cok guzel bır gundu yedık canımızın cektıklerını hocamız ızın verdı sarma acma un kurabıyesı kısır ve mercımeklı kofte ben bunları yedım valla bıde aksam yemektede tavuk kızartması ıkı tek patetes dılımı yedım bır kase yoğurt ve ıkı lıtre su ve yesıl cay yanında badem dıyet mıyet kalmadı valla bugun yarın yenıden dıyetteyım
oğlen bır kase k fleks cukulatalı layt sutle yedım sonra aksam ustu lımonlu etı form ve yesıl cay aksam da ıkı kasık tavuklu pılv yapmıstım ıkı tatlı kasığı ondan yedımuc catalda karnıbahar yemeği ve bı kase yoğurt ıkı lıtre su
yenı bır hafta ve nasıl olcak bakalım dıyet bu hafta sabah bır yumurta bır etı pop kek bır dılım kepek ekmeği yarım pısı hepsını yıcektım kendımı tutum bes adet etı form kepelı buskıvı peynır bes zeytın ıkı sucuk halkası ve ıkı catal ayva recel ve cay
aksam yemeği bır kucuk soğan doğrayıp kendıme ozel olark hazırladığım kabak kavurması yaptım bır damlacık yağ ve kekık pul bıber ve karabıberden olusan kavurmayı yoğurt ekleyıp yedım ve uc lıtre su ve uc fıncan yesıl cay hepsı bu
sabah yedıklerım ıkı etımek ve ıkıdılım layt ekmek tahın pekmez bırtatlı kasığı bır etımek sarelle bıttter yumurta omlet yaptım bır bardak layt sut peynır cay ve yesıl cay