Canım kesinlikle stork dondolino diyorum bende bebeğime 15 günlükken aldım ve o zaman bende çok araştırmıştım ama sleeperin içi hem biraz daha dar hemde dediğin gibi mama sandalyesi olmuyor bebeğim şu an 6 aylık ve hala kullanıyoruz mama sandalyesi olarakda çok güzel oluyor. Kullanıcı olarak tavsiyem bu ama tercih senin tabi.
öncelikle cevap için teşekkür ederim. peki sallanma hızı yeterli mi sence? bebeğin içine uyuyor mu?
bizde sleeper var, bu zmana kadar çok kullandık 3aylık kızım, ama gerçekten içi dar gelmeye başladı gece onda yatırıodum çünkü, hız olarakta en yavaş ya da 2de çalıştrdık. kullanışlı bi ürün ama çok şey bekleme. sadece gece uyuyodu bzmki mesela, gündüz hiç durmadı.dandolino şarj ediliomu bilmiorum sleeperın o avantajı var.dandolino 300, sleeper 400lira bunu da göz önünde bulundrabilirsin.
cnm dondolinoyu aralıkta sormuştum, eminönü irem bebede yükseltilen modeli 300dü, en uygun orada oluyo
ben fatih haşim işcan geçitinden 310 TL'ye(peşin pazarlıkla 38 den indirdiler) kraft dondolino aldım.umarım faydalı olur.yükseltiliyor aynı zamanda mama sandalyesi oluyor.ayrı para vermeye gerek kalmıyor.
canım almışsın zaten ama, diyer almayı düşünen arkadaşlar ERAY BEBE İSTOÇ 7.ada no:86 mahmutbey-İSTANBUL..0212 659 30 70'de kraft dondy'i 290 tl ye bıraktılar.
HAla buralardaysaniz :) 3 yasina kdar kullaniliyor deniliyor dogru muben fatih haşim işcan geçitinden 310 TL'ye(peşin pazarlıkla 38 den indirdiler) kraft dondolino aldım.umarım faydalı olur.yükseltiliyor aynı zamanda mama sandalyesi oluyor.ayrı para vermeye gerek kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?