• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

kickbox da jillianın ilk başlarken pis bi gülüşü var :D:D hıı yapın da göreyim der gibi :D fena bi egzersiz baya baya hoplatıyor zıplatyr :D

dar pantolon ve taytla spor yapmak mı :KK57::KK57::KK57: şort giyiyorum ben bi de yaparken ( zaten kısa ) iyice çekiyorum çünkü çok terliyorum :KK70::KK70:

tmm kuzum :) bende bu akşam süt içerim kahve atarım içine artık :KK70:
afiyet olsun o vakit :)

saol tatlım
azmettim ben ama :KK70:
ilk shred yapıyorum
ardından cardio kickbox
en son 6 week 6 pack :)

sonra bildiğiniz ter akıyor bi taraflarımdan :rapci::rapci:

inanmiyorummmmm bana ver yattigim yerden kol bacak kaldirayim , mekik falan cekeyim arada yatmisken uyuyayim anca onlari yapiyorum :KK70:

inanmiyorummmmm bana ver yattigim yerden kol bacak kaldirayim , mekik falan cekeyim arada yatmisken uyuyayim anca onlari yapiyorum :KK70:
İlk cardionun videosunu izledim amann bunu kim yapamaz dedim :D neyse o akşam başladım
yemin ederim 10 dakka geçti sanıyorum o derece yoruldum bi baktım 3 dakka geçmiş ohaa dedim :D:oha:
neyse yapcam ama takmışım kafaya bi şekilde zar zor ıkına ıkına bitirdim:D
ertesi gün de shredden sonra yaptım ( o zaman level 1 deydim ) cardioyu yaparken ağlıyordum yeminle :D
sonra ilk cardioyu ardından shredi yapınca ohh be dedim :D alışıncada zaten sıkıntı kalmadı :)

bnm yaptığım bu :)

kickbox da jillianın ilk başlarken pis bi gülüşü var :KK70::KK70: hıı yapın da göreyim der gibi :KK70: fena bi egzersiz baya baya hoplatıyor zıplatyr :KK70:
Bu neeee bildiğin herifleri toplamış yapıyor :KK76:valla bu acayip ya ben 3 leveli bitireyim belki o zaman yapabilirim :işsiz:yalnız kadının gülüşüne bende takıldım Sıkıysa yakala der gibi :-) ya da ben içmiş zannettim:eğlence:
:KK70::KK70::KK70:

Çok tatlişkosunuz yaaa :KK19::KK19:

Bu linkleri aldım hafızama akşam deniycem :KK49:

Buz küplerini yüze sürmek için yapıyordum hiç süte eklemeyi düşünmemiştim.
Güzel gibi geldi onu da deniycem :D

* Sporumu yaptım.
* Sütümü içtim. (bundan sonraki spor sonrası ritüelim bu olacak)
* Yüzüme kil maskemi yaptım.
* Duşumu aldım.
* Sonrasında bir sade soda hüplettim.

Birazdan akşam yemeğimi de yedikten sonra dükkanı kapatacağım. (mercimek çorbası + salata + 3 köfte) :D

Sporum:
* 30DS: 4/30
* Skinny jeans workout: ilk 5 dakikasını anca yapabildim.
+9bin adım.

✌️

Nescafe uzun süreli tüketimde selülit yapar yalnız. Sütlü filtre kahve çok iyi. :) Buz küplerini türk kahvesinden de yapabilirsin. :*

Ben spora kaçıyoruumm

ama sadece kahvesi cnm süt tozu falan yok içinde
ben türk kahvesini şekersiz içemiyorum midemi ağrıtıyor bu daha iyi geliyor

Bu neeee bildiğin herifleri toplamış yapıyor :KK76:valla bu acayip ya ben 3 leveli bitireyim belki o zaman yapabilirim :işsiz:yalnız kadının gülüşüne bende takıldım Sıkıysa yakala der gibi :-) ya da ben içmiş zannettim:eğlence:
:KK70::KK70::KK70:
hahaha :D aynenn bi de bi hızlılarrr yetişcem diye depar atıyorum :D

* Sporumu yaptım.
* Sütümü içtim. (bundan sonraki spor sonrası ritüelim bu olacak)
* Yüzüme kil maskemi yaptım.
* Duşumu aldım.
* Sonrasında bir sade soda hüplettim.

