- Konu Sahibi hxixztutkunu!!!
-
ya bu pretisyen hekimler hiç bişi bilmiyo... bence 4 hftlık hamiştir.. değerlere bakınca 2 haflık demiştir... benim mesela 6+5 ken gittiğimde 3 gün geriden geliyodu..kimininde 1 hft olabilir ama bi şey vardır illa ki..AMA ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI OLSUN O PIT PITLARI DUYDA İNŞ.. YETER
elif arkadaşım 2 haftalık hamile olduğunu nasıl öğreniyo adet geciktikten sonra anlaşılmıyomu o zamanda 4 hafta olmuyormu üstelik 4 haftalıkken bile ultrasonda gözükmüyor bu konuda aydınlatırmısınız bizi bir çok arkadaş bunu sormuş.bu arada bende hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim henüz bi sağlık kuruluşuna gitmedim ama internette bulunan hesaplama tablolarında 4 haftalık diyor bu yüzden bu 2 haftalık meselesini çok merak ettim
Cnm gebelik haftası hesaplaması regli olduğun gün dahil hesaplanıyor....ben böyle biliyorum ama...sen yumurtlama dönemini baz alıyorsun sanırım...zaten o hesaplama bebişin gelişimine göre tam belirleniyo..
SENDE HAKLISIN AMA DOKTORUM ŞÖLE DEMİŞTİ HERKESİN YUMURTLAMA TARİHİNİ NET BİLEMEYECEĞİMİZ İÇİN BİDE BİZİM BİLE HER AYKİ YUMURTLAMA TARİHİMİZ DEĞİŞTİĞİ İÇİN....BELİRLEYİCİ OLARAK REGLİ OLUNAN GÜN ALINIYO...ZATEN BURDAKİ 9 AY 10 GÜNÜN 10 GÜNÜ BU YUMURTLAMA ÖNCESİNİN EKSİSİ VEYA ARTISI OLUYO..OLASILIĞI DİYELİM..cnm bide ben 08.08.08 tarihinde evlendim seninde evlilik ayın bana yakın sanırım varmı bebiş...
inş cnm..istediğin anda RABBİM BEBİŞİNİ YOLLAR SANA..
mrblr bende hamileymişim dün öğrendim tüp bebek yaptırmıştım değerim 162.48 dkr değerimin yüksek olduğunu ikiz olabileceğini söyledi bu konuda bilgisi olan var mı?
ben payzaj mimarıyım(AKDENİZ ÜNV) bayan.. bazen tecrübe bazı konular hakkında fikir sahibi olmaya yetiyo..sizde bu kadar kesin hükümlü olmasaydınız her pretisyen hekimi bir tumadığımı anlardınız..benim başımda geçen olaylar umarım sizde yaşayarak tecrübe etmezsiniz...VE HER 6 YIL ÜNV BİTERİN KİŞİ AYNI BAŞARIYI HAYATTA GÖSTERMEZ..ABUNU BİLDİĞİNİZİ UMUYORUM..şuanda YUNUS EME HASTANESİNDE PROF DİE GEÇİNEN DOKTORLARIN BİRAZ BİLGİSİ HARİÇ İLGİSİ OLSAYDI BENİM 2 YAŞINDAKİ YEĞENİM FAZLA OKSİJEN VERMEK ROP OLMAYACAKTI VE BİRDAHA GÖRMEYECEK..BENİM HAMİŞ HAKKINDAKİ CAHİLLİĞİMİ DOKTORUM GİDERSEYDİ 1.5 YAŞINDA Bİ BEBEĞİM OLCAKTI....SÖZLERİNİZE DİKKAT EDİN...TENZİH EDERİM...[/QUObe
sizin yukarıda söylediğiniz hiç bir şeyi pratisyen hekimler yapamaz.yenidoğanda bebeklere oksijen tedavisi uygulayanlar pediatristler,yine aynı şekilde sizin gebeliğinizi takip edenlerde kadın doğum uzmanları...peki neden pratisyenler bi şi bilmiyo diyosunuz anlamadım??? bu konudaki çelişkiniz içler acısı!!!! hoş siz o beğenmediğiniz doktorların önünde çare aramak zorundasınız..ve yine kendinizi bir kadın doğumcuya,bebeğinizi de bir pediatriste emanet etmeye mecbursunuz..peyzaj mimarı olacağınıza keşke doktor olsaydınız o zaman kendi kendinizi tedavi eder bilmediğiniz bi meslek hakkında internetten okuduğunuz yayın kaynağı belli olmayan yalan yanlış şeylerle ahkam kesip insanlara şu kadar yürüyün,bu kadar gezin gibi(misal) yorumlarla tavsiyelerde bulunmazdınız.bırakında herkes mesleğini yapsın sizde gidin peyzaj mimarlığınızı yapın.doktorluk yapmayın.doktor ya da sağlık çalışanları her gün bir çok kişinin hayatını karşılıksız kurtarmakta.sizin gibi peyzaj mimarı olup internetten okuyup sonradan kendini sağlık hakkında herşeyi bildiğini sanıp doktorluk gibi yüce bir mesleğe hakaret edenlerde günü geldiğinde o beğenmediğin doktorların eline düşecek işte o zaman onlara şöyle söylemek gerek..SİZ ŞİMDİ GİDİN İNTERNETTEN BAKIN Bİ ZAHMET TE KENDİ TEDAVİNİZİ KENDİNİZ DÜZENLEYİN.AMELİYATINIZI KENDİNİZ YAPIN,KENDİNİZ DOĞURUN KANAMANIZ OLURSA KENDİNİZ KENDİNİZE MÜDAHALE EDİN.. OLUR MU.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?