Slm bayanlarrrr bende hamileyim 2 haftalık

maşallah tebrikler.....

inşallah sağlıklı bi hamilelik geçir, sağlıklı bebeğini kucağına aldığın günleride görürsün....

lütfen benim içinde dua et olurmu:)

Maşallah cnm..hayırlı olsun..ne kadarlık ölmüştü karnında..bide 2 haftalık nasıl oluyo öğrendiğinde en az 4 hflık olmazmı

hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. 2 haftalık nasıl öğrendin çok erken öğrenmişsin.

maşallah gözünüz aydın..Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..bende 11+4 hamileyim

hayırlı olsun. Rabbın saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
darısı tum ısteyenlere

hız tutkunu saglıklan kucagına al ınş bende merak ettım 2 haftaıkken ansıl ogrendın gec dollenme ıle tutundu melegın galıba

vala bende anlamdım ilk defa duydum dr yoktu gittiğim hemşire dedi.ama 2 gün sonra tekrar gel dedi tekrar bakalım dedi...pazartesi gitcem bende...

demekki 2 haftalıkta cıkıyormuş

ıkı haftalık gebelıgı bılebıleceklerını sanmıyorum ama yınede hayırlı olsun

ya bu pretisyen hekimler hiç bişi bilmiyo... bence 4 hftlık hamiştir.. değerlere bakınca 2 haflık demiştir... benim mesela 6+5 ken gittiğimde 3 gün geriden geliyodu..kimininde 1 hft olabilir ama bi şey vardır illa ki..AMA ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI OLSUN O PIT PITLARI DUYDA İNŞ.. YETER

dün doktora gittim... 6 haftalık hamile olduğumu söyledi. kese boyu 17.1 mm idi. yolk kesesi 4,8 mm di. ama bebişimi göremedim. kalp atışını duyamadım. vajinal ultrasonla bakılmadı. 1 hafta sonra yine çağırdı. sizce normal mi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…