Birazdan akşam yemeğimi de yedikten sonra dükkanı kapatacağım. (mercimek çorbası + salata + 3 köfte) :KK70:

Sporum:
* 30DS: 4/30
* Skinny jeans workout: ilk 5 dakikasını anca yapabildim.
+9bin adım.

✌️

hey maşallaaahhh :nazar::nazar::nazar:
ben akşam yemeğini yedikten sonra sporumu yapıyorum :) sonrası keyif :KK54::KK54:

Çok tatlişkosunuz yaaa :KK19::KK19:

Bu linkleri aldım hafızama akşam deniycem :KK49:

Buz küplerini yüze sürmek için yapıyordum hiç süte eklemeyi düşünmemiştim.
Güzel gibi geldi onu da deniycem :KK70:
saol şekerim o senin tatlılığın
buz küplerini yüzüne niye sürüyosun ne işe yarıyor çok cahilim ya o_O

ama sadece kahvesi cnm süt tozu falan yok içinde
ben türk kahvesini şekersiz içemiyorum midemi ağrıtıyor bu daha iyi geliyor

hey maşallaaahhh :nazar::nazar::nazar:
ben akşam yemeğini yedikten sonra sporumu yapıyorum :) sonrası keyif :KK54::KK54:
Kendisi işlenmiş olduğu için pek tercih etmemek lazımmış, bi yerde okumuştum; ama seni rahatsız etmiyorsa sorun yok.

Sporu akşama bırakmıyorum ben ya. Bazen kahvaltıdan önce bazen de kahvaltıdan 1-2 sonra yapıyorum.

Spordan zevk alıyorsan, o da keyif aslında. Ben şuan hala spor aşığı moduna geçemedim. O yüzden caymamak adına hemen yapıyorum aradan çıksın diye. :D :D

Kendisi işlenmiş olduğu için pek tercih etmemek lazımmış, bi yerde okumuştum; ama seni rahatsız etmiyorsa sorun yok.

Sporu akşama bırakmıyorum ben ya. Bazen kahvaltıdan önce bazen de kahvaltıdan 1-2 sonra yapıyorum.

Spordan zevk alıyorsan, o da keyif aslında. Ben şuan hala spor aşığı moduna geçemedim. O yüzden caymamak adına hemen yapıyorum aradan çıksın diye. :KK70: :KK70:
ben uzun zamandır sporla uğraştığım için çok seviyorum :) insan rahatlıyor ya :D

Egzersizlerim de tamam :spor::halay::halay:

Jillian level2 18/30
6w6p 10/30
Cardio kickbox 12/15

Hepsi yapıldı:nazar::nazar::nazar:

aayy kickboxın bitmesine 3 kalmışşş :KK61::KK61::KK61: özlüyceemm kendilerinii

Egzersizlerim de tamam :spor::halay::halay:

Jillian level2 18/30
6w6p 10/30
Cardio kickbox 12/15

Hepsi yapıldı:nazar::nazar::nazar:

aayy kickboxın bitmesine 3 kalmışşş :KK61::KK61::KK61: özlüyceemm kendilerinii

Harikasııııınnnn!!
Yeniden başlarsın sen de, ya da özledikçe çerez gibi attırırsın araya :D

:KK70: ayrılmaz ikili olcazzzz onunla beennn :KK70:
Hahahah, öyle görünüyor. :D
Yarın ben de 30DS’ sonrası Cardio Kickbox yapmayı deneyeyim. :D baktım olmuyo, bir günlük aralara sıkıştırırım onu

Spor geçmişim yok daha yeni yeni alışıyoruz birbirimize :D

Hahahah, öyle görünüyor. :KK70:
Yarın ben de 30DS’ sonrası Cardio Kickbox yapmayı deneyeyim. :KK70: baktım olmuyo, bir günlük aralara sıkıştırırım onu

Spor geçmişim yok daha yeni yeni alışıyoruz birbirimize :KK70:
:D şimdiden geçmiş olsun :D

Back
X