Slm bayanlarrrr bende hamileyim 2 haftalık

Siz ancak böle kelimeleri birbirine karıştırıp laf kalabalığı yaparsınız...söyledikleriniz benim için bi anlamı yok..hoş burda sizi ciddiye alıp nie cvp yazıyorsam...yazdıklarımı tam idrak ederek cvp yazın.... Oksiyen tedavisinde bulunan pratisyen hekim değil yazdığım gibi prof geçinen doktorlar... 2. Burda herkes birbirlerine tavsiyede bulunur ama uygulamak yada ciddiye almak karşıdaki arkadaşlarımız takdirine kalmıştır...neyin ne olduğunu biliyorum...ve ben doktorlarda çare aramıyorum evvel allaha emanet sonra onların yardımıyla...kimse onun istemediğinden fazlasını bilemez..nasıl ki çare ilaçlarda değil şifa allahtaysa.... Neyse yeterince vaktimi size ayırdım.. Mümkünse o güzel parmaklarınızı yorup cvp yazmayın.... Unutmayın her 6 yıl okuyan insan aynı başarıyı hayatta göstermez... Herkes aynı sorumluluğu gösterseydi hayatta ,aksamalar olmazdı...

ELİF84 bu sözlerinizle şuna karşı geliyorsunuz sanırım...DOKTOR TAVSİYELERİNİZ TOPİĞİNDE ARKADAŞLARI SÜREKLİ DOKTOR DEĞİŞTİRİYOR..Kİ BUNLAR CİDDİ ANLAMDA İKTİSADINI YAPMIŞ KİŞİLER OLMASINA RAĞMEN... yani budamı yanlış... ilk gittiğimiz doktora kendimizi teslimmi edelim..yada ugs olmayan..bi doktora...onun yerine parmaklarıylamı yapsın kontrolünü... yada gebelik haftasını belirlesin..yapmayın ALLAH AŞKINA... SİZİN YAKININIZDA BAŞARI GÖSTERMİŞ hekim olabilir..AMA HER FORUMLARA YAZILAN YAZILARI ŞAHSİ ALGILIYOSANIZ CVP YAZACAK ÇOK SORUNLARLA KARŞILAŞACAKSINIZ......SİZE KOLAY GELSİN...

ya cnm doktoruna danıştınmı...bu zamanlarda genelde progestan veriyolar..bana vermişti çünkü eski vukaatımdan dolayı... genelde rengi kırmız değilse endişe etmeyin derler..

tebrikler..allah buna sağlık versin inş bende bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum

bakıyorum da ne çabuk allah a yönelmişsiniz.o halde neden yeğeninizin gözlerinde tedavinin komplikasyonlarına bağlı prolifeatif retinopati gelişince ,ya da siz bebeğinizi düşürünce bunun allah tan geldiğine inanmıyorsunuz da suçu doktorlara atıyorsunuz.doğrusu bunu da çok merak ettim..hayatta her şeyin bi riski vardır,eğer bir tedavi almayı kabul ediyorsanız onun komplikasyonlarınıda peşinen kabul etmiş olursunuz,bir ilaç içiyorsanız onun yan etkilerinide göze almışsınız demektir...tıp ve ilaç bilimi çok ilerledi ancak hiçbiri mahsum değil.örneğin erken doğan bir bebeğin bundan 5-10 yıl önce yaşama şansı yokken,şimdi bi çok tedaviyle yaşayabiliyor ama tabiki onlar zamanında doğan bebekler kadar şanslı olmuyor.yani bazı sekeller ne yazık ki kalıyor.bunda doktorun suçu ne???? Onu erken doğuran annenin suçu neyse doktorunda suçu o.bilmem anlatabildim mi??? Böyle bir forum ortamında derinlemesine bilmediğiniz konular hakkında karalamalar yapmak tamamen ucuz sansasyonlardan ibarettir..mesela ben peyzaj mimarılığı hakkında hiç yorum yapıyor muyum.şu peyzaj mimarlarıda hiç bi şey bilmez diyormuyum..oysa benim bahçemi çok güzel düzenleyen bir peyzaj mimarım var.sadece işini yapar.ben de öyle..doktor arkadaşlarım da öyle.. Sadece işlerini yaparlar kimselerin işlerine karışmazlar,kimsenin işini yapmaya kalkmazlar...ha bu arada henüz hamilesiniz doktorlarda çare aramıyorsunuz da ultrasonu kim yapıyo bahçivanınız mı? 16-20 haftalıkken 3 lü tarama testinizi de herhalde hizmetçiniz yapacak..doğumunuzu da artık kendi kendinize yapar komplikasyon gelişirse de komşunuz yardımınıza koşar ... çocuğunuz hastalanınca da aktar a falan gidersiniz..dilerim bunları unutmaz ve bir bir yaparsınız..ama eminim siz şimdiden doktor doktor geziyorsunuzdur :)

bu arada söylediklerim anlayabilen için o kadar anlamlı ki...sizin yazdıklarınıza bakınca hiç bi şey anlamadığınız o kadar açık ki..söylenecek söz yok..

gerçekten de yazdıklarımla ne kadar da ilgili yazılar bunlar!!!!!???????

desteğe ihtiyacın varsa söyle cnm basarım bağrıma seni.....çocukluğunu dönelim istersen

demek boş zamanlarınızda psikiyatristlikte yapıyosunuz????? ne kadar ucuz sözler..durum iyice açığa çıktı...benim de istediğim buydu zaten..siz eminim peyzaj mimarı falanda değilsiniz..uzun cümleleri anlayamıyor,laf kalabalığı sanıyor;üstüne 'çocukluğuna dönelim gibi'bayağı cümleler kuruyorsunuz.tartışmayı bile beceremiyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…