Slm bayanlarrrr bende hamileyim 2 haftalık

Sen çok biliyorsun sanrım.Maşallah ne kadar yeteneklisin öle.Çok komiksin ya:))

cnm ben pretisyen hekimlerden çok çektim..kötü tecrübelerim var ne yazıkki... öle olunca sürekli kendimle ilgili bişeyler okudum..öğrendim.. .. onun için kimseye güvenim kalmadı..ŞÜKÜR ŞUAN ÇOK İYİ Bİ DOKTORUM VAR...TEŞHİŞİ İYİ KOYUYOR... yoksa şuanda bebişim kollarımda olurdu..

esrayağmur arkadaşım hangi durumda hangi doktora gideceğini iyi bilmek gerek hamileyken pratisyen hekime değil kadın doğumcuya güveneceksin tabii ki
bir pratisyen hekim eşi olarak bu peşin hükümlü yargını kırıcı bulduğumu belirtmek isterim

cnm arkadaşım..bak ben peyzaj mimarıyım ama çalışmadığım için artık ev hanımı yazdım..şimdi yıllarca emek veren arkadaşlarımla kendi seviyemi bir tutamam.. tabiki istisnalar kaideyi bozmaz.. ben acile gittiğimde pratisyen hekim vardı..onda verdiği cvpları duysan şok olursun ki soradan olan oldu bana zaten...yani burda farklı yorumlar fikirler beyan ediliyo..ama şahsi algılamanız ve çıkışmanız hoş değil... VE HEP DEDİĞİM ŞEY.. HEKES 6 YIL ÜNV OKUR EĞİTİMİNİ GÖRÜR AMA HERKES AYNI BAŞARIYI GÖSTERMEZ..NE YAZIKKİ BİZE PROF DOKTOR DAHİL İYİSİ DENK GELMEDİ..YEĞENİM MESELA İLGİSİZLİKTEN ROP OLDU...böle işte...

arkadaşlar ii geceler daha 1 hafta önce hamileyim haberini vermiştim şimdide düşük haberimi 2 haft.demişlerdi ama neredeyse 1 aylıkmış çokkkk üzgünüm bebeğinize o küçük meleklere dikkat edin ((((

CNM ARKADAŞIM...çok üzüldüm...benimde var bir tane 8 hftlık.. ama şuan 11 hftlık hamişim..umudunu yitirme..ve ne olur moralini yüksek tut...acaba nasıl oldu desem..nasıl olurda önce 2HAFTALIK DERLER SONRA 1 AYLIK YANİ 4 HFTLIK OLUR....RABBİM beterinden saklasın cnm...olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun canım allah tekrarını yaşatmasın

mrb arkadasım ben buraya konu actım 2 haftlık hamileyim die ama düşük yaptım 3 haftalık bende kimyasal gebelikmiş benimki bu 2 bebeğimi kaybedişim diğeinide karnımda öldüğü için kürtaj oldum o 2 bucuk aylıktı ......psikolojim cok bozukkkkmafoldumben

(((((((((((
dıger bebegınıde bılıorum rabbım sabır versın bnce bır doktora gorun
dusuk sebebı arastırılsın

Cok gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin.
Kimyasal gebelik adi üstünde oldugu gibi hatali sebeplerden dolayi tutunma tam olusamadan adet kanamasi gibi gidiyor. Bu olayi sadece cok uyanik kisiler anliya bilir yani ya erken idrar testi yaparak yada adetten önce kan tahlili ile. Ama eger adetim gelmedi diye bekleseydin eminim hic aklina bile gelmezdi ve normal bir gecikme yasadigini zannederdin.
2 haftalik gebeyim yazmisin, bazi doktolarimiz tahmini yumurtlama gününden sonraki dönemi hesaplayarak yola cikiyor. 2 haftalik gebe olunamaz, sadece yumurtlama ile adet donemi arasinda 2 hafta (eger adet dongünuz 28 ise) oldugu icin ve gebelik bu esnada oldugu icin doktorunuz bebeginiz daha 2 haftalik demistir. Yoksa her zaman SAT´a gore hesap yapilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…