Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

canım walla öyle bu konuda karar vermek de çok zor basit bi işlem değil sonuçta korkuyor insan hele ben çok korkuyorum allah yardımcım olsun inşallah tutar bari tek sefer de,,benim de kafamı karıştıran tek yer erol tavmergen diye bi prof varmış ya şifa da yapıormuş tüm işlemleri ama onunla ilgili okuyorum yorumları çoğu memnun da kalmamış ilgisizliğinden çok şikayetçi millet bir de sanırım smyrnadan falan daha maliyetli onun işlemleri..offf yaa karar vermek çok zor sizin bi bilginiz var mı bu hocayla ilgili??

bende topiclerde çok okudum o hocayla ilgili tüp bebeği türkiyede ilk yapan hoca oymuş ama şimdi her giden ilgisiz diye yazmış.ilgi olmayınca biraz bizimde muayeneler sırasında motivasyonumuz düşer diye düşünüyorum.ilgisizlik gereksiz stres yapmasın bizde.zaten yeteri kadar stres faktörüm var

[kızlar bende smyrnaya gitmeyi düşünüyorum, güncel bi fiyat söylermisin bana? emekli sandığı, sgk anlaşması varmı? aşılama ve tüp bebek farkı ödeniyor mu, ne kadar ödeniyor? ilaç haricindeki fiyatları bana söylerseniz sevinirim

cnm anlaşması var emekli sand. bilmem ama ben sgk lıyım tüp bebek fiyatları 3.500 iğneler ve ilaçlar hariç aşılama hakkındada bi bilgim yok ben direkt tüp bebek yaptırdım inş senin hakkındada hayırlısı olur

kızlar bende durumlar vahim acilen iş bulmam lazım araştırıyorum ama bi sonuç yok tanıdık olmayınca izmirde iş bulmak zor ben evlenince geldim izmire bildiğiniz bi iş var ise bana yardımcı olursanız sevinirim bu arada sizler çalışıyomusunuz

ne mezunusun canım yaptığın bir iş var mıydı önceden?
ben hemşireyim bozyakada çalışıyorum

merhabalar
bana geçen yıl pko teşhisi koyuldu yaşım 35.
2 kez klomen+pregnly kullandım yumurta oluştu ama gebe kalamadım
hormon tahlillerim de normal idi ama olmadı işte..dr.özel olduğundan maddi durumlardan bırakmak zorunda kaldık.ama ben daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum
smyrnaya gitsem ne gibi aşamalardan geçicem?yakında yılllık iznim var ,o arada değerlendirmek istiyorum.
ve sgklıyım, tahliller vs çok pahalı mı?
nolur fikir verin

hayırlısı olsun .smyrnaya gidersen muayene yaparlar tahlil yaparlar sonra sana en uygun tedaviye başlanır.direk tüp bebek yaptırmak istiyosun sen bende öyle yaptım önce histeroskopi var onu yaptılar rahim içinde herhangi bi sorun var mı diye.ondan sonrada doğum kontrol hapı içtim 2 ay sonra yumurta geliştirme iğnesine başladım yumurtalar toplandı transfer yapıldı.aşamaları bu işte cnm. arkadaşım kişiye göre değişiyo ama ortalama 5000 gidiyo.sgk lı yaptırmak isteyenlerde bazı prosedürleri varmış onun.. ben bilmiyorum bilen arkadaşlar anlatır sana zaten.inş allah en kısa zamanda kucağını doldurur

yok tatlım ya ben direkt tüp yapmak istemiyorum işte.çok para şu an bizi aşar ondan sordum zaten daha önce başka denemeler yapıyorlar mı diye.geçen yıl rahim filmim de çekildi,temiz çıktı çok şükür

Son düzenleme:
arkadaşlar ben öğretmenim. yaz tatilinde tüp bebek tedavimi yaptırmak istiyorum. ve smyrna yı düşünüyorum. ama kesin kararımı veremedim. orda tüp bebek tedavisini gören var mı? bizim sorunumuz sperm sayısı eşimin çok düşük... teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…