• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smart,lazer,slim lipo

her zaman göbeğim vardı ve katlanıyordu :) eskiden iki kattı büyükçe iki kat..şimdi daha küçük 3 kat..
çok memnun muyum.. hayır %100 değil..Ben belime de yaptırdım ondan çok memnun kaldım sonrasında karnıma ve göbeğime yaptık ama aynı derecede başarılı olmadı... ama eskisi kadar da kötü değil.. benim kızdığım nokta bana dr resimler gösterirken en başarılı opr larını gösterdi..benden daha çok göbekli kadınlar manken gibi çıkmışlar ama bnmki o kadar başarılı değil... ben bu sitede en çok adı konuşulan dr a, yaptırdım Nişantaşındaki merkeze yani...
herkese aynı şeyi nasihat ediyorum..kilo fazlanız varsa verebildiğiniz kadarını verin..yağ hücrelerinizin hacimlerini küçültebildiğiniz kadar küçültün.. iyice araştırın..fiyatlar çok farklı çünkü..iyileşme sürecinin uzun sürmesi sizin için problem değilse muhakkak alternetifleri deneyin.. benim için iyileşme süreci çok önemliydi ve 2x4000tl yi ödemek zor gelmemişti ama gerçekten çok çabuk iyileştim ben ve kimse anlamadı böyle bişey yaptırdığımı (o bandajlara ragmen) ama sadece 3lt yağ alındı benden..okuyorumki insanlar benim ödediğimin yarısını ödeyip 5lt yağ aldırıyolar..iyice araştırın..yaptırdıktan sonra yemeniz dikkat edin sporunuzu ihal etmeyin.. rosespring diye bir arkadaş yaptrımıştı su anda eski halime döndüm falan demiş.. yaptrıdık bitti gitti yok malesef..hep temkinli olmamız gerekiyor...

benim de bölgesel fazlalıklarım var zayıflama ile de gitmiyor, karnım yarım kase kadar hep şiş kalıyor en son 52 kg ya düşmüştüm
daha da veremem, fakat göbeğim oldugu yerde duruyordu xs giyerken bile

onu içime çekmekten yoruldum

benim de bölgesel fazlalıklarım var zayıflama ile de gitmiyor, karnım yarım kase kadar hep şiş kalıyor en son 52 kg ya düşmüştüm
daha da veremem, fakat göbeğim oldugu yerde duruyordu xs giyerken bile

onu içime çekmekten yoruldum

O zmn bu yöntem siZlik. Bndede aynı sorun vatdı çünkü

çene altında sorun olur mu sizce?

bende büyük beden parçalarına bu işlemi dogru bulmuyorum şahsen

çene altını tek başına kaça yapar acaba?

ayrıca coşkun bey kendine bir facebook offical hesap açmalı yeni uygulamaları vs paylaşmalı herkesin hesabı var

bilmiyorum canım ..

çene altında sorun olur mu sizce?

bende büyük beden parçalarına bu işlemi dogru bulmuyorum şahsen

çene altını tek başına kaça yapar acaba?

ayrıca coşkun bey kendine bir facebook offical hesap açmalı yeni uygulamaları vs paylaşmalı herkesin hesabı var

bilmiyorum canım randevu alıp görüşe bilirsin ..

yaptıracak olduğun işlem yağ çekme işlemi mi ??
yakın zamanda teyzem yaptırdı bence değmez.. Selülit görüntüsü 6 ay olacak hala düzelmedi tamam inceldi ama spor yapsan hem daha sağlıklı değil mi!
paran da cebinde kalır..

Fiyat anormal uçuk bir rakam .Nasıl bu fiyatları hastalarına veriyorlar anlayamadım . Ben de 2 sene önce karın , iç bacaklar , basen , sırt , mide , belden smart lipo oldum. 5.500 lira ödedim. 5.5 litre yağ alındı .Çok para demek iyi sonuç demek değil.
Biraz araştırın arkadaşlar .

Arkadaşlar mesajları geçen yılları okudum .Ne çok şey paylaşmışım sizlerle :) Kendi yazdıklarımı unutmuşum .Bir hayli bilgi vermişim .Hepinize sevgilerimi gönderiyorum . Hepinizi çok seviyorum .

