Slimlipo Yaptırdım bayanlar :)

Merhaba ,

Bende liposuction yaptırmak istiyorum.Teoman Doğan ile gorustum. Subat ayında da Coskun Tascı ile smartlipo ile ilgili olarak randevum var.
Ancak okuduklarımın bazıları iyi , bazıları kotu sonuclar almıslar. Smart lipo yaptırdıktan sonra kilo alma verme , çöküntüler, izler , sekil bozuklukları kalan var mıdır?

Cok tesekkurler

bide kızlar sizde nasıl bilmiyorum diz kenarındaki yağlar var ya..yani bende var.. onlar nedense kilo versemde gitmiyor sizde de varmı böle bişe..bide bişe tespit ettim orda yağ olmazsa düz olursa bacak daha uzun duruyo kanımca tabii:)

unutmadan şunu söylemek isterim.. bazı dr lar lipoliz mipoliz olayını.. en etkili liposuction yöntemidir diyorlar.. sizin fikriniz???

Bence de çok fazla bir rakam .O fiyata birçok yerden lazerlipoliz olabilirsiniz.

rosenoire sen daha bilgilisin sanırım bu konuda zayıf olmaana rağmen :)) acaba bu kadar lipoliz çeşitleri var gene liposuction daha mı iyi..gıdık da istiyorum diz kenarlarımada.. yani ordan yağ alınca tekrar gelirmi liposuction yöntemiyle... bilemiyorum arkadaşım yağ alınıpda geri gelmeyen yöntemm hangiisi..bilemedim ben onu

Arkadaşlar, tavsiyem: İlk bir haftayı falan atlattıktan sonra diyet yapın mutlaka, salmayın kendinizi. Ayrıca kaybettiğiniz su ve mineraller konusunda da hassas olun.

Deri kalitesi operasyonun sonucunu mutlaka etkiliyor ama bana göre, sonucun süresini etkiliyor asıl.

arkadaşlar siz kime yaptırdınız da 4000 fazla birkaç bölgeye yaptırabilirsiniz filan dediniz merak ettim de ben

Merhaba MmehtapM,
Şimdi nasıl hissediyorsun?
İlk günlerin sıkıntılı geçtimi.. kanlı sızıntı problemin fln oldu mu?

canım ilk günler biraz sıkıntılıydı yürümekte zorlandım oturup kalkarken ve özelliklede öksürünce canım acıyordu ama 1 haftaya kadar kısmen rahatlıyorsun.kanlı sızıntı ilk gece oldu. şimdi ise biraz inceldim ama karın bölgesinde dalgalanmalar war. bunun için geçen hafta g5 masajına başladım. zorlamadan en düşük frekansda uyguluyorlar. çünkü hala bastırınca canım yanıyor.

Ben yanlış mı biliyorum. lazer lipo da dalgalanma olmuyor dedi dr. bana.. sen klasik liposcution mı oldun yoksa?

Ben yanlış mı biliyorum. lazer lipo da dalgalanma olmuyor dedi dr. bana.. sen klasik liposcution mı oldun yoksa?

ödemden dolayı oluyor canım. ödemler tam dağılmadı henüz, karnımın bazı yerlerinde sertlikler var dolayısıylada dalga dalga görünüyor karnım. 1 aya kadar geçer sanırım. onun dışında bastirinca karnıma hala canım acıyor.

Merhaba benimde lazer yaptıralı tam 5 hafta oldu.Bendede incelme var ama tam olarak şişkinliklerim inmedi.Karnıma bastırınca halan acıyor.Acaba tam olarak ne zaman sonuç alacam? Daha inecekmi bu göbeğim ? Daha güzel sonuç bekliyordum.Daha erkenmi acaba 5 hafta için ?

Merhaba size sormak istediğim ben uygalamadan sonra hiç birşey yaptırmadım.Acaba bende masaja mı gitsem . Daha çok faydası olurmu ? Benimde karnım acıyor.Korsemi yeni çıkardım . 5 hafta oldu.Korse varken daha rahattım.

demetcim 5 hafta erken sonuç almak için. 2 ay oldu benim bugün lazer lipoliz olalı hala şişlikler tam inmedi. incelme 6 aya kadar devam edecek sanırım. biz sonucu 6 ay sonra görebilicez. masajın faydası olur tabi ki. 2 seans oldu g5 cumartesi 3. seansı olucam. masaj 3. seanstan sonra etki etmeye başlıyormuş. bakalım canım görücez :))

Canım her iki yöntemde de yağ geri gelmiyor.

5 hafta sonuç için bence erken .Ama yine de bende bir ay sonra belde 10 cm incelme vardı.Mehtap merhaba ve geçmiş olsun.Sen bu ameliyatı olurken direk olarak Güner beylemi anlaştın.Yoksa yardımcısı mı yardımcı oldu yazarsan sevinirim.Benim 8 şubatta 6 ay olacak .Dalgalanma hiç olmadı , , masaj hiç yapmadım .Ama belki de yapılsa iyi olur.Acıma olayı 4 ay sonunda bitiyor.Belim şu anda 13 cm inceldi.Smart lpo yapılmayan yerlerde çok inceldi.Basen yapılmıştı ama orayla birlikte popo kısmıda 6 cm gitti.Sırt , bacak içleri zaten lipo yapılan yerlerdi.

Son düzenleme:
ya benim kilo sorunum yok göbeğime takığım gerçi herkes manyak mısın dio ama neyse
hani 2000-3000se direkt yaptırıcam da
istanbulda yaptırıp memnun olan var mı
bi de arkadaşlar karın bölgesinde 1 haftada işe geri dönebilir miyim
nöbet usulü çalışıyorum

butun mesajlari okudum. sanirim burada yazila yazila fiyatlari yukseltmis doktorlar. resmen doktorlara prim yapmisiz.
ilk mesajlara gore 2 bolge 4 bin hatta 3500 yapilirken son mesajlarda tek bolge 5 bin dolara kadar cikmis. vay beee demeyelim de ne diyelim.

neyse ben de bacak ic ve diz kapagi yanina yaptirmak istiyorum. hatta baldirlarima da istiyorum. cizme giyemiyorum. butun cizmelerim korukleniyor. lutfen bacak ici yapanlar bilgi verebilirler mi hatta ozel mesajla resim gonderebilirler mi malum ben daha 100 mesajlik olamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…