- Konu Sahibi Needababy84
-
Evet canım kaşıntı var , acaba lazerin girdiği yerler mi bilmiyorum. Bana travma yaşatan doktorun ameliyatı çok basite almsıydı.Hemen eve gidebileceğimi ve operasyonda ayık olcağımı söyledi. Bu nedenle yanıma kimseyi almadım Karın sırt ve bacak içine yapıldı.Ben sadece sırt istedim o dğer yerler için ısrar etti.Kendime geldiğimde aradan 5 saat geçmişti 55 kiloyum 4.5 kg yağ almış.ailem haber alamayınca deliye dönmüş.Hastane şişii h........ .İlgi rezalet yanımda kimse olmayınca beni bir odaya atıp kapıyı kapadılar.sesimi duyuramadım.Başım dönüyordu çığlıklarıma kimse ses vermedi.telefona ulşamadım.Eşim geldi neredeyse doktora saldıracktı.Her tarafım kanlar içindeydi pansuman koymamışlar.Arabaya eşim ve oğlum bindirdi yolda fenalaştım.Fazla sıvı kaybından olmuş,şu anda bile yazarken çok yoruluyorum.Bence doktor yaşamımı hiçe saydı bu kadar yağ almak çok riskli ve 4 gün oldu hala yatıyorumcnm bende boyle 3 parmak kalinliginda gazli bezler onun ustundede korse var.tabiri caizse tam kazik yutmus gibiyim suan,yataktan kendimi yuvarlayarak kalkiyorum. onun disinda bendede sivi akmasi oldu sordum coskun beye lazerin iletkenligini saglamak icin kendisi ameliyat esnasinda vucuda veriyormus yani onemli bir sey degilmis!! ya ben cok kasiniyorum sizdede oldumu ?? sanirim karnimdaki korsenin hava akisini engellemesinden...
Evet canım kaşıntı var , acaba lazerin girdiği yerler mi bilmiyorum. Bana travma yaşatan doktorun ameliyatı çok basite almsıydı.Hemen eve gidebileceğimi ve operasyonda ayık olcağımı söyledi. Bu nedenle yanıma kimseyi almadım Karın sırt ve bacak içine yapıldı.Ben sadece sırt istedim o dğer yerler için ısrar etti.Kendime geldiğimde aradan 5 saat geçmişti 55 kiloyum 4.5 kg yağ almış.ailem haber alamayınca deliye dönmüş.Hastane şişii h........ .İlgi rezalet yanımda kimse olmayınca beni bir odaya atıp kapıyı kapadılar.sesimi duyuramadım.Başım dönüyordu çığlıklarıma kimse ses vermedi.telefona ulşamadım.Eşim geldi neredeyse doktora saldıracktı.Her tarafım kanlar içindeydi pansuman koymamışlar.Arabaya eşim ve oğlum bindirdi yolda fenalaştım.Fazla sıvı kaybından olmuş,şu anda bile yazarken çok yoruluyorum.Bence doktor yaşamımı hiçe saydı bu kadar yağ almak çok riskli ve 4 gün oldu hala yatıyorum
Bu arada bana direk korse giydirmişler sende sargı varmış . Sargıyı korsenin içine mi sarmışlar,korseyi sonra mı giydin.Bana yaz canım dikişler ne zaman alıncak .senden kaç kilo yağ aldılar...sevgiler
bende ne resimlere bakmayı nede koymayı bilmiyorum ama ogrenip halledicem kızlar bekleyin=)miss junkie size de geçmiş olsun,
resminizi göremedim resme nasıl bakılıyor acaba?
