Arkadaşlar bana da cevap verebilecek yok mu?
Ben daha önce devletle anlaşmalı özel bir hastanede 2 kez aşılama oldum. Eğer rapor alırsam smyrna art.da indirim yapılıyor mu?
devletle anlaşması var mı acaba bu konuda?
hayır yok.bu özel bir merkez.raporun ancak devletle anlaşması olan sağlık merkezlerinde işe yarar.smyrna da geçen yıl tüp bebek yaptırdım.ve oğlum şimdi 2 aylık...
Arkadaşlar bana da cevap verebilecek yok mu?
Ben daha önce devletle anlaşmalı özel bir hastanede 2 kez aşılama oldum. Eğer rapor alırsam smyrna art.da indirim yapılıyor mu?
devletle anlaşması var mı acaba bu konuda?
biz balıkesirde tüp bebek aşamasını görüp yumurta toplanmasında ve transer iişleminde izmire gelecez cnm burda tüp bebek merkezi olmadıgı için..şimdi fiyat konusu nasıl olacak hiç bir bilgim yok hem buraya verecez hem oraya..sizin fiyat ne kadar tutmuştu..bide smyrna doktor adını telefon numarası varsa özelden yazarmısın bi arayıp konuşmada fayda var
cnm mrb smyrnada rapor geçmıo ama bazı ozel merkzlerde gecıo die blıorm izmirde gecen merkz var mı bi araştr istersen
ege tüpte gecıo die blıorm ama orayı da tavsye etmem biz öngörşmeden dar kactık
ege ünide 2500 e gelıomş bi de hızlı ilerlıomş memnun olanlar var
bu arada ege tüple ege üniş aynı şey degl
biri alsancakta ozel dgeri bornovada tıp fakltesnde...
smyranada bnm de ilk denememde tuttu cnm
Allan sana da hayırlısyla nasip etsn inşşş....
çok teşekkur ederım sue,sağol. biz izmirliyiz ama bursa da oturuyoruz.tatilde yanı yaz tatılınde yaptırmayı düşünüyoruz.ya acıbademe gıdecegız,ya da smyrna olacak.karar veremedım. maddi acıdan hangısı uygunsa o da var tabı.Ama hemen hemen aynı ücretleri bakıyorum da.
üniv.hastanesınde işler zor olmuyor mu acaba? kalabalık ve sonucta devlet :44:
arkadşlar ben pko'luyum. ufak bi ilçede oturuyorum izmire yaklaşık 3 saat mesafedeyim. medicalpark karşıyaka'ya gidiyorum dr'um iyi ama tedavilerde bi şeylerin hep eksik gittiğini seziorum, ve gebelik konusunda da hiç ilerleme yok :44:
Smyrna art hangi doktoru tavsiye edersiniz, genel olarak nasıl bi yerdir ?
kızlar yokmu benim gibi şuan smyrna da tedavi gören
smyra art ta ortalama nekadr tüp bebek tedavisi arkadaslr bugun özel ege tüple görustum tüp raporu olursa bınbesyuz lr eskı parayla 1bucuk milyar düşüyomus raporlu olunca.smyra artta nıye gecmıyoki rapor bu kafamıkarıstırdı şimdi benm
smyra art ta ortalama nekadr tüp bebek tedavisi arkadaslr bugun özel ege tüple görustum tüp raporu olursa bınbesyuz lr eskı parayla 1bucuk milyar düşüyomus raporlu olunca.smyra artta nıye gecmıyoki rapor bu kafamıkarıstırdı şimdi benm
Ben 2 Aşılama oldum tutmadı tabi başka bi özel hastanede ve 5 yıllık evliyim.Bende yeni tedaviye başladım smyrnada geçen ay gittim görüşmeye. Benim raporum yok ama Devlet Raporu geçerli Smyrnada biz eşimle çünkü gelecek aya kadar alırız raporu diye düşündük ve orda bunu belirttik oda tabi alabilirseniz gecerli olur ama 1000 tl kadar anca fark eder, Üniverstelerde bu raporu almak için uğraştığınıza deymez çok zorluk çıkarırlar falan dedi misal işte bi aşılama daha kendi devlet hastanelerinde denemek isterler veya raporu aldıktan sonra tüp bebeği kendileri yapmak isterler gibi bizi caydırmaya uğraştı
acıkcası bizde vazgeçtik çünkü ben manisadayim ve burda üniverste hastanesi yok git gel cok zor olacaktı.
