- Konu Sahibi skinny_girl
-
iyi akşamlar skinny_girl,
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...zeliklimin-diyet-gunlugu-18.html#post21952130
şu sayfadaki benim mesajıma ve
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/486257-vennuss-diyet-gunlugum.html
şu sayfadaki ilk mesajıma bakar mısın bir zahmet belki beğenirsin ve sen de yapmak istersin, bir nevi haftalık hedefli zayıflama hareketi başlatabiliriz :)) hem eğlenceli hem de yararlı olabilirne dersin ?
lay la lay la laaaay laaay:) eğer bir gün cici çocuk olursaaam ben de şirinleri görebilirmne alaka bilmiyorum yazasım geldi:) eee nasıl bakalım kilo değişimleri menülerr? yaptın mı sporu o gün ? aklıma bişey geldi termal tayt alabilirsin kendine. hem açık havada spor yapmak gerçekten spor salonlarından çok daha faydalıymış bol oksijen alıyormuşuz hem de motive olursun:) spor salonunda canın istemezse çıkar gidersin ama açık havada yürüdüğün yolu bi de geri yürümek zorundasın b nevi mecburiyet benim gibi spor sevmeyenler için zorlayıcı bi durum tabi bilmiyorum sen nasılsın spor konusunda:)
lay la lay la laaaay laaay:) eğer bir gün cici çocuk olursaaam ben de şirinleri görebilirmne alaka bilmiyorum yazasım geldi:) eee nasıl bakalım kilo değişimleri menülerr? yaptın mı sporu o gün ? aklıma bişey geldi termal tayt alabilirsin kendine. hem açık havada spor yapmak gerçekten spor salonlarından çok daha faydalıymış bol oksijen alıyormuşuz hem de motive olursun:) spor salonunda canın istemezse çıkar gidersin ama açık havada yürüdüğün yolu bi de geri yürümek zorundasın b nevi mecburiyet benim gibi spor sevmeyenler için zorlayıcı bi durum tabi bilmiyorum sen nasılsın spor konusunda:)
ben de severim şirinleri.....hihihi....
skinny nerelerdesin kız?????? ben de ne zamandır takipte zorlanıyordum ama bakıyorum da sen de girmiyorsun bu aralar...
selam hoşgeldin
üzülme biz burda birbirimize destek için varız seni de kendimizle beraber zayıflatırız Allahın izniyle
barrocum hoşgeldinnnn
tickerını oluştur sen de, insanı motive ediyor. :)
çok güzel kilo vermişsin, 15 kiloyu kaç ayda verdin canım?
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz ♥
tatlım bana listen garip geldi kusura bakma da bu diyetisyen sana ne tarz bi diyet listesi verdi ki????
yediklerin pek diyet tarzında değil de...
yani hem sporu neden yasakladı???
anlayamadım valla:44:
kız desteğinizi esirgemeyin demişsin sen yoksun nerelerdesin bakiyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?