Slimlipo Yaptırdım bayanlar :)

Roseinore arkadasim GeCmis is olsun. AMA doktorlardan sikayetci olmalisin. Doktorun adini yazarsanda iyi olur. En azindan baskalari senin yasadiklarini yasamayabilir bunlari okuyup

geçmiş olsun
yalnız fasiyal cerrah yazması çok enteresan çünkü bböyle bir uzmanlık dalı yok
cerrah mesela plastik cerrahsa ve yüzle daha çok ilgileniyorsa belki o yüzden öyle demişlerdir ama enteresan yani..
olay çok garip raporlarınızı alırsanız bence iyi edersiniz
bir de ameliyattan sonra anestezi yan etkisi olarak kusma çok sık görülen bişeydir
bi de serum da tedavi edici bir şey değildir sıvı kaybı elektrolit kaybı için vs. kullanılır..
neyse geçmiş olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
son durum nedir kızlar?
şu uyuşma mevzuu beni düşündürüyor, yine de yaptırmak istiyorum
tansiyonum biraz düşük, ve acıkınca elim ayağım titrer acaba yağların alınmasının buna etkisi olur mu? yan etki babında
bir de herhangi bir tetkik yapıyorlar mı öncesinde? kan tahlili vs gibi?
Benim gibi hassas kişiler korkar yani

Selam rosainore. Lutfen bana özelden doktoru hastaneyi yazarmisin? Cunku bas harflerden anladim kadariyla bende kasimda ayni doktora smartlipo olacagim. Bekliyorum mesajini.()))

İsim baş harflerine takılmayın lütfen .Baş harfler öylesine yazılmış ve bir isim ifade etmiyor.aynı harfleri taşıyan yüzlerce cerrah var ..Zaten amacım sadece yaşadıklarımı paylaşmaktı.Şimdiden geçmiş olsun umarım sonuç güzel olur.

Son düzenleme:
slm rosanoire. eger senin icin bi sakincasi yoksa lutfen özelden yazabilirmisin doktor ve hastahaneyi?ben özelden msj atamiyorum daha?cunku senin yasadiklarini okuyunca gercekten tedirgin oldum baya?simdiden tesekkurler,..

rose ben de doktorunu merak ediyorum açıkçası özelden benimle de paylaşırsan çok memnun olurum
ben de aynı operasyonu düşünüyorum ve aynı yere düşmek istemem
zaten tansiyonum çok düşüktür ve hemen rahatsızlanan bir insanım
şans bu ya allah korusun aynı yere gitmek istemem, allah sana uzun saglıklı ömür versin
ama aynı iş allah korusun benim başıma gelse ben o yataktan kalkamazdım bunu biliyorum kendi vucudumu ve direncimi bildigim için
canım bizleri korumak için bunu merak eden arkadaslara lütfen özelden yaz
seni allah korudu, bizler de düşmeyelim
zalim insan çok maalesef

merhabalar uzun süredir bu konuyu araştırıyorum bölgesel sorunlarda smartlipo en makul çözüm olarak görülüyor fakat endişelerim var henüz hiç bir doktorla görüşme yapmadım göbekten yaptırmayı düşünüyorum ama gebelik söz konusu olduğunda cilt elastikiyetini bozarmı gebe kaldığımda bu defada heryerim çatlakmı olur bilemiyorum eger bilginiz varsa lütfen paylaşın

bir devlet hastanesinde sağlık elemanı olarak çalışıyorum kendi hastalarımızada söylediğim bir şeyi rose adlı arkadaştanda bekliyorum lütfen ve lütfen şikayetçi olun aman zaten çekeceğimi çektim diye köşeye çekilmeyin lütfen es geçmeyin gidin ettiği yemini unutmuş bu kasapları şikayet edin

bugun bir yere gidiyordum ince bir bluz ve hırka giymiştim, gögüs altından büzgülüydü karnım iyice meydana çıktı
normalde kilolu olmamama rağmen bu karın bölgesi yağları beni zerafetten uzaklaştırıyor
yol boyu slimlipoyu düşündüm ama burada bazı üzüntü verici şeyler okuyunca da çok endişeleniyorum
belki 2 kg yağ benim için fazla olabilir
yağ dokusu da hormon içerir, biraz acıkınca elim ayağım titriyor çünkü

konuyu acan arkadaş sana inanamıyorummmmmmmmmmmmmm o fizikten nasıl şikayetçi olabılırsın aklım almıyor gerçekten ya paranız fazlaa yada depreyondasınız şoktayımmm ben öleyim bbu vücutla ozaman

arkadaşlar çok çok teşekkür ediyorum .iyi ki varsınız.yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak iyi geliyor.sevgilerimle.....

merhabalar çok gecmiş olsun bana özelden doktorun ve hastanenin adını yazarsanız sevinirim bende lazer lipoliz yaptıracagım başınıza gelenleri okuyunca cok gerildim umarım cevaplarsınız.

arkadaşlar 11 gün önce oldum lazer lipoliz. doktorların baş harfleri doğruysa eğer bende şişlide aynı doktora oldum operasyonu. operasyon diyorum çünkü resmen ameliyat gibiydi. benimkide biraz sorunlu oldu. son 5 dakikada uyandım tamamen we yapılan herşeyi hissettim. çok ağrılıydı. eşimle birlikte gitmiştik, son 5 dakika çığlıklarımı duymuş ve dışarıda kafayı yemiş. sanırım kavga etmişler doktorla. doktorun sölediğide ilginç; tamamen benim hatam erken uyanması, özür dilerim demiş. kısaca bilseydim bu kadar zor olduğunu yaptırırmıydım bilmiyorum. bence doktorların adları söylenmeli ve insanlar ona göre temkinli olmalılar diye düşünüyorum.

Merhabalar,

Bende bu konu ile ilgileniyorum.Karın ve bel bölgeme yaptırmak istiyorum.
Ancak slim liop yaptıran arkadaşlar sonuçtan çok memnun oldukları için mi artık bilgi vermiyorlar :)
Kafamda çok fazla soru işereti var. Sitede superplastta uygulamayı yaptıran bayanlar uygulama fiyatı olarak 3000-5000tl lerden bahsetmişler ancak ben Dr. Hüseyin Güner ile görüşmeye gittim ve 5000USD fiyat verdi inanamadım. neden bu kadar fiyatta artış olmuş açıkçası şaşkınım.
Birde smart lipo ve slim lipo arasındaki fark nedir bilen var mı?

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

canım ben şişlide güner uysala yaptırdım. iyi bir doktor olduğunu duymuştum ama benim ki biraz sorunlu oldu. daha önce paylaşmıştım. ağrılarım 2 hafta kadar sürdü. bir iki gündür rahatım sadece. incelme warmı diye sorarsan. ewet sanırım war. önceki halim gibi değilim ama hala karnım çok şiş ve belimde öyle. sanırım 1 ay kadar sonra görmeye başlıycam sonuçları :)

anlayamadığım şey neden fiyatlar arasında bu kadar uçurum var. superplast 2 katı fiyat veriyor.
Bagdat caddesinde bir dr. estetica da yapıyor oda 4000tl fiyat verdi.
Fark ne olabilir ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…