Son arkadasi da okuduktan sonra ben artik katilamayacagim canim yeni listeye yazma benihasbeee
@dilhun80
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
Duası:
İsmim Ogulhally zor gelir haliyle Oya diyorlar farkedermi bilmiyorum
Allah'ım ismi azamın hürmetine bizden razı ol... Dünya ahiretimiz için hayırli iş kapıları nasip eyle, ve buradan dünya ve ahiretimiz için daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip eyle ...
namaste21
Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
Tamam inşallah Allah razı olsunSon arkadasi da okuduktan sonra ben artik katilamayacagim canim yeni listeye yazma benitefriciye baslayacagim tek basima ona yogunlasmam lazim bi süre
Düşünüyorum ben eski grubtan yeni grub kurmayi ama şuan misafirlerim var yoğunluğum geçsin inşallah günlük istiyorumKeşke tefriciye grubu yapılsa.Bir tane vardı ama bir kişiye bir haftada okunuyordu.Sıra gelmesi 7 8 ayı buluyordu diye katılmadım..Tefriciye grubu kuran olursa lıtfen etiketlesin.H M kurmayı düşünürmüsünüz
Ben istiyorum ama sayımız fazla olursa geçelim diyorum sayı yi dağılsın diye.Ogulhanny icin okudum
Sizcede tefriciyyeden once buyuk ismi azam okusak
Etiket yapip cagiralim sansimizaBen istiyorum ama sayımız fazla olursa geçelim diyorum sayı yi dağılsın diye.
Yoğunluğum bitsin de canim simdilik gelmek isteyen buyursun tabiki sora bakarız beraber inşallah 1 haftaya kadarEtiket yapip cagiralim sansimiza
Canım hasbeee de okumuş bitti herhalde benim duamda tekrar Allah razı olsunhasbeee
@dilhun80
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
Duası:
İsmim Ogulhally zor gelir haliyle Oya diyorlar farkedermi bilmiyorum
Allah'ım ismi azamın hürmetine bizden razı ol... Dünya ahiretimiz için hayırli iş kapıları nasip eyle, ve buradan dünya ve ahiretimiz için daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip eyle ...
namaste21
Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?