Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

canım ben bi daha ne zaman tedavi olurum bilmiyorum biz şimdilik bu meseleyi rafa kaldırdık eşimle.banada adetten sonra gel demişlerdi ama ben gitmedim.bu aralarda aklımdan tamamen çıkardım işime verdim kendimi.ikinci deneme içinde önce biraz kilo vermeye karar verdim

tamam cnm hayırlısı olsun bizde kışa doğru düşünüyoruz ben kontrole gidicem herhalde bizde 5 ay falan bi ara vericez bende verebildiğim kadar vericem kilo hayırlısı neyse o olsun arkadaşım

ama topiğe girmeyi unutma sakın arada konuşur dertleşiriz her zaman

ama topiğe girmeyi unutma sakın arada konuşur dertleşiriz her zaman

yok yok girer bakarım kızlar ne yapmış güzel haber verecek arkadaşlarımız var takipteyim.ya pegasus bişey sorucam bende mi gitmesem acaba adetten sonra bişey olurmu ki hiç gidesim yok açıkcası..sonra transfer yaptırmak için gitsem kontrole nasıl olur?kahverengi akıntı başladı bende sende nasıl oldu cnm?

canım ya ben direk adet oldum ilk gün ama çok koyu kahverengi başlamıştı sanki ayıptır sölemesi çamur gibiydi akıntım ilk başta ama sonra hemen açıldı.sen bilirsin ama seni etkilemiş gibi olmıyım benim yüzümden gitmemezlik yapma.

tamam cnm hayırlısı olsun bizde kışa doğru düşünüyoruz ben kontrole gidicem herhalde bizde 5 ay falan bi ara vericez bende verebildiğim kadar vericem kilo hayırlısı neyse o olsun arkadaşım

softum belli mi olur cnm bnm bu beş ay içinde dogal geliverr bebişin Allah ol desin yeter ki hiç bşey bitiş degl aslnda sen olabldgnce dagtmaya çalş kafanı gez toz zor bi sürec ama elmzden gelen herşeyi yapıorz ve yapacagız da vakti gelnce elbet geleck hepmzn meleği Allahın iziniyle inşşşşş

yok cnm senin yüzünden gitmemezlik değilde hani gitmezsek sorun oluyomu onu öğrenmek istiyorum arkadaşım

sağol cnm benim inş kendiliğinden gelir.ben asılayım kocişebenim sonucu öğrendiğim gün kankim doğum yaptı valla kızın yanınada gitmedim daha allah günah yazmasın gidesimde yok napsam bilemedim kızlar zor bi süreç gerçekten hakkımızda hayırlısı

cnm biraz toparla kendini gdersn elbet ... cnm blmıorm duydun mu ama branca ursuli die bi ilaç var romanyada satlıo tek ama gittigidyorda da görmüştüm ben bu ilaç pkolarda çok işte yarıo ben burda bi gebelk topgndeydm orda çok kişi hamile kaldı bu ilaçla aklnda bulunsun derm bi de hayıt hapı
bebek isteyen ve bekleyen arkadaslarım buyrun sohbete die bi topik var ya onun ilk sayfasına bak bak ozellkle hayıtla çok hamiş kalan var ben de kullandım hayıt gerçekten yumrtlamaya çok etkisi var ...ama bzm erkek faktoru oldgu için etkli olmadı bende ne yazık ki sen bu bikaç ay normale de asıl şimdi kafanı toparla canın neyi yapmak istıosa onu yap cnm bnm sonra da kasmadan denemelere başla ...hiç belli olmaz cunku bi de genetk testler varmş tutmaynca genelde istıolar bu testleri istersen onları da yaptır tepeckte falan ama bunlar sonraki sürecler şimdi kafanı dnlemeye bak gerçekten zor bi surec biz senn yanndayız bunu da sakın unutma softumm

çok sağol suecim valla çok ii geldi bu sözler.hayıt bende duymuştum ama hap fln kullanmak istemiyorum korkuyorum onlardan ben yaşadığım yerde doğal olarak çıkmış hayır var onlardan toplayıp nasıl yapılması gerekiyosa araştırır yaparım..arkadaşta ısrar ediyo gel diye yarın gidicem ona.öyle işte bakalım ne olucak hayırlısı

oldum pegasuscum tahlilin ertesi günü değil bi sonraki gün başladı bugün bitti.bu hafta içi yada haftaya gidicem kontrole cnm

ne diyecekler kontrolde banada söyle merak ediyorum doğrusu.ona göre en erken ne zaman gidebileceğimizi bilelim.ben kontrole gitmedim ya pişmanım biraz sanki şimdi

ne diyecekler kontrolde banada söyle merak ediyorum doğrusu.ona göre en erken ne zaman gidebileceğimizi bilelim.ben kontrole gitmedim ya pişmanım biraz sanki şimdi

tamam cnm sölerim dr la görüştüklerimizi.bende gitmicektim ama işte bi daha yaptıracağımız zaman ne zaman başlıcam folik asite fln sorucam bide baksınlar içeride bi sorun var mı diye onun için gidicem.

ozlmtyds arkadaşım yarın sonu çöğreneceksin galiba inş pozitif olur dualarım seninle

cnm kusura bakma biraz geç oldu dün gittim hastaneye kan değerim 11.89 cıktı bu bizim için yeterli değil dedi doktor tam anlamıyla gebelik diyebilmemiz için değerinin 30 üzerinde olması lazım yada 30a yakın dedi bu değer için ya yumurtan en başta tutundu daha sonra tutunamadı dedi yada geç tutundu kan değerlerin yeni yükseliyor dedi ve estrofem ilacı kesip progesteron diye iğne verdi çarşamba kontrole çağırdı tekrar kan testi yapılacakmış bide jel yetersiz gelmiş dedi ondan iğne verdi bütün hastanelerde bu iğne veriliyormuş ama çok araştırdım dünden beri çok yağlı bi iğne olduğundan tutunması daha kolay oluyormuş neden en başında verilmedide daha sonradan verildi bu duruma sinir oldum orada tüp bebek yaptıran bi tanıdığım var suan 3 aylık hamile ona vermişler ve 40 gün kullanmış bu iğneyi size verildimi kızlar bu iğne kafam çok karıştı acıkcası ne sevineceğimizi bildik ne üzüleceğimizi yarın umarım kesin sonucu öğreniriz bana dua edin ltfn

hayırlısı olsun cnm inş değerlerin yükselir..bana o dediğin iğneden falan verilmedi bildiğim kadarıyla pegasusta kullanmadı öle bişey..hayırlısı diyelim vardır bi bildikleri..inş sende güzel haberi alırsın bizi haberdar et çok merak ediyorum bu hastanede tedavi görüp hamile kalan olmazsa bende umudumu yitireceğim yani..inş allahın izniyle sen ver

hayırlısı olsun arkadasım ama dikkat ediyorum negatifler çok gibi ne diyosun

doğru söylüyosunuz kızlar bu forumda pozitif diyen cıkmadı açıkcası çok sinir ve düşündürücü bi durum ki bana %70-80 sansın var demişlerdi muayenelerde felan yumurtaların cok iyi gebelik bizim felan demişlerdi ilk seferde hamile kalan varmı bu hastaneden merak içindeyim haa benim var ama ona cok farklı bi işlem uygulamışlar transferden sonra iğne felan vermişler neyse bakalım araştıracağım ama moralim sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…