slm arkadaslar ben yagmur dunde bı konu paylastım yardm ettınız tesekkr ederım

ygmr002

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
55
1
6
35
Adıyaman
ben 20 yasındayım boyum 1.63 kılom da 56 sizce fazlam varmı bunu sureklı ıcıme dert edındım ben sureklı aynanın karsısındayım saçımı yapıyorum sureklı kıyafet deısıyorum annemler balık etlısın cok hoşsun dıyorlar dısardan cok guzel tepkıler alıyorum fkat ben bunu yenemıyorum ve sureklı siyah rengı tercih ediyorum ?

Bende balık etliyim aslına bakarsan çok takardım bunu bir ara diyetisyene kadar gittim bana neden geldin dedi düşün işte =) Aşırı kilo olmadıktan sonra bir sıkıntı yok bence almamaya dikkat et yeterli. Hem böyle giydiklerim daha çok yakışıyor bana çok zayıf arkadaşlarım bile bayılıyor fiziğime kilo almaya çalışıyorlar =) Eğer seni rahatsız eden bir bölge varsa bölgesel zayıflayabilirsin yoksa zaten 2 3 kilodan bir şey olmaz.. Ay ben çok takardım bir ara 68e kadar çıktım o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum sanırım

hasta olmaktan korkuyorum 1 aydır asırı taktm basküle kadar aldım eve . aynen bna da sakın zayıflama dıo ablam flan ama ben benı sevdıklerınden oyle dıolar dıe dusunuyorum 56 kılo fazla mı sence yanı ya da piskolojımmi benı etkıleyen

Kilon normal gözüküyor ama vücudun nasıl o önemli, örneğin göğüslerin küçük basenlerin genişse ya da tam tersi ise orantısız durursun. Spor yaparak sıkılaşabilirsin, bir yandan da yediklerine dikkat et, çok fazla karbonhidrat tüketme, henüz 20 yaşındasın, şimdi 3-4 kilo versen ileride daha rahat edersin.

Bence öyle ama bak arkadaşın dediği de doğru benim orantılı mesela hiç sorun olmuyor fiziğim düzgün duruyor ama basen göğüs bacaklar falan biri fazla olunca görüntü değişiyor öyleyse bölgesel zayıflamalısın eğer değilse bir sorun yok yinede rahatsız ediyorsa spor yaparak düzenli beslenerek verebilirsin 3 4 kilo diyete falan gerek yok =)

yokk yokk tam da sorun o vucuduma baktıgımda orantısız bı bolum yok ve sıkı bı vucudum var zaten yedıklerıme dıkkat edıyorum cips flan sevmıyorum ama cıkolata sevıyorm ınss onuda bırakacam yıne de yorum un ıcın tesekkur ederım

ya ben 56 kiloya düşsem sevinçten uçardım 8 kilo vermem gerek bunun için (8

1.60 boyum kilomda 54 bende senin gibi düşünüyorum aynaya bakınca kötü hissediyorum bazen adam gibi yemek yemiyorum gözlerimin altı çöküyor göbeğimden dolayı sanırım bu takıntım ama sitelerde de geziniyorum ideal kilom buymuş en ideali de 52 imiş bence sende ideal kilodasın en en ideali olmak istiyorsan 2-3 kilo vermen yeterli Eki Görüntüle 995754

canım sanırsam kemiklerin ince yapılı benimde boyum 1.62 kilom 53tü bana hep zayıfsın derlerdi 0 bedenmisin diye sorarlardı ama 38 giyerdim ve gerçekten kilom vardı yanlarım kalçam ayva göbeğim oda göbekmi derlerdi ama göbeğim vardı ve çok kafaya takardım özellikle ayva göbeğimi kıyafetlerden pek belli olmuyordu kilomun olduğu ince yapılı olduğum için ama giyinirken aynaya baktığımdada herşey ortadaydı geçmişten bahsediyorum bu arada şuan 65 kiloyum :) önceki halime isyan ettiğimede bin pişmanım :)

ve buyüzden vücudun kıvrımlı veya şekilli görünüyo aslında kilo versen tam istediğin fiziğe kavuşursun tabi boğazdan kısmak bi yana dursun sıkılaşmak önemli

Ben de senle aynıyım. Sadece boyum 1 cm daha uzun. Bana şimdiye kadar hiç balık etlisin diyen olmadı. :) Zayıf değilim sadece. Sen kendin kafana taktığın için olabilir mi acaba?

Mümkünse fotoğraf at, bir de öyle bakalım. Olmaz mı?

ya ıste foto atmayı bılmıyorm yoksa konu acarken atacaktım

hmm goonlumu az da olsa rahatlattın canm ya vala demekkı bu duruma sukur etmek gerekıo yorumun ıcın cok tesekkur ederım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…