Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

biz önce adet duzensizli var bende o konuya yonelınsın ıstıyorum cunku zamn gectıkce adet duzenım ıyıce bozuluyor o duzelmeden ıstemıyoruz tupe gecmeyı.

Bende yarın smyrnaya gidiyorum adetimi bekliyorduk cumartesi günü geldi bu ay tüpe başlıycaz inş. geçen ay dediğim gibi histeroskopi oldum tahliler falan filan...Hazırlandık bu ay başlıyoruz inş. Arkadaşlar ne olur bana dua edin benimde ilkinde tutar inş. Bu hastane hakkında iyi şeyler duydum hep. Oranın doktoru funda hanım arkadaşın dediği gibi bende ona göründüm.

Arkadaşlar rahim filmi başka bişey onu ben 3 sene önce olmuştum altdan ilaç vererek rahimin filmini çekiyorlar. Benim dediğim histeroskopi yani kamarayla rahime giriyorlar ve embrioyu nereye yerleştireceklerine bakıyorlar hem bi sorun varsa temizliyorlar rahim bi hava almiş oluyor. Ama benim rahim filminin üzerinden 3 sene gectiği için tekrar bakmam istediler.

cnm blıorm hsg rahm filmi histeroskopi ise detaylı rahm filmi histeroskopide tüplere bakmıolar dedgn gibi rahmn yapsına bakıolar bnm de histeroskopi yaptılar
tüpte o gereklymş cunku
ama fiyat olrak ikisi de hemen hemen aynı 500 600 cıvarnda ....

cnm dualarm sennle senden istedgm poztf ol elnden geldgnce merkeze bi süre sık gidip gelcksn sonra gt gez toz boylece eglenceli bi hal alsn sakın karamsarlıga kaplma merkz elnden gelen herşeyi yapıo inan ki çok disiplinliler ve çok titizler biz poztf olalım dua edelm gerisi de onlara emanet bu surecte senden istedgm çok araştrma yapma ve tüp bebek topklerne çok girme seni mutlu edecek şeyler oku onlarla ilgilen ve gelşmelerden de hberdar et arada ii olcak inşş herşey ...

Doğru söylüyorsun canım rahat olmak gerek zaten anca bizler bir birimizi anlayabiliyoruz. Bugün sabah gittim ilaclarımı yazdılar puregon iğne kullanacam günlük 300 olarak belirlediler. Aşılamadada bu aynı ılacı kullanmıştım ama 75 di dozu daha düşüktü. İlkini bugün sabah orda hemşireler yaptı ama ben cok kötü oldum ne yesem sanki batıyor midem rahatsız oluyor cok agrım vardı karnımda falan bunlar normal mı acaba???
Bu arada güzel dileklerin için tşkler dualara cok ihtiyacım var allah isteyen herkeze zorluk cekmeden nasip etsin.
Sanada canım sağlıklı allah kucağına almak nasip eder inş.

cnm bnm agrım olmadı ignelerde ama olanları duydm yumrtalar gelşıo cunku içerde
dualarm sennle cnm ii hberlerini de alcz hayırlısyla burdan inşşş kafana takılan bşey olursa ya da dertlşmek istersen burdaym haklsn cnm bizi en ii bizler anlarız

Bende smyrnada tedavi gördüm.6 yıllık evliğim daha önce şifada aşılamam olmuştu tutmadı smyrna da tüp bebek yapıldı. Ve hamişim rabbim isteyen herkese nasip etsin funda hanım başta olmak üzere tüm ekip harika şimdi de bir arkadaşım başvurrdu tedavi aşamasında 10 yıllık evli kendisi inşallah o da hamiş olurr.

saglıkla kucagına da al inşşş cnmm bnm de ilk tüp denememdi smyrnada tuttu şükürler olsn az kaldı hayırlıayla kucagma almaya saglıcakla inşşşş
şimdi hangi hastaneye dvm edıosn cnm ya da dra ?

Teşekürederim canım şimdi egepole gidiyorum gök alp beye çok memnunum canım

Çok sevindim arkadaşım bunu duymak beni cok mutlu ediyor. Bende bu ay tedaviye başladım darısı başıma artık =)

Birde arkadaşlar adetin 3.günü başlanıyor ilaçlara . Kaç gün ilaç kullanıp, yumurta toplama oluyor??? Ve yumurta toplamanın ardından ne zaman bebişler konuyor???? Merak işte herkezin bünyesine göredir herhalde... Cuma günü muayene gidecem....
Hayırlısı

cnm bnm 23 haziran son adet tarhmdi 25 haziranda gttm ignelere başladk iki gunde bi kontrole çagrdılar once birdi igneler sonra çatlamayı engelleyici bi igne de verdler onlar soyluo zaten sabah yatprdılar bana igneleri 4 temmuzda yumrtalarm toplandı 7 temmuzda da transfer oldu cnm ....12 gun sonra da test gunumdu yani 19 temmuzda gidip kan verdm ve hamile oldgumu ogrendm darısı senn ve tümm tedavi goren arkdaslarmn başna inşş

Tşk. ederim arkadaşım verdiğin cevap için benimde bu gidişhat sen gibi olur ve sonum sana benzer inş.
Seninde doğum yaklaşmiş. Sana bişey daha soracam 1 mi 2 mi embrio koydurdunuz??? Öyle isteğe göre 2 koyabiliyorlar mı? Biz iki düşünüyoruz da.
Sizde nasıl oldu, bunu soruyorlar mı size yoksa biz mi dilegetireceğiz???

Bayanlar merhaba, bende smyrna da tedavi oluyorum doktorum funda hanım, rahim flimi çekilicem az kaldı adetimi bekliyorum ve çok heyecanlıyım.
Ayrıca ücret olarak ne tutucak onu çok merak ediyorum bu konuda bilgisi olan var mı ?

Son düzenleme:

hayırlı olsun tedavin öncelikle cnm ne karar verildi aşılama mı tüp mü ? aşılama ise hsg yani rahm filmi çekerler
tüp ise histeroskopi olursun cnm fiyatları 500dü ikisinnde gecen sene bu sene 600 olmş die blıorm ama yne de sormak lazm merkzdeki veznede duran adama cnm
inşş film sonucu da tertemz çıkar tedavin de su gibi gelr gecer bebşn gelr cnm

Son düzenleme:

Amin canım inşallah hayırlı olucak, aşılamaya karar verildi, eşimin sperlerim sonuçları iyi çıktı, benim hormon testlerimde fena değil. Sadece rahim filimi çekilicek, sgk lıyım ben birden 500-600 tl duyunca şok oldum. Bakalım bizden ne isticekler :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…