slm

o kadar pişmanımki kendimi salak gibi hissediyorm mutsuzum kasılmam var o yüzden kaç gündür bebeğim böyle bi ailesi var malesef

O bir surat ediyorsa sen iki et. Suratınla döv kadını.

kv işine geldiği gibi davranıyor hamileyim kızların hiç arayıp sormuyor diyorum sen ara diyor yüzsüz

kv işine geldiği gibi davranıyor hamileyim kızların hiç arayıp sormuyor diyorum sen ara diyor yüzsüz

Boşversene. Kızlarına güvenipte mi yaptın çocuğu? Nedir bu benimle ilgilensinler beklentisi? Surat eden insanlara böyle böyle bağımlı kalıyorsunuz işte.

Hal ve hareketlerınle , suratını asıklıgıyla döv kız onu .:mad:

yüz vermeyin şu insanlara yaaa,surat asmak da neymiş gelen misafire,s.çarım kapısına valla,hayatta gitmem

Aleyküm selam
Kavun değiller ki koklayınca anlayasın
Sende surat as madem

o kadar pişmanımki kendimi salak gibi hissediyorm mutsuzum kasılmam var o yüzden kaç gündür bebeğim böyle bi ailesi var malesef
Daha ne gördün ki sen
Neler çekenler var
Boşvermeyi öğrenmen lazım
Bak bi de hamileymişsin kendini düşünmüyosan bebeğini düşün

Sende çok didikliyosun gibi
Bende hamile kaldım, görümcem aramadı ama aramasını da beklemedim ( üstelik suratta etmezler ama )
Ben telefonlaşmayı sevmem zaten
Bi de öz ablan olsa alınabilirsin de görümceye alınmak ne biliyim ne alaka

madem o zamn onlarda benden bişey beklemesinler surat astığımda eşimi doldurmasınlar

eşimden kaynaklanıyor çoğu şey eşim ailesi ne yaparsa yapsın kusur görmez onların dibinden ayrılmaz

Back
X