slm arkadaslar skar gebelık gecıren varmı!!

Bilgi verdigin icin tesekkurler aslihan yasananlar hic kolay degil hepimize gecmis olsun .bir dr dan daha randevu aldim arastirma hastanesinden bakalim saat 10 da orda olucam insallah hayirlisi olur insallah ameliyatsiz halledilir

Durumdan haberdar edersen sevinirim. Hayırlısı olsun insallah.

Sabah de gittim durumu anlattim boyle bir teshis 2 dk icinde ve dr ile yapilacak birsey degil dedi beni muayene etti dusuk tehliken var dinlen dedi peki dikis yerime baktinizmi orda birsey varmi dedim baktimi bilmiyorum ama yok dedi boyle onemli bir konuyu hic onemsemedi bile yada gercekten bakti birsey yok suan bayram icin memleketteyim zaten karar verdim yasadigim yere donuyorum aksam orada iyi bir perinatalog ve kendi dr ile gorusecegim boyle zaman kaybediyorum sabah 10 icin randevu aldim yine durumu bildiririm

Benim de basta fark edilmemişti doktor hatası mı diye sordum hocaya. Kesinlikle değil ultrason cihazı iyi değilse görmemiştir dedi bana. Eski Ultrasonlarımı gösterdim. Rahim kat kat, apartman gibi düşün dedi. Bu ultrasonu kaçıncı kattan çektiğini anlamam mümkün değil demişti.
Bu hamilelikte zaman cok önemli. Hayırlısıyla atlatırsınız inşallah. Cevabınız bekleyecegim merak ettim ben de

kazasız belasız kurtulursunuz inşallah. eninde sonunda bu süreç bitecek. allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize. sonucu paylaşırsanız merak ettim bende

ameliyat tan 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi bana. 4 ay oldu, bir cesaret bakalım hayırlısı olur inşallah

Merhaba arkadaslar doktoruma gittim hatta ayrintili usg ilede bakildi gercekden skar gebeligiymis pazartesi gunu ameliyat olucam ilac tedavisi ben yapamam ama baska yere yonlendiririm oda bir secenek dedi ama benim hcg degerim 30 binlere kadar ulasti bu deger dusecek takip edilecek falan filan bana bu surec cok daha uzun geldi birde ilaclada cok agri cekebiliyormussun oyle okudum dogrumu bunuda size sormak isterim korkuyorum ama ameliyat olcam hayirlisi artik

Evet,değerin yüksek oldugu için süreç uzun sürebilir. Benim kürtaj sonrası 2000lerdeydi. İğneden sonra İki ayda ancak sıfırlandı. Ağrı hiç olmadı bende. Sadece ara ara kanamam oldu. Çeşmeyi açarsın ya öyle bir kanamaydı benimki. Doktora güvenmek cok önemli. Eğer güvenirsen yoluna onunla devam et. Baska doktor daha cok zaman kaybı demek. Hayırlısı olur inşallah.

Cok tesekkur ediyorum insallah hepimizn hakkinda hayirlisi olur ve saglikli bebeislerimi olur insallah yasim buyuk ama umudumu kaybetmek istiyorum.iyi aksamlar

Slm ben ocak 2017 de skar yaşadım. 3 kürtaj ve 3 evladım var. Maalesef yaşadım. Aradan 8 ay geçti. Crs günü muayene olacağım inşallah. Benim ilaçla 5 haftalık iken düşürüldü ama kese karnımda kaldı. Su an bilmiyorum var mi yok mu ama ogrencez inşallah. Bir gebelik daha İstiyorum. Allah izin verirse. Lütfen ameliyat en erken donemde olmayın. İlaçla düşürülüyor. Rahim önemli organimiz. Geçmiş olsun hepimize

Sakin aldırma hele ki sezaryen ilk kez duydum yeni yasadim ben. İlaçla işlem yaptır
Merhaba sizede cok gecmis olsun.ben son dakka ameliyattan vazgectim ve onerilen bir profa muayene oldum degerim 80binlerde oldugu icin ilac tedavisi yapamam dedi ameliyat en son care ben kurtaj yaparim sende istersen dedi bende kabul ettim ve cok sukur 1 ay olacak neredeyse hic sorun yasamadim degerim 10 du iki gun once Allah bir daha yasatmasin.bende ikinci bebegi istiyorum ama nezaman gebe kalabilirim yine ayni seyi yasarmiyim bilemiyorum ki insallah kimse yasamaz.burdan bizede bilgi verirseniz gebe kalip kalmadiginizi durumunuzu sevinirim.

