🔸İsm-i Azam Duasi 🔸

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hasbeee
@dilhun80
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
Duası:
İsmim Ogulhally zor gelir haliyle Oya diyorlar farkedermi bilmiyorum

Allah'ım ismi azamın hürmetine bizden razı ol... Dünya ahiretimiz için hayırli iş kapıları nasip eyle, ve buradan dünya ve ahiretimiz için daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip eyle ...
namaste21
Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.

Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..

Son arkadasi da okuduktan sonra ben artik katilamayacagim canim yeni listeye yazma beni tefriciye baslayacagim tek basima ona yogunlasmam lazim bi süre

Son arkadasi da okuduktan sonra ben artik katilamayacagim canim yeni listeye yazma beni tefriciye baslayacagim tek basima ona yogunlasmam lazim bi süre
Tamam inşallah Allah razı olsun

Keşke tefriciye grubu yapılsa.Bir tane vardı ama bir kişiye bir haftada okunuyordu.Sıra gelmesi 7 8 ayı buluyordu diye katılmadım..Tefriciye grubu kuran olursa lıtfen etiketlesin. H M kurmayı düşünürmüsünüz

Düşünüyorum ben eski grubtan yeni grub kurmayi ama şuan misafirlerim var yoğunluğum geçsin inşallah günlük istiyorum

hasbeee
@dilhun80
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
Duası:

Allah'ım ismi azamın hürmetine bizden razı ol... Dünya ahiretimiz için hayırli iş kapıları nasip eyle, ve buradan dünya ve ahiretimiz için daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip eyle ...
namaste21
Rabbim kabul eylesin.

Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..

Canım hasbeee de okumuş bitti herhalde benim duamda tekrar Allah razı olsun

hasbeee
@dilhun80
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
Duası:

namaste21
Rabbim kabul eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…