Evet canım kaşıntı var , acaba lazerin girdiği yerler mi bilmiyorum. Bana travma yaşatan doktorun ameliyatı çok basite almsıydı.Hemen eve gidebileceğimi ve operasyonda ayık olcağımı söyledi. Bu nedenle yanıma kimseyi almadım Karın sırt ve bacak içine yapıldı.Ben sadece sırt istedim o dğer yerler için ısrar etti.Kendime geldiğimde aradan 5 saat geçmişti 55 kiloyum 4.5 kg yağ almış.ailem haber alamayınca deliye dönmüş.Hastane şişii h........ .İlgi rezalet yanımda kimse olmayınca beni bir odaya atıp kapıyı kapadılar.sesimi duyuramadım.Başım dönüyordu çığlıklarıma kimse ses vermedi.telefona ulşamadım.Eşim geldi neredeyse doktora saldıracktı.Her tarafım kanlar içindeydi pansuman koymamışlar.Arabaya eşim ve oğlum bindirdi yolda fenalaştım.Fazla sıvı kaybından olmuş,şu anda bile yazarken çok yoruluyorum.Bence doktor yaşamımı hiçe saydı bu kadar yağ almak çok riskli ve 4 gün oldu hala yatıyorum
Bu arada bana direk korse giydirmişler sende sargı varmış . Sargıyı korsenin içine mi sarmışlar,korseyi sonra mı giydin.Bana yaz canım dikişler ne zaman alıncak .senden kaç kilo yağ aldılar...sevgiler
Resımler taze taze=)
sıze bır on gun sonrada resım atıcam ıns. Ozamana şişlikler dahada inmiş olucakmış daha net fikir sahibi olursunuz... Bu arada ROSENOIRE benim dikişim (soldaki resimde)tam gobek deligimin altındaki kuloduma yakın olan kırmızılık yada nokta artık sen ne dersen...
Korsem ve sargılarım cıktı sonucta allaha sukur tam istedgim gibibu arada senin durumunu coskun beye sordum smart lipo ile okadar yag alımı imkansızdır dedi ve ne ile olursa olsun 4 civarı bir yag alımı insanı mahveder dedi. Kısacası doktorunun yanlıs yaptıgına inanıyor!! Ben gonul rahatlıgı ile Coskun beyi tavsiye ediyorum. Hem ilgi super hemde hastane standartları harika. resımlerimide bırazdan koyucam=) Bu arada dikis fln alınmıcakmıs benden cnm. zaten ben dikis oldugunu bile bilmiyordum coskun bey onlar kendi ericek dedi ve hatta dikmesek bile olurdu dedi. ufacık bisi zaten. dedigim gibi resimleri koyunca gorursun hatta senin icin dikis dedigim seye yakın cekım yapıp koyucam yok desem yeridir.
missjunkie sana özelden bir soru sorucam canım
yanıtlarsan sevinirim gayet güzel görünüyor çok geçmiş olsun
sanırım rose ye yapan doktor coskun bey degil ,dogru mu?
iç çamaşırımızı da cıkarıcak mıyız? bir de ailemizden biri de girebilir mi ameliyathaneye?
her yanımızı görücek mi adam yani
hani evirip çevirirken
off çok kötü bunu düşünmek bile istemiyorum tüm karizma sıfırlanıcak
orda yağ fıçısı gibi yatıyorsun ve doktor görüyor
hanımlar resımlerı koymustum ama kaldırdılar sanırım albume koymam gerekıyormus herkes gorduyse bıdaha koymıyım ama ısteyen varsa koyarım
şekerim mesajın gelmemiş. Ama daha oncede soyledıgım gıbı her yerın degıl yahu =) bıkını gıymıssın gıbı dusun!missjunkie cok teşekkürler
sana özelden yazdım mesajım geldi mi canım? alt karın kısmına da yaptırmak istiyorum ordan bi yerlerimi görmesini istemem
güvenmedigimden değil de, utanıyorum :26:
yani göreceğine yaptırmıyım daha iyi, o derece.. geçen yıldan bu yana bunu düşünüyorum
doktor görücek mi görmiycek mi?
rosenoire, canım bana da yazar mısın doktorunu?
inşallah birşey olmamıstır canım, sen endişe etme, tansiyonun şekerin düşebilir ,yag dokusu da hormon üretir çünkü
bunlar aniden değiştiği için hırpalandın
inşallah en kısa zamanda toparlanırsın
ben de çok hassas bir yapıya sahibim o yüzden iyice arastırayım diyorum
bir grip olsam 10 gün kalkamam
Merhabalar, bende 5 hafta oldu goguse slim lipo yaptirali diger topikte zerdalinin sorusunu cevaplamistim operasyondan sonraki memnuniyetimi de yazmistim.Artik iyice eminim ki cok cok iyi bir sey yapmisim tekrar askili elbise giyebiliyorum. 3 beden kuculdu benim goguslerim eski haline dondu yani ve hic bir deformasyon yok ki ben 54 yasindayim. Ben de Coskun Tasci ya yaptirdim . Sargilarimi actigim andan beri hala aynaya bakiyorum ve inanamiyorum iyiki yaptirmisim ve doktorumdan cok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?