Slimlipo Yaptırdım bayanlar :)

Ameliyat sonucunuzdan anladığım kadarı ile baya baya liposuction ameliyatı olmuşsunuz. Slimlipo, liposhape vs vs bunların hepsi aynı şeyi farklı isimlerle pazarlama stratejisi demek ki. Nekahat dönemi 10 sene önce olunan liposuction ameliyatı sonrası da buna benzerdi.

Arkadaslar bende yazmistim hemen ayaga kalkilmadigini bende aynen yuvarlanarak yataktan kalktim 3 gun sonrasinda bandajlar cikinca daha rahatliyorsunuz tabiki ama agri yavasliyarak tam olarak 1 ayda gecti benim sirt bolgesi en agrili olan coskun bey soylemisti bana karin bolgeside oturup kalkarken 30 saniye kadar rahatsiz ediyordu sonra geciyordu 1 ay surdu buda bunlar gercek sivi akmasi karin ve sirtta ilk gun az oldu bende ama goguste baya cok oldu 1 paket pamugu sokusturdum aralara . Ilk 3 gun ben ne yaptim diyordum agridikca ama sonra sonuclari gormeye baslayinca inanin unutucaksinizbiraz sabredin.Ben en cok gogus bolgemden memnunum ve en az agri orda oldu ve cok cabuk iyilesti ama orda bile 1 ay kadar kucuk kramplar oluyordu bunlar cok normal bir operasyon geciriyorsunuz hic bir aci sizi olmadan ayaga kalkilmaz ama yine de bence en kolay yontem bu . Benim agri esigim yuksek oldugu halde sikinti cektim.Biraz sabredin inanin ki rahatliyacaksiniz birkac gune kadar.Ben simdi 2 beden inceldim hem karindan hem gogusten ve acikcasi halimden cok memnunum tekrar ayna karsinina gecince goruntumden memnun kaliyorum. Biraz sabir.... gecmisler olsun ....

Evet canım kaşıntı var , acaba lazerin girdiği yerler mi bilmiyorum. Bana travma yaşatan doktorun ameliyatı çok basite almsıydı.Hemen eve gidebileceğimi ve operasyonda ayık olcağımı söyledi. Bu nedenle yanıma kimseyi almadım Karın sırt ve bacak içine yapıldı.Ben sadece sırt istedim o dğer yerler için ısrar etti.Kendime geldiğimde aradan 5 saat geçmişti 55 kiloyum 4.5 kg yağ almış.ailem haber alamayınca deliye dönmüş.Hastane şişii h........ .İlgi rezalet yanımda kimse olmayınca beni bir odaya atıp kapıyı kapadılar.sesimi duyuramadım.Başım dönüyordu çığlıklarıma kimse ses vermedi.telefona ulşamadım.Eşim geldi neredeyse doktora saldıracktı.Her tarafım kanlar içindeydi pansuman koymamışlar.Arabaya eşim ve oğlum bindirdi yolda fenalaştım.Fazla sıvı kaybından olmuş,şu anda bile yazarken çok yoruluyorum.Bence doktor yaşamımı hiçe saydı bu kadar yağ almak çok riskli ve 4 gün oldu hala yatıyorum
Bu arada bana direk korse giydirmişler sende sargı varmış . Sargıyı korsenin içine mi sarmışlar,korseyi sonra mı giydin.Bana yaz canım dikişler ne zaman alıncak .senden kaç kilo yağ aldılar...sevgiler

Son düzenleme:
rosenoire cok ama cok gecmis olsun çok üzüldüm
nasıl 1 defada 4.5 kg yağ alıyor tehlikeli degil mi en azından vucudun şeker ve hormon metabolizmasını ilgilendirir diye düşünüyorum
insan vucudundaki yağ dokusu hormon üretir bu ne cesaret 4.5 kg yağı bir defada alması çok şaşırtıcı

benim ağrı eşiğim çok düşük ve çok hassas bir insanım
şimdi bunları okuyunca çok korktum

herkes cok kolay diyordu sırttan da düşünüyordum
galiba en agrılı bolge sırtmış, ondan vazgeçiyorum

malesef vucut yapım bu ve alt karnım ve midem her zaman şiştir
bu da beni çok üzüyor