Slm. Bende şimdi testlerimi alıp özel hastaneye geldim kadın doğum uzmanina. Degerlerim çok şükür sıfirlanmis. Ama kanimda pıhtı çıktı. Bakalım şimdi rahmime baktirip muayene olacağım. Gebelik düşünüyorum . Inşallah sorun olmaz. Hakkımızda hayırlısı. Haber veririm inşallah size

Merhaba. Sorunsuz atlatmanıza sevindim. Benim gebelik materyali son gittiğimde kaybolmuştu ama doktor bebegin yerleştiği yerde bir deformasyon oldugunu, 6 aya rahmin kendini yenileyecegini söyledi. Bu kadar beklemek istemiyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum. Bu yüzden cuma istanbula prof Semra kahramana randevu aldım. Kısmetse gidecegim bakalım o ne diyecek.

Meraba,size de geçmiş olsun. Haber verin mutlaka. Ben de cok istiyorum ama aynı şeyi yaşamaktan cok korkuyorum

Insallah guzel seyler dr ve biran once hamile kalirsin hayirlisi ile.ben de biram once hamile kalmak istiyorum zaten yasim 39 6 ay kisa aslinda ama bana uzun ve dediginiz gibi cok korkuyor insan ayni seyi yasamaktan.en son kontrolde de icerisi guzel gorunuyor kesede kaybolmus dedi bir sikinti olsaydi soylerdi sanirim bu kadar ay hamile kalma falanda demedi belkide yasimdan dolayi tekrar gebe kalmak istedigimi dusunmedigi icin uyarmamistir ben yinede adetimin 3. Gunu gidip kontrol ettiricem.haber verirseniz cok sevinirim hayirli haberlerle gelirsiniz insallah.

Merhaba. Ancak fırsatım oldu yazmaya. Cuma günü memorial hastanesine Semra Kahramana gittim. Önce asistanı sonra kendisi muayene etti. Öncelikle rahim kalınlığı cok inceymiş 5 milim kadar. Adetin 15. Günü bu kadar ince olmamalıymış. Bu durumda tüp bebek bile tutmaz dedi. Diğer bir durumsa sezaryen kesiğiyle mesanede bir yapışıklık gördü. Emin olmadıgı için önce rahim filmi istedi. Benim bu ikinci düşüğüm oluyor. Bu düşüşlere rahimde anormallikler ya da sezaryen kesiğindeki sorun sebep olabilir dedi. İkincisinin skar gebeliği olması ve yapışıklık görmesi bu şüphesini arttırmış. Rahime kamera ile bakacagım dedi. Eğer rahim filminde sorun cıkarsa histereskopi esnasında onu da düzeltirim dedi. Önceliği sezaryen kesiğine bakmak.
Şimdi adet olmayı bekliyorum. Adet olunca rahim filmi için randevu alacagım. Sonraki aşamaları gene yazarım.

Bu arada Semra Hanım tüp bebek konusunda uzman birisi. Ben tüp bebek istiyorus gibi muayene oldum kendisine. Cok ayrıntılı baktı ve ilgilendi. Güler yüzlü bir doktor cok sevdim. Bu soruna bakmadan kesinlikle gebelik düşünme dedi. Zaten istesem de olmaz ya pko, haşimato troidi var, rahim ince.. Bendeki anormallikler yüzünden böyle demiş de olabilir. Hayırlısı bakalım. Allah gönlümüze göre versin inşallah.

Gecmis olsun canim insallah tedavin guzel gecer ve guzel haberlerle donersin.gelismeleri bekliyoruz.

Gecmis olsun canim insallah tedavin guzel gecer ve guzel haberlerle donersin.gelismeleri bekliyoruz.

İnşallah canım teşekkür ederim. Bu arada ben de 32 yaşındayım. Perşembe ilaç bittiği gibi adet oldum. Rahim filmi için de haftaya cumartesiye randevu aldım. Oradan doktora geçerim. Benden amh testi istedi onu yaptırırım. Hayırlısı inşallah hepimiz için. Haber veririm tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…