- Konu Sahibi Needababy84
-
Bence de çok fazla bir rakam .O fiyata birçok yerden lazerlipoliz olabilirsiniz.gıdık için çok değilmi 4000tlcanım şimdiden geçmiş olsun gelişmelerden haberdar edersin
unutmazsam sorarım perşembe günü gittiğimde gıdı maliyeti verebilir misiniz diye :)
Bence de çok fazla bir rakam .O fiyata birçok yerden lazerlipoliz olabilirsiniz.
arkadaşlar siz kime yaptırdınız da 4000 fazla birkaç bölgeye yaptırabilirsiniz filan dediniz merak ettim de ben
ben 2 ay kadar önce güner uysala göbek ve bel den lazer lipolz yaptırdım canım. toplamda 3700 verdim.
Merhaba MmehtapM,
Şimdi nasıl hissediyorsun?
İlk günlerin sıkıntılı geçtimi.. kanlı sızıntı problemin fln oldu mu?
canım ilk günler biraz sıkıntılıydı yürümekte zorlandım oturup kalkarken ve özelliklede öksürünce canım acıyordu ama 1 haftaya kadar kısmen rahatlıyorsun.kanlı sızıntı ilk gece oldu. şimdi ise biraz inceldim ama karın bölgesinde dalgalanmalar war. bunun için geçen hafta g5 masajına başladım. zorlamadan en düşük frekansda uyguluyorlar. çünkü hala bastırınca canım yanıyor.
Ben yanlış mı biliyorum. lazer lipo da dalgalanma olmuyor dedi dr. bana.. sen klasik liposcution mı oldun yoksa?
ödemden dolayı oluyor canım. ödemler tam dağılmadı henüz, karnımın bazı yerlerinde sertlikler var dolayısıylada dalga dalga görünüyor karnım. 1 aya kadar geçer sanırım. onun dışında bastirinca karnıma hala canım acıyor.
Merhaba size sormak istediğim ben uygalamadan sonra hiç birşey yaptırmadım.Acaba bende masaja mı gitsem . Daha çok faydası olurmu ? Benimde karnım acıyor.Korsemi yeni çıkardım . 5 hafta oldu.Korse varken daha rahattım.
Canım her iki yöntemde de yağ geri gelmiyor.rosenoire sen daha bilgilisin sanırım bu konuda zayıf olmaana rağmen :)) acaba bu kadar lipoliz çeşitleri var gene liposuction daha mı iyi..gıdık da istiyorum diz kenarlarımada.. yani ordan yağ alınca tekrar gelirmi liposuction yöntemiyle... bilemiyorum arkadaşım yağ alınıpda geri gelmeyen yöntemm hangiisi..bilemedim ben onu
Merhaba benimde lazer yaptıralı tam 5 hafta oldu.Bendede incelme var ama tam olarak şişkinliklerim inmedi.Karnıma bastırınca halan acıyor.Acaba tam olarak ne zaman sonuç alacam? Daha inecekmi bu göbeğim ? Daha güzel sonuç bekliyordum.Daha erkenmi acaba 5 hafta için ?
demetcim 5 hafta erken sonuç almak için. 2 ay oldu benim bugün lazer lipoliz olalı hala şişlikler tam inmedi. incelme 6 aya kadar devam edecek sanırım. biz sonucu 6 ay sonra görebilicez. masajın faydası olur tabi ki. 2 seans oldu g5 cumartesi 3. seansı olucam. masaj 3. seanstan sonra etki etmeye başlıyormuş. bakalım canım görücez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?