şu an okuduklarım beni çok sasırttı
burada hemsire ve telefona bakan elemanlarını bilgilendirme ve reklam için koyan çok doktor var buna eminim
ama reklamdan ziyade insan hayatına ehemmiyet verilmemesi zalim davranılması beni üzdü

başınızda birinin durması gerekiyordu hemsirelerden
yaptıkları çok ayıp bence

sizden rica ediyorum acaba doktorunuz kimdi? coskun bey mi yoksa bir doktor daha yapıyor diye biliyorum o mu?
bana özelden yazar mısınız?

ayrıca slim lipo ile sizin yöntem aynı mı?

miss junkie size de geçmiş olsun,
resminizi göremedim resme nasıl bakılıyor acaba?

Korsem ve sargılarım cıktı sonucta allaha sukur tam istedgim gibi bu arada senin durumunu coskun beye sordum smart lipo ile okadar yag alımı imkansızdır dedi ve ne ile olursa olsun 4 civarı bir yag alımı insanı mahveder dedi. Kısacası doktorunun yanlıs yaptıgına inanıyor!! Ben gonul rahatlıgı ile Coskun beyi tavsiye ediyorum. Hem ilgi super hemde hastane standartları harika. resımlerimide bırazdan koyucam=) Bu arada dikis fln alınmıcakmıs benden cnm. zaten ben dikis oldugunu bile bilmiyordum coskun bey onlar kendi ericek dedi ve hatta dikmesek bile olurdu dedi. ufacık bisi zaten. dedigim gibi resimleri koyunca gorursun hatta senin icin dikis dedigim seye yakın cekım yapıp koyucam yok desem yeridir.

Resımler taze taze=)

sıze bır on gun sonrada resım atıcam ıns. Ozamana şişlikler dahada inmiş olucakmış daha net fikir sahibi olursunuz... Bu arada ROSENOIRE benim dikişim (soldaki resimde)tam gobek deligimin altındaki kuloduma yakın olan kırmızılık yada nokta artık sen ne dersen...

Son düzenleyen: Moderatör:

Cok cok gecmis olsun size yapilan gercekten cok uzuldum size yapilan herhalde slim lipo degil yada bu isi tam ogrenmemis tecrubesiz bir doktordu . Ama lutfen sikayet edin cunku bizler sesimizi cikarmadikca bu tarz doktorlar ve hastahaneler duzelmez . Doktoru vehastahaneyi cok iyi arastirmak sart . Lutfen bol su icin kaybettiginiz siviyi oyle yerine koyacaksiniz ve bas donmeniz gecicek . Tekrar gecmis olsun yakinda ayaga kalkarsiniz merak etmeyin kendinize ve gidaniza dikkat edin bu ara diet yapmayin ve sizi iyi besliyecek seyler alin lutfen saglikla kalin...

missjunkie sana özelden bir soru sorucam canım
yanıtlarsan sevinirim gayet güzel görünüyor çok geçmiş olsun

sanırım rose ye yapan doktor coskun bey degil ,dogru mu?

iç çamaşırımızı da cıkarıcak mıyız? bir de ailemizden biri de girebilir mi ameliyathaneye?

her yanımızı görücek mi adam yani
hani evirip çevirirken
off çok kötü bunu düşünmek bile istemiyorum tüm karizma sıfırlanıcak
orda yağ fıçısı gibi yatıyorsun ve doktor görüyor

Canım arkadaşlarım, öncelikle hepinize ilginiz yazdıklarınız için çok çok teşekkürler.Beni çok duygulandırdınız.Özelden isteyenlere doktor ve hastane adı vereceğim.

