kızlar bnm histeroskopi yani detaylı rahm filmi ,spermıogram ,igneler işlem de dahl tüp bebek 5200 tl tuttu bi gece de orda kaldk ücretsiz transferden sonra odaları inanlmaz süper eviniz uzaksa mutlaka kaln hemen oda verıolar ...
aşılama da 1200 civarı dıolardı
Allah yola çıkan butunn arkdaslarmn yar ve yardmcısı olsn butun dualarm sizinnle ....
Amin canım amin,
Arkadaşım ben anlamadım tüm bu tahlileri tüp bebek için mi yaptılar yada yaptırdın mı? Ardında tüp bebek mi yaptılar aynı gün?
senin devlet raporun var mıydı yoksa raporsuz fiyat mu bu?
Kusura bakma tüpe gececezde meraklıyım ben bu hastaneyi düşünüyorum daha karar veremesekde...
(Baska bi yerde rahim filmi cekilmişti bi tüpüm tıkalı cıktı yanlız narkoz vermediler o acıyı tarif edemem belkide kıvranıp zorluk cıkardığım icinde öyle görünmüs olabilir bilemiyorum, şuan bi tüpüm tıkalım biliyoruz emin olmamakla beraber.)
Rabbim bebeişlerimizi kollarımıza almayı nasip etsin inş.
Amin canım amin,
Arkadaşım ben anlamadım tüm bu tahlileri tüp bebek için mi yaptılar yada yaptırdın mı? Ardında tüp bebek mi yaptılar aynı gün?
senin devlet raporun var mıydı yoksa raporsuz fiyat mu bu?
Kusura bakma tüpe gececezde meraklıyım ben bu hastaneyi düşünüyorum daha karar veremesekde...
(Baska bi yerde rahim filmi cekilmişti bi tüpüm tıkalı cıktı yanlız narkoz vermediler o acıyı tarif edemem belkide kıvranıp zorluk cıkardığım icinde öyle görünmüs olabilir bilemiyorum, şuan bi tüpüm tıkalım biliyoruz emin olmamakla beraber.)
Rabbim bebeişlerimizi kollarımıza almayı nasip etsin inş.
canım ben tup yaptırmadım ama bildiklerimi soylemek istedim. rahım fılmınde o kadar çok agrı cekılmıyor aslında, eger tıkanıklık varsa dayanılamayabılıyor. o yuzden cok agrı cektıysen gercekten tıkanıklık olabılır ama genelde fılmden sonra verıllen sıvı sayesınde acılabılıyor bazılarında. insallah sende tıkanıklık yoktur, varsa da acılmıstır ınsallah.
hatta varsa tıkanıklık, tupte cok onemlı degıl bılıyorsun
sue nın bahsettıgı ucret, raporsuz canım.
yanı ben raporsuz fıyatını soyledıgımde bana da bu fıyatı soylemıslerdı ordan bılıyorum.
o testlerı de tup bebek tedavısıne baslamak ıcın bı ön hazırlık gıbı dusun canım, o sonuclara gore hangı tedavınin uygun olacagına karar verıyorlar.,aynı gun tup bebek mı yaptılar dıyorsun ya, tup bebek 1 gunluk bır sey degılkı guzelım, bu tahlıller yapılmıstır, tüpe karar verilmiştir,adeti basladıgında ignelere baslamıs ve tedavısıne start verilmiştir.ignelerle yumurtları buyudugunde toplanmıstır, esı de o sıra sperm vermıstır, yumurtalar döllendıkten sonra da transferı olmustr
yok cnm bnm raporm ,aynı gun yapmıolar hatta tüp bebege gecmeden bi ay once yapıolar cnm rahm filmni adetn beşnci gunu yaptılar bnm ...
tüpte tavsye ederm ben cnm kişiye gore degşıo tabi ama ben her aşamasnda çok memnun kaldm smyrnadan
tutup tutmaması takdiri ilahi ama her işlerini bismillah inşallah ile yapıolar hepsi gayet poztf ...
bence sana yne histeroskopi çekerler orda aneztezili aneztezi uzmanları süper anlamıosn hiç ...
sonra azcık agrın oluo biraz da kanaman o kadar agrı minosetle gecıo zaten
kanama az az adete kadar sürdü bnm yne sormak istedgn çeknmeden sor cnm ii hberlerini de duyarız inşşş ....
