Slm bayanlarrrr bende hamileyim 2 haftalık

slm kızlar bende dün ögrendim 2 .5 haftalık hamileyim kan değerim 143.3 çıktı eczanelerden alınan testte pozitif ama rüyada gibiyim inanamıyorum henüz gebelik kesesi oluşmamış haftaya cuma gidicem ama biyanım ümitlenme diyoo (

cnm benim neden üzüyosun kendini ki...daha çok erken öğrenmişsin hamişliğini..5 haftada görülür yada ona yakın haftada 6. haftadada kalp atışı başlar..daha yolun çok başındasın..AMA SABIRLI OL VE İÇİN FERAH TUT...çok önemli çünkü...PIT PITLARI DUYARSIN ONDAN SONRADA BİZİM GİBİ GELECEK RANDEVUYU SABIRSIZLIKLA BEKLERSİN İNŞ...rahat ol cnm..

hamile olan arkadaşı tebrik ediyorum.ama size de bi çift laf etmeden geçemeyeceğim..siz hangi okulu bitirdiniz merak ediyorum.ben eczacıyım ben çevremde çalışan bi çok pratisyen hekim var.insanlar üniversite sınavını kazanmışlar sonra 6 yıl okumuşlar ama bi şi bilmiyolar öyle mi?sanırım bu sadece sizin ne kadar da cahil olduğunuzu çok açık gösteriyor.zaten biraz okumuş olsaydınız bu şekilde bir cümle asla sarfetmezdiniz.umarım bi gün siz ya da bi yakınınız aniden rahatsızlanıp acil e gittiğinde ya da ambulans çağırdığınızda ilk müdahaleyi yapıp sizi kurtaranın pratisyen bir hekim olduğunu duyduğunuzda bu sözünüzden utanır mısnız acaba??????

ben payzaj mimarıyım(AKDENİZ ÜNV) bayan.. bazen tecrübe bazı konular hakkında fikir sahibi olmaya yetiyo..sizde bu kadar kesin hükümlü olmasaydınız her pretisyen hekimi bir tumadığımı anlardınız..benim başımda geçen olaylar umarım sizde yaşayarak tecrübe etmezsiniz...VE HER 6 YIL ÜNV BİTERİN KİŞİ AYNI BAŞARIYI HAYATTA GÖSTERMEZ..ABUNU BİLDİĞİNİZİ UMUYORUM..şuanda YUNUS EME HASTANESİNDE PROF DİE GEÇİNEN DOKTORLARIN BİRAZ BİLGİSİ HARİÇ İLGİSİ OLSAYDI BENİM 2 YAŞINDAKİ YEĞENİM FAZLA OKSİJEN VERMEK ROP OLMAYACAKTI VE BİRDAHA GÖRMEYECEK..BENİM HAMİŞ HAKKINDAKİ CAHİLLİĞİMİ DOKTORUM GİDERSEYDİ 1.5 YAŞINDA Bİ BEBEĞİM OLCAKTI....SÖZLERİNİZE DİKKAT EDİN...TENZİH EDERİM...

elif arkadaşım 2 haftalık hamile olduğunu nasıl öğreniyo adet geciktikten sonra anlaşılmıyomu o zamanda 4 hafta olmuyormu üstelik 4 haftalıkken bile ultrasonda gözükmüyor bu konuda aydınlatırmısınız bizi bir çok arkadaş bunu sormuş.bu arada bende hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim henüz bi sağlık kuruluşuna gitmedim ama internette bulunan hesaplama tablolarında 4 haftalık diyor bu yüzden bu 2 haftalık meselesini çok merak ettim

KÜÇÜCÜK YAVRUNUZUN DOKTOR HATASINDAN DOLAYI.. BİR DAHA GÜN IŞIĞINI GÖREMEMSİ..VE KIZ BEBEK...bu sizin başınıza gelseydi..yapmayın ALLAH AŞKINA...KİME GÜVENECEĞİMİZİ ŞAŞORDIK HAYATTA..KİMSEYE GÖZÜMÜZ KAPALI EMANET EDEMİYORUZ KENDİMİZİ...NE YAZIKKİ BİZİM GİBİ İNSANLAR DOKTOR,HASTANE SEÇE BİLİYO..BEN İSTEMEZMİYİM HAKKIM OLANI KULLANARAK DEVLET HASTANESİNİ İÇİM RAHAT KENDİMİ EMANET ETMEK...NEDEN GEREĞİNDEN FAZLA PARA DÖKÜYORUM..SIRF HAKKIM OLANI ALMAK İÇİN...

ben hamile değilim henüz yok çocuğum ama 2 ay sonr aplanlıyoruz inş.bişi merak ediyorum.tahmini yumurtlama dönemi hamile kalındığı zaman ve adet 1 hafta geciktiği zaman bebek BENİM hesaplarıma göre en fazla 3 haftalık olur.bazı ark lar 4-5 haftadan bahsetmişler nasıl hesaplamışlar çok merak ettim.

Cnm gebelik haftası hesaplaması regli olduğun gün dahil hesaplanıyor....ben böyle biliyorum ama...sen yumurtlama dönemini baz alıyorsun sanırım...zaten o hesaplama bebişin gelişimine göre tam belirleniyo..

bunu bizde merak ediyoruz :) hatta hamiş olmana rağmen yumurtlama olup rahme düşüyo adet olmadan önce test yapıyoruz çıkmıyo bile...keşke bizde bu kadar erken öğrenmiş olsaydık kaydirigubbakcemile2 dediğin gibi 6 haftlık kalp atışları duyuluyor en erken..bende öğrendiğimde 4 hftlıktım ama bekledim... 6+2 de gittim çok şükür duymuştuk...

Cnm gebelik haftası hesaplaması regli olduğun gün dahil hesaplanıyor....ben böyle biliyorum ama...sen yumurtlama dönemini baz alıyorsun sanırım...zaten o hesaplama bebişin gelişimine göre tam belirleniyo..

ya iyi de matıken düşünürsek yumurtlama döneminden önce yani regl biter bitmez hatta reglken bebiş olmadına göre içimiz de neden reglin ilk gününden hesaplıyoşar ki.işte ben bunu anlamıyom:)yani mantıken adet biticek 14. veya 14. gün hamiş kalmış olcaz öle hesaplayınca da adet 1 hafta gecikince bebiş 3 haftalık oluyo

SENDE HAKLISIN AMA DOKTORUM ŞÖLE DEMİŞTİ HERKESİN YUMURTLAMA TARİHİNİ NET BİLEMEYECEĞİMİZ İÇİN BİDE BİZİM BİLE HER AYKİ YUMURTLAMA TARİHİMİZ DEĞİŞTİĞİ İÇİN....BELİRLEYİCİ OLARAK REGLİ OLUNAN GÜN ALINIYO...ZATEN BURDAKİ 9 AY 10 GÜNÜN 10 GÜNÜ BU YUMURTLAMA ÖNCESİNİN EKSİSİ VEYA ARTISI OLUYO..OLASILIĞI DİYELİM..cnm bide ben 08.08.08 tarihinde evlendim seninde evlilik ayın bana yakın sanırım varmı bebiş...

yok cnm bebiş.2 ay sonra düşünüyoruz inş.bakalım kısmet

bende geç yumurtlama olmuş geç çatlamış yani ama ben bu ayın 10 da regli oldum ve şu andada azar azar kanamam var lekeler var korkuyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…