- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
başka kimse bilmiyo galiba
arkadaşlar ben öğretmenim. yaz tatilinde tüp bebek tedavimi yaptırmak istiyorum. ve smyrna yı düşünüyorum. ama kesin kararımı veremedim. orda tüp bebek tedavisini gören var mı? bizim sorunumuz sperm sayısı eşimin çok düşük... teşekkürler..
merhaba canım aramıza hoşgeldin.biz burda 3 arkadaş arka arkaya negatifi gördük.ama başka bi topic de arkadaş smyrnada pozitif aldı benle aynı zamanda tedavi oluyordu hatta.
merkez temiz işler çabuk ilerliyor onlar senin adına herşeyi planlayıp düzenliyor.istersen önce ön bi görüşmeye git ücretsiz nasılsa
benmerkezi aradım bir bayan tel nomu istedi ve bir kaç saat sonra bir doktor aradı beni. adetli gelmem gerektiğini söyledi. yüz yüze görüşme teklifimi kabul etmedi. bugün eşim tekrar aradı, ona da ön görüşme yapmadıklarını benm adetli olarak gitmem gerektiğini söylediler. sanki görüşmek istemiyorlar gibi geldi bana...
sen merkezden memnun kaldın mı? bbizim sorunumuz spermlerde sizinki neydi??
ben merkezden memnundum bi sıkıntı yaşatmadılar hiç bi konuda ama olmadı işte.bizim sorun bende polikistikover var orda yapılan spermiyogramda ise eşimde morfoloji %1 çııkmıştı ama sayı yeterliydi.mikroenjeksiyon yapıldı bize.iki doktor var funda hanım ve sühendan hanım ikiside hasta ile iletişim olarak iyiler.
biz merkezle telde görüştük. ön görüşmeye çağırmıyorlar. adetli geldiğinde muayene edip tedavi şeklini belirleriz diyorlar... eger sonucunu uzun alacagımız bir tahlil olursa tedavi bir ay sonraya mı kalır??
cnm ben de senn gbi tereddüt yaşamştm on görşmeye çağrmama olayına sonra gdnce hiç tereddüt edlcek bşey olmadgını anladm tahll ücretleri çok uygun sskyla anlaşmalı zaten ilk etapta hormon tsh ultrasonla rahme bakıolar bi de hem eşine hem de sana tum hastalıkları içeren bi test yapıolar he bi de spermıogram ...sonra da karr verıolar aşılama ya da tüp tüp için histeroskopi (detaylı rahm filmi oluo bu) aşılama içinse hsg ( tüplere de bakılan film) için gun verıolar o yuzden tedavi bi ay sonra başlıo once rahme bakıolar yani detatylı bi şeklde bi de dogum kontrol hapı vereblıolar hormıonlarda haff pürüz falan varsa ...boyle cnm yne sormak istedgn bşey olursa sorablrsn ....
suesue pozitif almışsın hayırlı olsun profilinden baktım bebek resmini görünce.ALLAHher isteyene nasip eder inşallah
kızlar tedavim suresnce çok gremedm topge beni bağşlayın kafamı bi süre dgtmak istedm olumluya odaklanmaya çalştm sonucu alnca bunu sizinle de
paylşmak istedm emn olun ki olmsz da osa paylşçaktım ... şükürlerrr olsun Rabbim butun isteynlere nasip etsn inş
cnm tebrk ederm allah kucagına aLmayıda nasip etsin inş
cnm dun koydum bebek resmini bugun de ii sonucu aldm telde sırma hemşredenAllah razı olsun cnmm bnmm çokkk saol Allah hepnze tez zamanda nasip etsn inşşşşşşşşşşşşş
suecim hayırlı olsun..çok sewindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
bende gitmedim daha özlemcim bu gidişlede gitmicem galiba artık kasımda yada aralıkta ikinci denemeye giderim
kızlar gidemedim hala hastaneye aranızda giden varmı
bi kontroe gtseydnz keşke yne :44:
soft kasım aralık gibi mi düşnuosn cnm dondurulmuşu ben senn dondurulmşlardan umutluyum cnm hadi inşşş bebiş ya da bebişlergelcek bu seferrr ...
herkese meraba..
ben yarın ilk kez gidiyorum ve çok heyacanlıyım..Bu konudaki tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?