slm arkadaşlar...izmir smyrna hastanesinde kaç embriyo transfer ediyorlar cevap yazarsanız ona göre karar verecez.1 embriyoyla kısıtlımı yoksa istege göre 2 embriyo transfer ediyorlarmı
slm arkadaşlar...izmir smyrna hastanesinde kaç embriyo transfer ediyorlar cevap yazarsanız ona göre karar verecez.1 embriyoyla kısıtlımı yoksa istege göre 2 embriyo transfer ediyorlarmı
cnm embroyların kalite ve sayısıyla ilgili bana iki tane transfer ettler biri tuttu yani durum musaitse koyuolar iki bu konuda gayet yardmcılar ...
raporsuz olacak zaten canım yaşım 24 bu arada umuarım yaşın uymuyor demezler..peki bu hastaneden memnun kaldınmı kent tüp bebek te aklımda aslında smyrna art tüp bebekte ikisini araştırıyorum şimdilik bakalım hayırlısı..fiyat açısından nasıl bi yer..TEBRİKLER BU ARABA BEBİŞİN TUTMUŞŞ..DARISI TÜMM BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLERE...
raporsuz olacak zaten canım yaşım 24 bu arada umuarım yaşın uymuyor demezler..peki bu hastaneden memnun kaldınmı kent tüp bebek te aklımda aslında smyrna art tüp bebekte ikisini araştırıyorum şimdilik bakalım hayırlısı..fiyat açısından nasıl bi yer..TEBRİKLER BU ARABA BEBİŞİN TUTMUŞŞ..DARISI TÜMM BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLERE...
cnm ben çok memnun kaldm her aşamasında emn ol tuttugu için demıorm bunu ben oradan hiç moralim bozuk çıkmadım hep ii davranan bi personel drlar ve hemşreler vardı
ege tüpe görşmeye gtmiştm mesela aman yokk görşmeye gttk eşimle dar kaçtık yemin ederm atmosfer personel çok çok onemli bi de bekleme die bşey yok smyranada işin şak şak btıo çıkıosn hemen ben sonrasında da hep gezdm tozdm o sureci gule oynaya gecrmek seni ii hssettrcek şeyler yapmak da çok onemli
kent tüp bebegi blmıorm cnm ii dıolar iidr de ama sanrm smyrnadan daha pahalı ikisi de mikroenjeksyon yapıo labları da anladgm kadarıyla aynı seviyede ve ikisinde de tecrubeli ii drlar mevcutsa fazla para vermeye gerek yok derm ben
biz balıkesirde tüp bebek aşamasını görüp yumurta toplanmasında ve transer iişleminde izmire gelecez cnm burda tüp bebek merkezi olmadıgı için..şimdi fiyat konusu nasıl olacak hiç bir bilgim yok hem buraya verecez hem oraya..sizin fiyat ne kadar tutmuştu..bide smyrna doktor adını telefon numarası varsa özelden yazarmısın bi arayıp konuşmada fayda var
durumunuzu bilmiyorum ama bence sağlıklı olan nerede başlarsan orada devam etmek ...
izmir de kent yada smyrna karar verdikten sonra bence orada başla ve bitir ilaç dozunun doğru ayarlanamaması tüm tedaviyi boşa gidebilir. tecrübe çok önemli tüm tedavi zaten 16 en fazla 17 gün sürüyor bu sürede burada kalabilirseniz daha sağlıklı olacaktır. dr unuz bu konuda sizi yönlendirecektir tabiki... çünkü duyuyoruz toplama işlemi olmadan yumurtalar kendiliğinden çatlamış iptal olmuş gibi dr hataları... moralini bozmak istemem sadece boşa gitmesin emekleriniz istedim...kent hast. 2500 dolar artı ilaçlar o da 1500 tl gibi tutuyor.
düşününce dediginiz dogru ama izmirde kalacak bi yerimiz yok o kadar da otelde kalamayız 1000 milyar tutar otel parasıda..kafam çok karışık gerçekten neyi nasıl yapacagımızı bilmiyorum
yaa canım zor bir durum gerçekten böyle pansiyonlar falan daha ucuz oluyo araştırsanız biraz... aslında kalabileceğiniz bir yer olan şehir daha makbul ist. da falan yok mu bir akraba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?