Canım senden bir ricAM olacak.Coşkun beye bende katılıyorum çünkü estetik konusunda bir hayli deneyimi ve bilgisi olan biriyim.Beni aciz yapan lokal anestezi dedi oysa bayıltıldım ve ne yapıldığını bilmiyorum.Hatta dün doktora telefon açtım bana gerçekten smartlipomu yoksa liposakşınmı yapıldığını srdum ama smartlipo dedi ben inanmıyorum.Hala çok halsiz ve bitkinim üstelik yaşım genç değil.Bnenim korkum sonrasında bir rahatsızlığımın çıkması.
Ricama gelince coşkun beye sorar mısn sağlğım için neler yapmam gerekiyor sonrasınd BİR ŞEY OLUR MU.
Canım şimdi özelden doktorun adını ve hastaneyi yazacağım bakalım coşkun bey tanıyor mu.Çünkü beni amelşyat eden şahsiyet arkadaş olduklarını söyledi.

walla cok can alıcı sorular sormussun arkadasım=)
bırıncısı daha hasar tespıtı esnasında ki bu yag aldırmadan oncekı resım cekılme sırasında oluyor gogus kısmına ve genıtal bolgene bant yapıstırılıyor...yanı bır nevı straplez bıkını gıbı... ve amelıyata o sekılde gırıyorsun. ama ben sanmıorumkı coskun bey ıllada benım dedıgım olucak cıplak gıreceksın desın eger ıc camasırların amelıyatı engellemıyecekse izin alabılırsın derım ben...onun dısında amelıyata bırını alacagını sanmam nıe dersen doktor olsam bende ızın vermezdım boyle bıseye...kanımca yeterınce profesyonel bır doktor ve dıkkatını dagatacak yada sınırlarını asacaksa ızın vermez...tabıkı bu benım nacizane fikrim sen yinede sor...:97:

missjunkie cok teşekkürler
sana özelden yazdım mesajım geldi mi canım? alt karın kısmına da yaptırmak istiyorum ordan bi yerlerimi görmesini istemem
güvenmedigimden değil de, utanıyorum :26:
yani göreceğine yaptırmıyım daha iyi, o derece.. geçen yıldan bu yana bunu düşünüyorum
doktor görücek mi görmiycek mi?

rosenoire, canım bana da yazar mısın doktorunu?
inşallah birşey olmamıstır canım, sen endişe etme, tansiyonun şekerin düşebilir ,yag dokusu da hormon üretir çünkü
bunlar aniden değiştiği için hırpalandın
inşallah en kısa zamanda toparlanırsın
ben de çok hassas bir yapıya sahibim o yüzden iyice arastırayım diyorum
bir grip olsam 10 gün kalkamam

şekerim mesajın gelmemiş. Ama daha oncede soyledıgım gıbı her yerın degıl yahu =) bıkını gıymıssın gıbı dusun!

Kızlar mesaj sayım 100 olamadan kımseye ozel mesaj gonderemıyormusum =) sacma ama oyle malesef!! Bunun dısında albumde yapamıyorum yıne mesaj sayımın yanı kıdemımın yukselmesı lazımmıs =) ısteyene maıl olarak atabılırım...yada webcam acın sıze gobek dansı yapıyım Nasıl fıkır ama...

miss junkie o karın resmi koyan sen değilmiydin bir arkadas koymustu 1 önceki sayfada
aklım karıstı
karnında dikey izler var, acaba o izler oyle mı kalıyor yoksa korsenin sıkmasından mı o dikey cizgiler ?

ben sana mailimi yazıcam canım resim yollarsan cok sevinirim

tulipano operasyonu coskun bey mı yaptı?

rose cok agrılı gecti diyor hala agrısı var, bazıları acımıyor diyor bazıları acıyor oturamadık dıyor
sizin fikriniz nedir? agrı esigim çok düsük hemen ayılıp bayılan biriyim ama bu göbekten de kurtulmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…