- Konu Sahibi hxixztutkunu!!!
-
duygucum kan testi yaptın hamiş çıktık ama şuan lekemi geliyo...ve bu ay regl oldun bu ay içindemi öğrendin sonucunu
siz ancak böle kelimeleri birbirine karıştırıp laf kalabalığı yaparsınız...söyledikleriniz benim için bi anlamı yok..hoş burda sizi ciddiye alıp nie cvp yazıyorsam...yazdıklarımı tam idrak ederek cvp yazın.... Oksiyen tedavisinde bulunan pratisyen hekim değil yazdığım gibi prof geçinen doktorlar... 2. Burda herkes birbirlerine tavsiyede bulunur ama uygulamak yada ciddiye almak karşıdaki arkadaşlarımız takdirine kalmıştır...neyin ne olduğunu biliyorum...ve ben doktorlarda çare aramıyorum evvel allaha emanet sonra onların yardımıyla...kimse onun istemediğinden fazlasını bilemez..nasıl ki çare ilaçlarda değil şifa allahtaysa.... Neyse yeterince vaktimi size ayırdım.. Mümkünse o güzel parmaklarınızı yorup cvp yazmayın.... Unutmayın her 6 yıl okuyan insan aynı başarıyı hayatta göstermez... Herkes aynı sorumluluğu gösterseydi hayatta ,aksamalar olmazdı...
siz ancak böle kelimeleri birbirine karıştırıp laf kalabalığı yaparsınız...söyledikleriniz benim için bi anlamı yok..hoş burda sizi ciddiye alıp nie cvp yazıyorsam...yazdıklarımı tam idrak ederek cvp yazın.... Oksiyen tedavisinde bulunan pratisyen hekim değil yazdığım gibi prof geçinen doktorlar... 2. Burda herkes birbirlerine tavsiyede bulunur ama uygulamak yada ciddiye almak karşıdaki arkadaşlarımız takdirine kalmıştır...neyin ne olduğunu biliyorum...ve ben doktorlarda çare aramıyorum evvel allaha emanet sonra onların yardımıyla...kimse onun istemediğinden fazlasını bilemez..nasıl ki çare ilaçlarda değil şifa allahtaysa.... Neyse yeterince vaktimi size ayırdım.. Mümkünse o güzel parmaklarınızı yorup cvp yazmayın.... Unutmayın her 6 yıl okuyan insan aynı başarıyı hayatta göstermez... Herkes aynı sorumluluğu gösterseydi hayatta ,aksamalar olmazdı...
elif84 bu sözlerinizle şuna karşı geliyorsunuz sanırım...doktor tavsiyeleriniz topiğinde arkadaşları sürekli doktor değiştiriyor..ki bunlar ciddi anlamda iktisadını yapmış kişiler olmasına rağmen... Yani budamı yanlış... Ilk gittiğimiz doktora kendimizi teslimmi edelim..yada ugs olmayan..bi doktora...onun yerine parmaklarıylamı yapsın kontrolünü... Yada gebelik haftasını belirlesin..yapmayın allah aşkına... Sizin yakınınızda başarı göstermiş hekim olabilir..ama her forumlara yazılan yazıları şahsi algılıyosanız cvp yazacak çok sorunlarla karşılaşacaksınız......size kolay gelsin...
ya cnm doktoruna danıştınmı...bu zamanlarda genelde progestan veriyolar..bana vermişti çünkü eski vukaatımdan dolayı... Genelde rengi kırmız değilse endişe etmeyin derler..
desteğe ihtiyacın varsa söyle cnm basarım bağrıma seni.....çocukluğunu dönelim istersen
slm kıslar tekrar hamileyim 3 ay önce karnımda ölmüştyü bebişim aldırmıştım simdi tekrar h<amileyim 2 haftalıkk....:CüvCüv:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?