slm

pelinsuuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
32
3
hasır set alınırken 8,14,22 ayar olarak var..ben 14 ayar 12 sıralı olanlara baktım fiyatı 7000-8000 tl arası değişiyor görünüşü şık ama satmak istenırse para etmez diyorlar... birde normal takı setleri 22 ayarları çok pahalı 14 ayar olmaz mı alınsa basıt mı durur ? teşekkürler :)

Sonradan bozdururum diyorsan 22 ayar al. Yok bozdurmam diyorsan 14 ayar al. Ben 22 ayar almıştım ev alırken gitti gidiş o gidiş :KK53:

Set alacaksaniz en dusuk ayar en ucuzlarindan bakin. Geri satamayacaginizi dusunerek alin.

Takacak mısın o seti? Benim her şeyi. Kasada duruyor. Benim gibi yapacaksan hiç boşuna o kadar masraf yapma onun yerine bozdurulabilir bilezik al.

Bozdurmayacaksanız tanzanite, akut ya da zümrüt bakın derim. Düğün için hem gösterişli hem farklıdır. Ayar fln uğraşmazsınız:KK66:

Normal hayatta takmam zaten ama özel günlerde takacağım kesin normal takı seti istemedim beğenmiyorum ama hasırlar ağır duruyor o yuzden istiyorum kızlar ✌️ Mesela 3lü burma bilezik 22 ayar istiyorum bozdurulcak ev için doğru mu ?? Siz bilezikte ne önerirsiniz ?

pelinsubattal, post: 41381457, member: 685570"]Normal hayatta takmam zaten ama özel günlerde takacağım kesin normal takı seti istemedim beğenmiyorum ama hasırlar ağır duruyor o yuzden istiyorum kızlar ✌️ Mesela 3lü burma bilezik 22 ayar istiyorum bozdurulcak ev için doğru mu ?? Siz bilezikte ne önerirsiniz ?[/QUOTE]
Burmanin işçilik değeri az oluyor bildiğim kadarıyla. Zarar etmezsiniz fazla.

Ve aleykum selam:KK54:

Dugun icin isteyeceksiniz sanirim..
Ne icin kullanmak istiyorsunuz once bi ona karar verin..
Takacam diyorsanir hasir set hangisi icinize sinerse onu alin ayarina sirasina bakmaksizin.
Daha cok yatirim icin altinimiz olsun diyorsaniz 20gr 30gr burma bilezikler en uygunudur.

Hic bir fikriniz olmasa bile kuyumcular yonlendiriyor..
Gecen teyzem kendine bilezik aliyodu kelepce mi olsun burma mi olsun derken,
kuyumcu zaten hangisi ne icin daha uygun soyluyor yani..

yatırım içn alacaksanız işlenmemiş gram altın alın ben öyle yaparım ama takmak için ise çok para vermeyeceğiniz her giysiye her düğüne gidebilecek bir şey alın derim . çok para verip de alırsanız her giysiye uymayabilir modası geçebilir elden çıkarmanız zor olabilir ben düğünlerde hep bijüterilerden aldığım takıları takarım herkez de sorar kaça aldın ne güzel diye uygun ucuz değişik değişik takarım :KK70:

hasır set alınırken 8,14,22 ayar olarak var..ben 14 ayar 12 sıralı olanlara baktım fiyatı 7000-8000 tl arası değişiyor görünüşü şık ama satmak istenırse para etmez diyorlar... birde normal takı setleri 22 ayarları çok pahalı 14 ayar olmaz mı alınsa basıt mı durur ? teşekkürler :)

Valla bana kalirsa kesinlikle set alma derim ben cok pismanim ben tasli istemistim ne diye aldiysam onuda blmiyrm :)
14 ayardi sanirim ama fiyatida az degldi 3 3.5 civariydi smdi satmaya kalksam 1 etmez bile hem taslari dokuldu hem bileklik koptu vs taktinmi dersen hic takmadim :)
Oyle duruyor smdiki aklm olsa gider bilezik alirdim onn yerine

Hasir seti 22 ayar al cunku ilerde ne olacagi belli olmaz. Ben trabzondayim ve burda bozduruken iscilik parasini dusmuyorlar anlasiyorsun kuyumcuyla. Bana alinirken konusuldu bilezik ayarinda alinacak diye hasiri ben seviyorum ozel gunlerde illaki kullanirsin ve cok sikismadikca da setine dokunma diye oneride de bulunayim.

bence ayarını düşük al satmayı düşünmüyorsan. ben 2000 TL ye taşlı bir set almıştım. evlendiğimden beri belki 5 kere taktım oda düğünden düğüne. kasada bekliyor

Bence set gereksiz bisey. Hem zarar ediyorsun hem de onu hergun takmayacagin icin bu defa guvenlik sorunu ortaya cikiyor. Evde biraksan aklin kalir, malum yeni evlilere takip edip geliyor artik hırsızlar... ben genel olarak ailelerden hicbir sey istemedim, esyaya karistirmadim o yuzden iclerinden gelmis hediye olarak besi bi yerde ve sirali resat altini taktilar. Onlarin oralarda adet takılması imis ama ben zaten taki sevmem mumkun degil onlari takmam verdim kayinvalideme dugunden çıkar cikmaz sende dursun lazim olunca bozdur istedigini yap diye, o da ev alirsak diye bizim icin bekletiyormus sagolsun. Mis gibi yatirim oldu iste.

Kızlar ben set istiyorum çünkü bilezikler ev için gidecek .. En azından düğünde takabılceğim bişe olsun istiyorum benim aklımda hasır set var ama bişey sorucam normal takı setleri nasıl sizce ???

hasır set takar mısın ki? onun yerine şık bir şey al bence, hasır set hiç estetik değil, tabi tarz meselesi ama

X