slm

buse46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
159
0
26
İstanbul
bende serophene kullandım ilk defa 4 aylık evliyim dün doktora gittim ilacım bitmişti yumurtam istedikleri gibi büyümüş bundn sonra çatlamasını beklicez dedi dün akşam ilişkiye girdim dünden berli sanki adet sancısı gibi bir ağrı hiç geçmio arkadaşlar bu ne olabilir bana yardımcı olurmusunuz lütfen

bende serophene kullandım ilk defa 4 aylık evliyim dün doktora gittim ilacım bitmişti yumurtam istedikleri gibi büyümüş bundn sonra çatlamasını beklicez dedi dün akşam ilişkiye girdim dünden berli sanki adet sancısı gibi bir ağrı hiç geçmio arkadaşlar bu ne olabilir bana yardımcı olurmusunuz lütfen

Merhaba canim,sanirim yumurtalarin catliyor senin... Adetinin kacinci gunundesin ? Catlatma ignesi vermedi mi sana ?
KAsiklarinda batma mi var

Ben hayatımda ilk defa normal günde böyle bir ağrı çekiyorum adet olduğum gün gibi bu neyin nesi anlamadım gitti

O bendede oldu canim adet olcakmis gibi agridi 1 hafta boyunca sonra kesildi adete bi akc gun kala geri basladi..
Bende bise cikmadi ama korkma normal o tedavide.. Ben de klomen kullaniyorum,sendede mi pco var

mipco nedir kötü bişemi yoksa

Polikistik over... yumurta tembelligi yani... Yumurtalar gelismiyor ve catlamiyor haliyle de gebelik yok.. En buyuk belirtisi adet duzensizligi.. Ben bekarken 4 ayda bir olurdum..
Adet olamayincada buyuyemeyen yumurtalar kucuk kistlere donusuyor ama korkulcak kistlerden degil geri yok oluyorlar... Senin problemin ne peki ? Cok yeni evliymissiniz klomene erken baslamissin bence

benim sorunum yok ewet kist vardı bende 16 cm büyüklüğünde 3 ay tedevisini gördüm 2 hafta önce gittiğimde kistin olmadığını rahim duvarının inceldiğini söyledi doktorum bunu bilen eşim hiç bir engel olmadğını söyleyince bebek istedi bnde doktoruma söyled,m seropheneyi verdi adetimin 5. günü kullandım ve salı günü bitti dünde gittim yumurtalığın gebe kalacak kadar büyümüş dedi ama çatlatma iğnesi vurmayalım kendiliğinden çatlasın dedi gün aşırı ilişkiye girin dedi dün akşmdan berli bu ağrı var bide ben şunu merak ediyorum gün aşırı ilişki ne demek hergünmü yoksa sabah akşammı

ben şunu merak ediyorum gün aşırı ilişki ne demek hergünmü yoksa sabah akşammı yardımcı olursanız sevinirim

benim sorunum yok ewet kist vardı bende 16 cm büyüklüğünde 3 ay tedevisini gördüm 2 hafta önce gittiğimde kistin olmadığını rahim duvarının inceldiğini söyledi doktorum bunu bilen eşim hiç bir engel olmadğını söyleyince bebek istedi bnde doktoruma söyled,m seropheneyi verdi adetimin 5. günü kullandım ve salı günü bitti dünde gittim yumurtalığın gebe kalacak kadar büyümüş dedi ama çatlatma iğnesi vurmayalım kendiliğinden çatlasın dedi gün aşırı ilişkiye girin dedi dün akşmdan berli bu ağrı var bide ben şunu merak ediyorum gün aşırı ilişki ne demek hergünmü yoksa sabah akşammı

anladim kistin gittiyse sorun yok bidaha gelmez insAllah.. Karin agrin rahim duvariyla ilgilidir buyuk ihtimal...
Gun asiri bir gun iliskiye girip bir gun beklemek demek.. Yani bugun iliski oldu diyelim cumartesi dinlenip pazar aksami tekrar iliskiye girmek gibi...

çok teşekkür ederim rüzgar gülü yardımlarından dolayı allah senden razı olsun

Rica ederim,cumlemizden razi olsun Rabbim insAllah..
InsAllah bebegin olur birgun seninde.. Stres yapma sadece yeter moral cok onemli....

az önce doktorumla konuştum karın ağrısı vardı bnde hiç geçmedi ve yumurtalarında çatlama olduğu için karnın ağrıodur pazartesi gitçem kontrole inşallah iğne ypmadan gerçktn çatlamıştır dua edin arkadaşlar benle eşim çok istiyoruz bu bebeği

pazartesi gidecem inşallah değerlendiriyorum doktorum çok umtlu konuştu rabbim inşallah istediğimiz bebeği verir

Arkadaşlar doktora gittim yumurtam çatlamış yumurtluyor dedi 1 hafta boyunca girin ilişkiye adet gününü bekle inşallah hayırlı sonuç alırız dedi sol yumurtam çatlamış inşallah rabbim önce isteyen herkese sonrada bana bir elat sahibi eder

Back
X