adetim bitti ama gitmedim daha erteleyip duruyom ya bakalım acelesi yok nasıl olsa gidince yazıcam canım.sen ne yaptın[
arkadasım benim daha adetim bitmedi bitince bende gitmeyi düşünüyorum tahlil felan yapacaklarmış öyle demişti doktor
arkadasım etkilemek gibi olmasın ama burada 3 arkdaş arka arkaya negatif sonuc aldık.bizimde moralimiz çok bozuldu tabi ama izmirdeki tercihleri değerlendirincede smyrrnadan başkada mantıklı bi yer gelmiyor insanın aklına....irenbe kent ya da özel ege tüp var bildiğim kadarıyla özel olarak.bizde şu an arkadaşlar olarakk çok kararsızız ama bana 2. denemede smyrna nın yolaarı taştan duruyor
adetim bitti ama gitmedim daha erteleyip duruyom ya bakalım acelesi yok nasıl olsa gidince yazıcam canım.sen ne yaptın[
arkadasım benim daha adetim bitmedi bitince bende gitmeyi düşünüyorum tahlil felan yapacaklarmış öyle demişti doktor
ne tahlili yapacaklarmış ki bana öle bişey sölenmedi..durumlar farklıya belki ondan tatlil yapacaklardır sana bende artık en geç pazartesi gitcem cnm hayırlısı
eee sendede pko var bendede bana ndn tahlil yapcaz demediler anlamadım pegasus sana sölediler mi tahlil yapıcaz kontrole geldiğinde diye merak ettim şimdi:44:
eee sendede pko var bendede bana ndn tahlil yapcaz demediler anlamadım pegasus sana sölediler mi tahlil yapıcaz kontrole geldiğinde diye merak ettim şimdi:44:
benim ilk tuttu sonra düştüya değerlerim belki ondandır diye düşündüm şimdi bende merak ettim önümüzdeki hafta içi giderim heralde bende
benim ilk tuttu sonra düştüya değerlerim belki ondandır diye düşündüm şimdi bende merak ettim önümüzdeki hafta içi giderim heralde bende
evet cnm ondan olabilir haber verirsin bizede
bana tahlil falan demediler sadece tutmama sebeperini konuşucaz demişlerdi.ama ben gitmedim biliyosunuz
canım walla öyle bu konuda karar vermek de çok zor basit bi işlem değil sonuçta korkuyor insan hele ben çok korkuyorum allah yardımcım olsun inşallah tutar bari tek sefer de,,benim de kafamı karıştıran tek yer erol tavmergen diye bi prof varmış ya şifa da yapıormuş tüm işlemleri ama onunla ilgili okuyorum yorumları çoğu memnun da kalmamış ilgisizliğinden çok şikayetçi millet bir de sanırım smyrnadan falan daha maliyetli onun işlemleri..offf yaa karar vermek çok zor sizin bi bilginiz var mı bu hocayla ilgili??
tabiki haber vericem kızlar sizde giderseniz yazın pegasus sen gitmeyi düşünmüyomusun kontrole
tabiki haber vericem kızlar sizde giderseniz yazın pegasus sen gitmeyi düşünmüyomusun kontrole
gidicem ama eşim bu ay gitmeyelm diyo bende karasızım gidersem biliyorum ki bu ay doğum kontrol hapı verecekler.eşimde akışına bırakmak istiyo şimdi.ama farlutal içiyorum adet görmek için giderim belki adetin 2. günü
[kızlar bende smyrnaya gitmeyi düşünüyorum, güncel bi fiyat söylermisin bana? emekli sandığı, sgk anlaşması varmı? aşılama ve tüp bebek farkı ödeniyor mu, ne kadar ödeniyor? ilaç haricindeki fiyatları bana söylerseniz sevinirim
kızlar bende durumlar vahim acilen iş bulmam lazım araştırıyorum ama bi sonuç yok tanıdık olmayınca izmirde iş bulmak zor ben evlenince geldim izmire bildiğiniz bi iş var ise bana yardımcı olursanız sevinirim bu arada sizler çalışıyomusunuz
ne mezunusun canım yaptığın bir iş var mıydı önceden?
ben hemşireyim bozyakada çalışıyorum
merhabalar
bana geçen yıl pko teşhisi koyuldu yaşım 35.
2 kez klomen+pregnly kullandım yumurta oluştu ama gebe kalamadım
hormon tahlillerim de normal idi ama olmadı işte..dr.özel olduğundan maddi durumlardan bırakmak zorunda kaldık.ama ben daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum
smyrnaya gitsem ne gibi aşamalardan geçicem?yakında yılllık iznim var ,o arada değerlendirmek istiyorum.
ve sgklıyım, tahliller vs çok pahalı mı?
nolur fikir verin
yok tatlım ya ben direkt tüp yapmak istemiyorum işte.çok para şu an bizi aşarhayırlısı olsun .smyrnaya gidersen muayene yaparlar tahlil yaparlar sonra sana en uygun tedaviye başlanır.direk tüp bebek yaptırmak istiyosun sen bende öyle yaptım önce histeroskopi var onu yaptılar rahim içinde herhangi bi sorun var mı diye.ondan sonrada doğum kontrol hapı içtim 2 ay sonra yumurta geliştirme iğnesine başladım yumurtalar toplandı transfer yapıldı.aşamaları bu işte cnm. arkadaşım kişiye göre değişiyo ama ortalama 5000 gidiyo.sgk lı yaptırmak isteyenlerde bazı prosedürleri varmış onun.. ben bilmiyorum bilen arkadaşlar anlatır sana zaten.inş allah en kısa zamanda kucağını doldurur
yok tatlım ya ben direkt tüp yapmak istemiyorum işte.çok para şu an bizi aşarondan sordum zaten daha önce başka denemeler yapıyorlar mı diye.geçen yıl rahim filmim de çekildi,temiz çıktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?