SLEEPER Elegance mı? Stork dondolino mu?

shrylz

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
810
628
648
45
arkadaşlar kuzumla ilk 25 günümüz biraz sıkıntılı geçtiğinden sallanmaya ve kucağa alıştı. hayatımızı biraz kolaylaştırmak için SLEEPER veya dondolino almayı düşünüyorum. dondolino'nun mama sandalyesi fonksiyonu kullanışlı geldi ancak dondolino SLEEPER'ın yarı şiddetinde bir sallanma sağlıyor... bu ürünleri kullanan anneler hangisini tavsiye edersiniz?

Canım kesinlikle stork dondolino diyorum bende bebeğime 15 günlükken aldım ve o zaman bende çok araştırmıştım ama sleeperin içi hem biraz daha dar hemde dediğin gibi mama sandalyesi olmuyor bebeğim şu an 6 aylık ve hala kullanıyoruz mama sandalyesi olarakda çok güzel oluyor. Kullanıcı olarak tavsiyem bu ama tercih senin tabi.

öncelikle cevap için teşekkür ederim. peki sallanma hızı yeterli mi sence? bebeğin içine uyuyor mu?

öncelikle cevap için teşekkür ederim. peki sallanma hızı yeterli mi sence? bebeğin içine uyuyor mu?

Canım bence yeterli 4 ayarı var zaten birde şu taraftan bakmıştım ben olaya zaten bebeği çok hızlı sallamak bebek için zararlı her açıdan ve aldığımız ürün oldukça pahalı bir ürün neden birde mama sandalyesine ayrı para vereyim:))

bızde dondolıno kullanıyoruz.ben bebekken pek sallamadım onun ıcınde daha cok sabıt oturdu yada yattı.sımdıde mama sandalıyesı olarak kullanıyoruz yukseklık ayarı oldugu ıcın(oglum 1 yasında bu arada)slepper mama sandalıyesı olmuyor

bizde sleeper var, bu zmana kadar çok kullandık 3aylık kızım, ama gerçekten içi dar gelmeye başladı gece onda yatırıodum çünkü, hız olarakta en yavaş ya da 2de çalıştrdık. kullanışlı bi ürün ama çok şey bekleme. sadece gece uyuyodu bzmki mesela, gündüz hiç durmadı.dandolino şarj ediliomu bilmiorum sleeperın o avantajı var.dandolino 300, sleeper 400lira bunu da göz önünde bulundrabilirsin.

Dondolino şarj edilemiyor canım ve dondolinonun da yükseltilebilenleri de 350-380 arası değişiyor.

cnm dondolinoyu aralıkta sormuştum, eminönü irem bebede yükseltilen modeli 300dü, en uygun orada oluyo

cnm dondolinoyu aralıkta sormuştum, eminönü irem bebede yükseltilen modeli 300dü, en uygun orada oluyo

Tatlım biz istanbulda yaşamıyoruz dolayısıyla eminönünede gidemiyoruz.İnt. İrem Bebede de fiyat 359 zaten dikkat edersen. Sonuçda 350 veren 400 de verir önemli olan kullanım alanları.

ben fatih haşim işcan geçitinden 310 TL'ye(peşin pazarlıkla 38 den indirdiler) kraft dondolino aldım.umarım faydalı olur.yükseltiliyor aynı zamanda mama sandalyesi oluyor.ayrı para vermeye gerek kalmıyor.

ben fatih haşim işcan geçitinden 310 TL'ye(peşin pazarlıkla 38 den indirdiler) kraft dondolino aldım.umarım faydalı olur.yükseltiliyor aynı zamanda mama sandalyesi oluyor.ayrı para vermeye gerek kalmıyor.

canım almışsın zaten ama, diyer almayı düşünen arkadaşlar ERAY BEBE İSTOÇ 7.ada no:86 mahmutbey-İSTANBUL..0212 659 30 70'de kraft dondy'i 290 tl ye bıraktılar.

canım almışsın zaten ama, diyer almayı düşünen arkadaşlar ERAY BEBE İSTOÇ 7.ada no:86 mahmutbey-İSTANBUL..0212 659 30 70'de kraft dondy'i 290 tl ye bıraktılar.

yaa demek oyle yaaa:) olsun ama bebısım 7 aylık su anda masallah cok sevıyor ıyıkı almısım.mamasınıda yedırıyorum.cok sallamaya gerek kalmadı ergonomısı guzel.

kızlar dondolinoda kaç ay yatırabilsiniz kuzenim alalcaktı çok karısan olsu ilk 3 ay yatabilir sonra düşler döner diye almadı oda kaç ay yattı bebişler?

dondolino çok ağır bişey mi kızlar?bir odadan diğerine taşımak zor mu olur?

merhaba arkadaşlar

bende kraft'ın dondi adlı beşiği var. Oğlum doğduğundan beri 3 aylık olana kadar bunda yatrdım.Gayet rahat uyuyordu.

Özellikleri güzel fakat beşik ağır ve tekerlerleri tek yönlü olduğundan odalara götürmek zor oluyor.(tekerlerler dönmüyor ,sabit)

1 den 4 kadar olan hız kademesi var fakat benim oğlum tombik olduğundan 4e getrsem bile çok yavaş sallanıyordu.Şuan 7 aylık 12 kilo ve hiç sallanmıyor gibi :)

mama sandalyesi olarak ise pek kullanamadım.Masaya yanaştrdığımda aşağıda kalıyor.Diğer mama sandalyeleri kadar yüksek değil.

hamileyken çok araştrdım bende ve beşik, ana kucağı, mama sandalyesi bir arada gibi diye düşünüp bu ürünü almıştık.İşimizi gördü ama şuanki aklım olsa hepsini ayrı ayrı alırdım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

HAla buralardaysaniz :) 3 yasina kdar kullaniliyor deniliyor dogru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…