaya kaçtı.. yani bide müşteriyi dovuyolar utanmadan.. yani anlayacaginiz rezillikti.. sakin ama sakın gitmeyin..
Su yılanı olduğunu bilmiyorum.. ordakilerin soylemine göre dağdan iniyolarmis.. Velev ki bişi yapmaz.. arkadaş yüzerken yanından 1 mt yılanın geçmesi normal bi durummu.. kafasina çıkarmış arkadaş gözü gönlü bayramedeede geziniyodu... :))) fobim varmış yılan karşı dün anladimSu yilani bisey yapmaz.. isirmaz saldirmaz.. yetkili dogru soylemis
iyide her denizde yılan olur ki napıcan yani her yerde anons mu yaptırcam köpek balıgı degil yaaa gören cıksın
O an telaş yaparız SKANDALLLL!!!! yapmayız
Su yılanı birşey yapmıyor gerçekten. Onlarla oynayan çocuklar var hatta. Pisliğe gelince pisleten ve pisletilmesine müsade eden yine biz insanoğlu malesef. Tatilde öğlen denize giderdik ufak tefek kirlilik oluyordu. Bir sabah ezanla beraber sahile yürüyüşe çıktık. Köylerden temizlik görevlileri toplamışlar temizleniyor. Ay bu ne pislik denizden kumsala kadar dedim. Bide toplayan teyzeden tüm plaj sakinleri adına fırçamı yedim. Yediğinizi içtiğinizi atıyorsunuz böyle diye. Söylene söylene topladı. Haklı kadın. Fırça bana isabet etti ama olsun içini döktü :))Arkadaslar konuya direk giricem.
Dün sariyerdeki kadınlar plajına gittik annem ve 1 yasindaki oğlum ile.. 'haftasonu gitmeyin kalabalık oluyo ' demişlerdi. . Bizde haftaici gittik. İnanılmaz kalabalikti. Düşünün denize girebilmek için yerde guneslenenlerin üstünden atliyoduk:) neyse kahvaltı ve ogle yemegi goturmustuk ama masalarin ve sandalyelerin pisliginden acamadik bile posetleri.igrenc otesiydi.. hijyenden yoksun Sineklerin havada ucustugu bi ortam düşünün.. neyse denize girdik.. heh deniz temiz bol bol yuzeriz bari dedik.. aman allahım annem yüzerken bende hazırlanıp giricem.. denizin yarısı boşaldı.. bağırislar çığlıklar anlamadim ilk. sonra bi gördümki simsiyah 1 metre boyunda yılan.. kafası havada geziyo denizde.. annemle aralarinda 1 metre yok.. anneme bağırmaktan cenem çıktı yerinden (hala ağrıyı çenem) çok şükür annemde farkeder farketmez çıktı denizden. . Hemen yetkililere koştum. . Denizde yılan var yüzenler için anons yaptırın ciksinlar denizden.. aldığım cvp şu " o yılan bişey yapmaz su yılanı o.. dünde benim yanımdan geçti bişi yapmadi" dedi çirkin Mahlukat.. gulermisin aglarmisin.. dedim param size zehir zikkim olsun.. biz tabi bidaha denize menize girmedik korkudan.. saat 6 oldu bi grup erkek içeri girdi neymiş plajı temizliceklermis.. apar topar giyindim çıktık yukarı. .bi kavga..plajin sahibinin kızı basbas bagiriyo genç bi çocuğa. . Sandalye kavgasiymis..Kadinin sesini duyan aşağıya inen adamlar sopalarla ciktilarmi yine yukarı. . Geç çocuğu dovdulermi. . Allahtan çocuk bindi arabaya kaçtı.. yani bide müşteriyi dovuyolar utanmadan.. yani anlayacaginiz rezillikti.. sakin ama sakın gitmeyin..
Deniz yılanları genelde tropik okyanuslarda yaşar.Su yılanı olduğunu bilmiyorum.. ordakilerin soylemine göre dağdan iniyolarmis.. Velev ki bişi yapmaz.. arkadaş yüzerken yanından 1 mt yılanın geçmesi normal bi durummu.. kafasina çıkarmış arkadaş gözü gönlü bayramedeede geziniyodu... :))) fobim varmış yılan karşı dün anladim
Evet ya bir programda da "onlar böcek degil,kelebek" demisti isletme sahibi.Konu sahibi kusura bakmayın baya güldüm ya...
Aklıma Arena'nın pastahane baskını bölümündeki böcekler ve adamın "Bişiy yapmaz onlar" deyip böceğin tarihçesini açıklaması geldi.
Guzelim dagdan inen yilan suda ne yapsin? Denizin icinde goremedigin yanindan yorenden gecen o kadar canli var. Fobin varsa bilemicem ama denizde canli olmasindan daha dogal bi durum yok malesef.iyide her denizde yılan olur ki napıcan yani her yerde anons mu yaptırcam köpek balıgı degil yaaa gören cıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?