kızlar sonucum negatif cıktı
hayırlısı olsun cnm.gerçektende sinir bozucu 3 transferden pozitif yok daha..benim dondurulmuşlar olmasa başka bi yere gidecektim ama onlarıda denemek istiyorum..hakkımızda hayırlısı o kadar güveniyodum ki malesef yerlerde şu anda ama inancımızı kaybetmeyelim.kafamda acabalar var tekrar gidelim diye düzgün koymuyolar mı acaba kızlar onu düşünüyoruz şimdi eşimle.arkadaşım sende çok sıkma canını hayırlısı olsun herşey allahtan bu yapılanlar vesile sadece
bende kendime cok güveniyodum cnm ama dediğin gibi tekrar denememiz içinmi bunu yapıyolar diye düşünmüyo değilim bende. ya benim görümcemde pko hastası 35 yaşında ve 80 kilo o tepecikte yaptırmasına rağmen ki çok ilgisizlerdi ilk seferde pozitif sonuç aldı suan 7 aylık hamile neden diyorum kendime 23 yaşındayım 50 kiloyum ve bana % 70-80 sans verdiler kafam cok karıstı yaa özel dediğin zaman işin içine para giriyo tabi soft sanada çok kaliteli yumurtaların var demişlerdi ona istinaden dondurdun yumurtalarını neden seninde olmadı bu sorular beynimi kemiriyo resmen
ewet cnm bizde hep düşünüyoruz ama elden bişey gelmiyo funda hanım transferde idararım var dediğim halde bana inanmadı olsa görürdüm dedi azarlar gibi belki stresten öle hissettim belki de yumurtalar baskı yapıyodu idrar keseme zaten karnım şişti benim.hasta psikolojisinide anlamaları lazım..bende sölücem gidince paramızla laf işitiyoruz bide.ben kilodan olmaz diyodum zayıflarında olmuyo anlamadım hayırlısı cnm söylenecek bişey yok
başka nereye gidebiliriz ki bilemiyorum bende.kent hastanesi mi yoksa irenbe mi ama irenbeyi hç tavsiye etmiyolar.kafam çok karışık normalde önümüzdeki ay başlıcaktım tedaviye ama bi daha mı arastırıcam şimdi.zaten aylar süren araştırmalar sonucu karar vermiştim smyrana ya.of yaaaaaaa içimi daraltıyo bu konular benim
kızlar acıkcası bende araştırıyorum ama cok fazla secenek yok irenbe ve kent var oraların fiyatlarınıda bilmiyorum benim için fiyatta önemli ilk tüp bebek bile beni cok sarstı borcla yaptırdık ikinciyi düşünemiyorum bile sanırım kent ve irenbe de cok pahalı yeni hastane yeni test ve tahlil demek artık tahlil yaptırmaktan bıktım cok sıkıcı bi durum varmı benim bilmediğim baska hastane bide devlette yaş sınırı varmış heralde bana smyrna da öyle dediler 25 yaş üstüne bakıyolarmış ve hemen tüp bebek yapılmıyormus iilk aşılama haklarını deneyip daha sonra tüp bebek yani buda vakit kaybı yaş sınırı varmı kızlar duydunuzmu hiç pegasus sen kaç yasındasın kilo problemin felan varmı
başka nereye gidebiliriz ki bilemiyorum bende.kent hastanesi mi yoksa irenbe mi ama irenbeyi hç tavsiye etmiyolar.kafam çok karışık normalde önümüzdeki ay başlıcaktım tedaviye ama bi daha mı arastırıcam şimdi.zaten aylar süren araştırmalar sonucu karar vermiştim smyrana ya.of yaaaaaaa içimi daraltıyo bu konular benim
kızlar acıkcası bende araştırıyorum ama cok fazla secenek yok irenbe ve kent var oraların fiyatlarınıda bilmiyorum benim için fiyatta önemli ilk tüp bebek bile beni cok sarstı borcla yaptırdık ikinciyi düşünemiyorum bile sanırım kent ve irenbe de cok pahalı yeni hastane yeni test ve tahlil demek artık tahlil yaptırmaktan bıktım cok sıkıcı bi durum varmı benim bilmediğim baska hastane bide devlette yaş sınırı varmış heralde bana smyrna da öyle dediler 25 yaş üstüne bakıyolarmış ve hemen tüp bebek yapılmıyormus iilk aşılama haklarını deneyip daha sonra tüp bebek yani buda vakit kaybı yaş sınırı varmı kızlar duydunuzmu hiç pegasus sen kaç yasındasın kilo problemin felan varmı
canlarım
ben 1.denememi smyrna da yaptırdım negatif aldım
hiç memenun kalmadım merkezden
2.denemem kent hastanesinde oldu negatif (ama ben transfer sonrası babam acil ameliyat olmuştu kimseye söylememiştim hiç dinlenmedim koşturdum zaten olumlu düşünmedim)
3.dememi haziran da kent te yaptırdım şimdi hamileyim inşallahhh
daha keseyi ve kalp atışlarını görmedim ama inşallahh göreceğim
paranızı boşa harcamayın
kent hastanesi gerçekten mükemmel bir merkez
arkadaşım sıkma canını bu kadar.iyice araştır bende pek beğenmedim irenbeyi biz gittik ilgilenmediler bile.kent hastanesine de benim bi arkadaşım gidiyo 4. yaptırdı olmadı.dr kilo ver dedi kız çok güzel kilo verdi ama olmadı..bi bayan daha var komşu o bayanda ilk seferde kentte ikizleri oldu.bide yanlış hatırlamıyosam ege tüp bebek var orayıda bi araştır istersen orası ilgili ben mail atmıştım hemen dr geri döndü aradılar beni..hayırlısı canım sen stres yapma kendine
canım ben temmuzda 27 ye giriyorum.yaş problemi yok ben aslında çabuk olsun diye aşılama istemedim.bide pko olduğu için aşılama yarım kalabilir dediler o yüzden raporsuz direk tüp bebek yaptırdık.kilo problemim var şişkoyum ben :)
arkadasım bizde acele ettiğimiz için tüp bebeği seçtik bide asılamada %15 sans verdiler bendede pko var eşiminde sperm sayıları düşük kilonuda sorun yapma bence kilo tamamen bahaneleri oluyo ben 50 kiloyummda işemii yaradı sanki
kilo konusunda bişey demediler bana zaten merkezde hiç.aşılama tedavin çok yumurta oluşabileceğinden yarım kalabilir dedi banada funda hanım yoksa belki önce aşılama denerdik.ama şu ara birazcık araştırma yapmam lazım ama eşime kalırsa smyrna da devam.bakalım sonumuz ne olcak.sen ne yaptın adet oldun mu?
soft cnm adetin bittimi gittinmi hastaneye
arkadaşlar meraba bizde erkek problemi yüzünden tüp bebek yolundayız..allah yardımcımız olsun,2 yılllık evliyiz ben de hiçbir sorun çıkmadı eşimde sayı ve hareket problemi var çok kötü değil ama yetmiyorr iştee olmadı gitti ben izmirde de değilim yakın bir ildeyiz çok araştırdım nereye gitsek diye smyrna da karar verdik gibi ama işte insan yine de acaba mı diyor bir de son yazan arkadaşların çoğunda gebelik elde edilememiş korktum biraz benimde bu merkezi seçme nedenim yakın bir arkadaşım eşi azosperm di tese ameliyatı ile sperm budular ve şimdi smyrna sayesinde ikizlerini bekliyor..
adetim bitti ama gitmedim daha erteleyip duruyom ya bakalım acelesi yok nasıl olsa gidince yazıcam canım.sen ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?