Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eski nısanlımın annesi daha evlenmeden ogluna yakıstıramadı beni düşün nisanlıyız bende calısıyorum oda hatta benım maasım onunkinden daha iyi kendısınden 7 yas kucugum ve dısarıdan bakan bırbırınıze cok benzıyorsunuz cok yakısıyorsunuz derdı annesi bir türlü oglunun yanına yakıstırmadı benim kendımı ezık hıssetmeme neden oldu sen sen ol kendını ezme o psıkolojıye sakın girme benimkisi salaklık.neden güveniyorum ki insanlara ....evlenmeden önce kvalidem gözümün içine bakıyordu ödü kopuyordu oğlunu bırakırım diye hepsi öyleydi gerçi...
ama şimdi gittiğimde surat asmalar beni beğenmemeler anlamıyorum neden kandım neden bu kadar taviz verdim
artık bu suratsız tavırlarını kaldıramıyorum
Benim eski nısanlımın annesi daha evlenmeden ogluna yakıstıramadı beni düşün nisanlıyız bende calısıyorum oda hatta benım maasım onunkinden daha iyi kendısınden 7 yas kucugum ve dısarıdan bakan bırbırınıze cok benzıyorsunuz cok yakısıyorsunuz derdı annesi bir türlü oglunun yanına yakıstırmadı benim kendımı ezık hıssetmeme neden oldu sen sen ol kendını ezme o psıkolojıye sakın girme benimkisi salaklık.
En önemlisi mesafe. Fazla da takma kafana. Mesafe koydun mu senden iyisi olmaz.neden güveniyorum ki insanlara ....evlenmeden önce kvalidem gözümün içine bakıyordu ödü kopuyordu oğlunu bırakırım diye hepsi öyleydi gerçi...
ama şimdi gittiğimde surat asmalar beni beğenmemeler anlamıyorum neden kandım neden bu kadar taviz verdim
hey gidi yalan dünya nasıl kandım...en ufak maddi manevi sorununda ben varım bana söyle diyordu şimdi ise daha maddi bişey demeden kendi borçlarını söylüyor
bazen eşim etkileniyor ama onların hareketlerinden öyle olduğu zamanlarda oluyorBoşver onu bunu sen kocana bak kocana.
benimde bakışlarıma yansıyor moralim bozuluyor surat asıncada eşim trip yapıyor banaHepimiz kandık bir şeylere yalnız değilsin.
Sen de as suratını, gitme ayrıca.
Benim bakışlarıma yansır valla konuşmama gerek yok.![]()
benimde bakışlarıma yansıyor moralim bozuluyor surat asıncada eşim trip yapıyor bana
''Bir daha başkasının lafına dolduruşa gelip bana surat yaparsan beni bu evde bulamazsın, silkelen ve kendine gel.'' diye tehdit falan et.bazen eşim etkileniyor ama onların hareketlerinden öyle olduğu zamanlarda oluyor
neden güveniyorum ki insanlara ....evlenmeden önce kvalidem gözümün içine bakıyordu ödü kopuyordu oğlunu bırakırım diye hepsi öyleydi gerçi...