geçen ay adetim 3.günü gittik görüştük tahliler yapıldı kan aldılar, muayene,sperm falan 70tl tuttu. Benim rahimfilmin üzerinden 2yıl gectiği için histeroskopi yapıldı adet bittimin ardından oda 600 tl. tuttu. Eşimle akrabalık olduğu için kromozomlarada bakmak istediler olarıda yaptırmak için 200 tl. verdik bunu ankaraya falan yolluyoruz dedi. Gelelim tüp bebek fiyatına 3800 tl. +1500 veya 2000 tl. arası ilaçlar tutar dediler bakalım artık. Şuan doğum kontrol hapımın bitmesine 5gün var başlıycaz inş. tüpbebeğe
cnm ben ege tüpe gttm bi kez açkcası orayı hiç begenmedm ben saatlerrce beklıorsn bi işlem için personel hemşreler drlar çok ilgisz ozel ege tüp yerne ege üniversitesnn tüp bebek merkzne gtmeni tavsye ederm eger raporlu düşnuosan
smyrnada geçmıo rapor die blıorm gecse ble çok bi indrm olmuomş galba ama yne de ara bi sor cnm
smyrna gerçekten ege tüpe on basar ama dedgm gibi raporlu düşnuosan ege ününin merkezi de 2000 falan tutuuomş sanrm tüp bebel...
vakıt ve sabır varsa elbette ege unıversıtesı canım.2000 ne kı bız bı aşılamaya erol hocada 3000 lr ödedık.rahım filmını yazmıs bı arkadas 600 lr neymiş öle yaa.çok fazlaymıss ama napalım baslayınca üç bes demıycz artık.salı gunu randvumz var.grcı bız hemn dusunmıyoruz tupe gecmyı.adet duzensızlıg var bend önce ona baksınlar istıyoruz
smyranaya mı başlıcaksn cnm ? yok hemen tüp demezler zaten duruma gore hareket edıolar once butun testleri yapp duruma bakıolar
evt rahm filmi 500 dü 600 olmş demek ki pahalı cnm gerçekten ama genelde de tüp bebek merkzleri bu parayı alıo
inşşş burası size vesile olur tezz zamanda gelr melegnn cnm...
vakıt ve sabır varsa elbette ege unıversıtesı canım.2000 ne kı bız bı aşılamaya erol hocada 3000 lr ödedık.rahım filmını yazmıs bı arkadas 600 lr neymiş öle yaa.çok fazlaymıss ama napalım baslayınca üç bes demıycz artık.salı gunu randvumz var.grcı bız hemn dusunmıyoruz tupe gecmyı.adet duzensızlıg var bend önce ona baksınlar istıyoruz
smyra baslıycaz canım salı gunu randevumz var.amınn sğlasın sende mı smyra gıttın hangı doktora gıttın orda
cnm biz orda tüp denedk ilk denemede tuttu şükürler olsnben ilk gttgmde suhendan hnmın bakmasnı istemştm ilk kontrolumu o yaptı çok guleryüzlü ve açklama yapan bi drdur fakat orda asıl söz sahibi funda hnm sormadan çok açklama yapmaz konşmaz ama bnm butun onemli işlemlermi toplama transfer hep o yaptı ona da minnettarım ama başta sorarlarsa hangi dr die suhendan hnmı terch et derm cunku ilk başta detaylı açklama yapan birine ihtyc oluo sonra zaten sormuolar hangi dru istıosn die hangisi musaitse o alıo seni ...hadi rasgelsn cnmm inşşş yne kafana takılan bşey olursa sorablrsn herr zaman ....
tamam canımcım sorarlarsa sölerım sormazlarsa da söylerım olmazsa.tamma canı m sıkıntım olursa yazarım sna ben çok sğl rabbım sanada sağlıklı dogumlar versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?