Fiyat anormal uçuk bir rakam .Nasıl bu fiyatları hastalarına veriyorlar anlayamadım . Ben de 2 sene önce karın , iç bacaklar , basen , sırt , mide , belden smart lipo oldum. 5.500 lira ödedim. 5.5 litre yağ alındı .Çok para demek iyi sonuç demek değil.
Biraz araştırın arkadaşlar .

2 sene olmuş peki şimdi nasıl ?? değer mi sence ?

Arkadaslar selam alt bacaktan ve duzden yag aldiran biri bana bilgi verebilir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar mrb ben 2 gün önce opere oldum slim lipo yaptırdım göbeğim ve basenlerime. bu işlem maalesef pahalı yanı 5 yıl öncesindeki fiyatla şimdiki kıyaslanamıyor.
yarın bandajlarım açılacak çok sıkıldım su 3 günde inş sonuç iyi olur hepinize sevgiler

2012 de laserlipoliz yaptırdım kendim için yaptığım en iyi yatırım olduğunu düşünüyorum

bende ilk bel ve göbek bölgesini yaptırdım, resmen 10 gün ayağa kalkamadım, ama 19 mart salı günü bacak içleri, basen.. gibi bölgelerimi yaptırdım ve ağrım inanılmaz az oldu, bugün işe geldim ve çalışıyorum... bacak bölgesi, göbek ve bel kadar ağrılı değilmiş, hiç korkma...
selam
bacak bolgesinde sonuclariniz nasil,iz kaldi mi,tekrar yaglanma oldu mu,herhangi bir sikintiniz var mi?

ya arkadaşlar ben hiç birşey anlamadım kavramlar karıştı bende smart,silimlipo,liposuction,lazer liposuvtion,lipoliz bunlar birbirinden farklımı yada nasıl valla kafam karıştı yardım edin lütfen

Merhabalar,

dün Levent bey le görüşmeye gittim. neden daha şiş hissetiğimi ve göründüğümü sordum..ödem yapmış vucudun dedi.. neden olabilir dedim tuzlu yediysen yada regl dönemin yaklaşmıi olabilir dedi vs. aslında evet bu hafta regl olacağım.büyük ihtimalle ondandır. bide oturtması 2 ay fln sürecekmiş ztn. bnm şu anda 28.günüm falan..
Resimleri verdi L.bey bana..isteyen arkadaşlar mail adreslerini bildirirlerse mail atabilirim. :KK23:
Bayağı zaman geçmiş ama şu anki durumunuz nasıl acaba?

Merhaba arkadaşlar, burada bir çok kişi bir kaç yıl önce lazerlipo yaptırmış,çoğu da superplasta dr.levent taşçı'ya yaptırmış.. Baştan sona okudum ve herkesin yeni olduğu için uzun vadede sonuçları yazan pek olmamış...

Şimdi aylar ve yıllar önce yaptıranların yorumlarına ihtiyacım var.benim çok yeni henüz 10 gün oldu yaptıralı ama çok bir etkisi olacakmış gibi hissetmiyorum şu an...çok ödemim var elbette,çok morluğum...ve belimdeki kaşınma ve şişlik hissi,bi yandan da hissizliği çok sinirimi bozuyor.tecrübeli arkadaşlardan güncel bilgilere ihtiyacım var :)

Slm ben 23 ocakta yaptirdim ama pismanim hemde cok.cunku oyle beklendigi gibi mucize degil . Cok sey beklemeyin spor yapin daha iyi yeminle.ben yillar once dogumdan sonra spor ve diyet yaptim 25 kg verdim o halimi hic unutmam.simdi liposuction oldum ama sanki hic olmamis gibiyim.sadece maraktan oldum iste.mekakimda gecti.illaki yasamak lazimmis.sevgiler..

Slm ben 23 ocakta yaptirdim ama pismanim hemde cok.cunku oyle beklendigi gibi mucize degil . Cok sey beklemeyin spor yapin daha iyi yeminle.ben yillar once dogumdan sonra spor ve diyet yaptim 25 kg verdim o halimi hic unutmam.simdi liposuction oldum ama sanki hic olmamis gibiyim.sadece maraktan oldum iste.mekakimda gecti.illaki yasamak lazimmis.sevgiler..

Back
X