- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi SekerPancarii
-
Merhaba arkadaşlar kısaca size kilo verme sürecimi anlatayım bundan 1 buçuk sene önce doğum yaptım hamile kalmadan önce de diyet yapmıştım ve yaklaşık 8 10 kilo vermiştim ama sağlıksız bi diyet yaptığım verdiğim kiloları geri aldm 51 kiloydum diyeti solandrdığmda sonra 58 e kadar çıkp hamile kaldım ve sonra da 84 kiloyla doğuma girdim çıktığımda 72 kiloydum ve lohusalığın ve emzirmenin verdiği gazla son hızla yemeye devam ettim gecelere kadar yiyordum karnım tok olsa bile canım bişeyler yemek istiyordu ve hiçte tartılmıyordum sonunda kaynanamgilin orda dur bi tartılıyım acaba kaç kiloyum diye tartıya bi çıktım 68 falan bekliyordum bi baktım 75 kiloyum o anda diyet yapmaya karar verdim zaten bi şeyi kafama koyduktan sonra hedefime ulaşmadan durmam porsiyonlarımı azalttım yemekleri çok az yağlı yaptım kendi çapımda spor yaptm ama düzenli değil bi süre sonra kalori saymaya başladm vee 62ye kadar düştüm 1000 1200 kaloriyi geçmedim hala kalori sayıyorum hedefim 57 olmak ve sporla vücudumu şekle sokmak işte böyle uzun oldu ama kusura bakmayn sormak istediğiniz bişey varsa seve seve cevaplarm ve geri kalan 3 5 kilosu olan varsa tecrübelerimizi paylaşarak birlikte kurtulalım son kilolarmzdan
kendi çapımda spor derken evdemi yaptınız yoksa kodu falan mı bu arada tebrik ederim zoru başarmissiniz bende yeni başladım diyete 6 kilo vermem lazımMerhaba arkadaşlar kısaca size kilo verme sürecimi anlatayım bundan 1 buçuk sene önce doğum yaptım hamile kalmadan önce de diyet yapmıştım ve yaklaşık 8 10 kilo vermiştim ama sağlıksız bi diyet yaptığım verdiğim kiloları geri aldm 51 kiloydum diyeti solandrdığmda sonra 58 e kadar çıkp hamile kaldım ve sonra da 84 kiloyla doğuma girdim çıktığımda 72 kiloydum ve lohusalığın ve emzirmenin verdiği gazla son hızla yemeye devam ettim gecelere kadar yiyordum karnım tok olsa bile canım bişeyler yemek istiyordu ve hiçte tartılmıyordum sonunda kaynanamgilin orda dur bi tartılıyım acaba kaç kiloyum diye tartıya bi çıktım 68 falan bekliyordum bi baktım 75 kiloyum o anda diyet yapmaya karar verdim zaten bi şeyi kafama koyduktan sonra hedefime ulaşmadan durmam porsiyonlarımı azalttım yemekleri çok az yağlı yaptım kendi çapımda spor yaptm ama düzenli değil bi süre sonra kalori saymaya başladm vee 62ye kadar düştüm 1000 1200 kaloriyi geçmedim hala kalori sayıyorum hedefim 57 olmak ve sporla vücudumu şekle sokmak işte böyle uzun oldu ama kusura bakmayn sormak istediğiniz bişey varsa seve seve cevaplarm ve geri kalan 3 5 kilosu olan varsa tecrübelerimizi paylaşarak birlikte kurtulalım son kilolarmzdan
kendi çapımda spor derken evdemi yaptınız yoksa kodu falan mı bu arada tebrik ederim zoru başarmissiniz bende yeni başladım diyete 6 kilo vermem lazım
...
300gr daha gitti kilo güncellemesi yapıyıııımmmmm
61.900
Kilom 57 olana kadar buraya yazmaya devam edicemmmm
Tebrikler canım darısı basıma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
300gr daha gitti kilo güncellemesi yapıyıııımmmmm
61.900
Kilom 57 olana kadar buraya yazmaya devam edicemmmm
Oooh ne güzel canım benim darısı tüm isteyenlerin başına :-*
500gr daha gitiiiiiii 61.4 hedefime küçük adımlarla olsada yaklaşıyorummm
Aa canııııım başarı öykümümü okudun saol tatlımmmm bu arada gurupda gözükmüyosun nerelerdesin
Ya herkesler kilo veriyo ben daha 500 gram verdim sinir oluyorum ondan utanıyorum gruba yazmaya
Olurmu canımcım niye utanıyorsun 300 500 ne verdiysek kar sayıyoruz bu hafta kiloları artan ve hiç veremeyenler oldu ama orda paylaşıp hiç morallerini bozmayıp diyete devam ediyorlar yinede kendin bilirsin şeker biz seni bekleriz oraya
Geliyorum hemenyokluğumu farkettin demek sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?