slm

Gitme ve gitsen de tip tip bak, yılsın onlardan ;) demekki ondan anlıyorlar.

yanımda kızları azarlar sürekli benim azıcık istemdışı sesim yükselsin aman kötü gelin oluyorum

Bazen oğlunu evlendirmek isteyen kadınların asıl amacının kendilerine uğraşacak birini bulmak olduğunu düşünüyorum.

bende öyle düşünüyorum farklı olduklarına inanmıştım ama şimdi gördümki içine girmeyince asla anlaşılmıyor

neden güveniyorum ki insanlara ....evlenmeden önce kvalidem gözümün içine bakıyordu ödü kopuyordu oğlunu bırakırım diye hepsi öyleydi gerçi...
ama şimdi gittiğimde surat asmalar beni beğenmemeler anlamıyorum neden kandım neden bu kadar taviz verdim
artık bu suratsız tavırlarını kaldıramıyorum
Benim eski nısanlımın annesi daha evlenmeden ogluna yakıstıramadı beni düşün nisanlıyız bende calısıyorum oda hatta benım maasım onunkinden daha iyi kendısınden 7 yas kucugum ve dısarıdan bakan bırbırınıze cok benzıyorsunuz cok yakısıyorsunuz derdı annesi bir türlü oglunun yanına yakıstırmadı benim kendımı ezık hıssetmeme neden oldu sen sen ol kendını ezme o psıkolojıye sakın girme benimkisi salaklık.

Benim eski nısanlımın annesi daha evlenmeden ogluna yakıstıramadı beni düşün nisanlıyız bende calısıyorum oda hatta benım maasım onunkinden daha iyi kendısınden 7 yas kucugum ve dısarıdan bakan bırbırınıze cok benzıyorsunuz cok yakısıyorsunuz derdı annesi bir türlü oglunun yanına yakıstırmadı benim kendımı ezık hıssetmeme neden oldu sen sen ol kendını ezme o psıkolojıye sakın girme benimkisi salaklık.

benim kv nin 3 tane oğluşu var. 3 tane ge kızım dediği gelini. Sorsan bir şey demez ama oğuluşlarına layık değilizdir elbette :)
ha hay, biz de inadına onun yanında eşlarimize deriz, ben almasam seni evde kalıyordun diye :)
sinir olur.

Z zehir79 çok kafana takıyorsun gibi geldi ya, gül geç.

sen bir bireysin, e kv ve kp de bir birey. İki insan iyi anlaşabilir kötü anlaşabilir. Bunlar insan ilişkilerinde normal şeyler. Çok anlam yükleyip hayattan soğumak saçma.

kv ler
bu yaşa gelene kadar itip kakılıyor .kendi kv si annesi babası eşi ve evlatları tarafından , bu şaya gelince de onlar kendine yapılanların acısını çıkartacakları birine sataşıyor. oğluşuna kıyamıyor tabi gelini kestiriyor gözüne.
bir de gelin onun oğlunu alıp götürüyor kendi evine annesini bırakıyor oğlan kadın birde onu koynuna alıp baba yapıyor (bir anne belki oğlunun ayaklarının altına herşeyi serer ama bunu kesinlikle veremez ve kvler bunun farkında ) başlıyorlar geline çektirmeye
beğenmeme nin altında kv nin hissettiği eziklik ve yetersizlik var...

neden güveniyorum ki insanlara ....evlenmeden önce kvalidem gözümün içine bakıyordu ödü kopuyordu oğlunu bırakırım diye hepsi öyleydi gerçi...
ama şimdi gittiğimde surat asmalar beni beğenmemeler anlamıyorum neden kandım neden bu kadar taviz verdim
En önemlisi mesafe. Fazla da takma kafana. Mesafe koydun mu senden iyisi olmaz.

beni nişanlıyken oglunu bırakırım diye demekki o yüzdenmiş sahte hareketleri bu çok koyuyor maddi anlamda daha bişey bile istemeden hmen biz artık kimseye destek olamayız diyor ama kızına oluyor

hey gidi yalan dünya nasıl kandım...en ufak maddi manevi sorununda ben varım bana söyle diyordu şimdi ise daha maddi bişey demeden kendi borçlarını söylüyor

Hepimiz kandık bir şeylere yalnız değilsin.
Sen de as suratını, gitme ayrıca.
Benim bakışlarıma yansır valla konuşmama gerek yok.:KK14:

bazen eşim etkileniyor ama onların hareketlerinden öyle olduğu zamanlarda oluyor
''Bir daha başkasının lafına dolduruşa gelip bana surat yaparsan beni bu evde bulamazsın, silkelen ve kendine gel.'' diye tehdit falan et.
Ya da sen de durduk yere ona trip yap surat as, annemle babam şöyle şöyle dedi aslında haklılar falan de sanki seni doldurmuşlar gibi, o zaman anlasın nasılmış.

Benim kaynanamda biz evlenmeden askm canm prensesim melegim derdi gozumun icine bakardi simdi seninki gibi hic surati havada segil hep dusuk baktim bana hep oyle bende ona aynisini yaptim simdi ben ona o bana yapa yapa devam ediyoruz bence sende oyle yap :KK45:
Hem ne kafana takiypsun ki kaynana sonucta bicaginin hertarafi kesiyor iste tbaktin olmuyor bakmayacakdin :D

Back
X