- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
eşinize deyin bir lokanta alsın ve aşçı ve yamakları tutsun. anca yaparlareşimin sulalesi kalabalık vee bayram hazırlıgıda kocaman tencerelerle sutlac ve 15 20 kilo et kavrulması lazım adetleri biraz agır yani ve biz 1yıllık evliyiz ve ben oyle okadar sutlacı ve eti tutturamam ve bugun bayagı tartıştık yapacaksın die 7 8tencere sarma olacakmış falan ben o kadar yemegi tutturamam deyince tartıştık ne yapmam lazım şaşmış durumdayım eşim elazıglı kızlar bu durumda ne yapmam lazım ya yaptıklarım guzel olmaz rezil olursam az bişe olmucakki ve ben hic yapmadım daha once et ve sarma yaptım ama iki kişilik nerde 70 kişilik nerde bana fikirlerinizi paylaşırmısın....
Ben olsam aglardim... 1 tencere sarmayi zor yapiyorum nerde 7-8 tencere,
o kadar et ordu gibi misafir ALLAH kolaylik versin..
Her bayram böyle olacak sanirim...
Komsun filan varsa yardim etsin sanada yazik nasil yapicaksin bu kadarini..
İyi de 1 yıllık evli olduğunuza göre en küçük siz sayılıyosunuz
Siz ziyarete gideceksiniz yani
Sen değil gittiğin yerdekiler ikramı düşünmeli
O kadar kişeye bende yapamam, daha doğrusu yapmam
70 kişi nedir öyle düğün mü yapıyoruz
Bende bunu soracaktım çek.
Konu sahibi arkadaşım,sülale büyük olabilirde,bu kadar kalabalık sülalenin en büyüğünde toplanılır.
Sana iade ye gelmek isteyende 70 kişi olmaz merak etme.
Şaka mı bu ya, Allah dağına göre kar veriyor hakkaten, sen nasıl yapacağını düşünüyorsun, ben nasıl kaçacağımı düşünürdüm..
hahahaha yoğsam biz kardeş miyiz?
konu sahibi okurken gerildim allah yardımcın olsun. ben eğlencesine sarma sararken buhran geçiriyorum, hele kavurma tam kabusum. konuya bir açıklık getir, neden sen yapıyorsun bu kadar yemeği? tek gelin misin? sende mi toplanılacak? neden kimse karışmıyor? kafamda deli sorular
hahahaha yoğsam biz kardeş miyiz?
konu sahibi okurken gerildim allah yardımcın olsun. ben eğlencesine sarma sararken buhran geçiriyorum, hele kavurma tam kabusum. konuya bir açıklık getir, neden sen yapıyorsun bu kadar yemeği? tek gelin misin? sende mi toplanılacak? neden kimse karışmıyor? kafamda deli sorular
Bi de ben 10 kişi de bile sıkılıyorum
70 kişi ne demek, çocuğumun düğünü olursa belki katlanırım
Soruna cevap bekleme, sarmaları sarmaya başladı sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?