Tşk. ederim arkadaşım verdiğin cevap için benimde bu gidişhat sen gibi olur ve sonum sana benzer inş.
Seninde doğum yaklaşmiş. Sana bişey daha soracam 1 mi 2 mi embrio koydurdunuz??? Öyle isteğe göre 2 koyabiliyorlar mı? Biz iki düşünüyoruz da.
Sizde nasıl oldu, bunu soruyorlar mı size yoksa biz mi dilegetireceğiz???
Amin canım inşallah hayırlı olucak, aşılamaya karar verildi, eşimin sperlerim sonuçları iyi çıktı, benim hormon testlerimde fena değil. Sadece rahim filimi çekilicek, sgk lıyım ben birden 500-600 tl duyunca şok oldum. Bakalım bizden ne isticekler :26:
Az önce smyrna yı aradım biz değil çınarlı vericek fiyatı dedi, çınarlı da, anestezi dahil 500 tl dedi :26:
Devlet hastanesi hiç ücret almadan bu işlemi yapıyomuş kafam çok karıştı valla :26:
yapar cnm ama aneztezi yapmazlar devlette bi de çeken dr da çok onemli yorumlayan da zaten aşılama için sana 1500 falan dedler demi bu da içinde fiyatı o....
Aşılama 1.200 tutuyomuş, benim anladığım rahim filimine 500 vericez çınarlıya, sonra 1,200 de smyrna'ya vericez aşılama için toplamda 1,700 tl bulucak,
benim gidip gelmem yol masraflarımla beraber 2,000 tl yi bulucak.
oyle mi demek zaman gelmiş benm zamanmda hepsi 1500 tü cunku haklsn cnm ya pahalı evt kolay bulunmuo paralar ama işte devletten daha itinalı ve ozenliler de senn yol işi de kolay degl hakknzda hayırlısı olsn cnm Allah maddi manevi de yardmcnz olsunn
Kafamız çok karıştı, bakalım denicez 1 kere smyrna da şansımızı, gerisi nasip
cnm ben hiç bir mi iki mi die sormadm onlara cunku transfer gunu embryoların durumna gore buna karr verıolar daha çok
transfer olcagı gun embryolog odaya geldi ve embroylar hakknda blgi verdi o zaman sordum tek mi koyulcak çift mi die o da çift konulcak dedi
yani birden fazla kaliteli embryo olnca annenin de yaşı klosu uygunsa genelde koyuolar cnm
yani sana sunu diyim tutması için ellernden ne gelıosa onu yapıolar buna gerçekten inan bu niyetle atıolar her adımlarını
ben buna çok inanmştm gerçekten de inandgm gibi de oldu cnmm
özel egede tedavi gören var mı ?
BEN 2 MERKEZ ARASINDA KALMISTIM SMYRA TERCIH ETTIM KKD hıc yorum konu bulamadım özel ege hakkında oyuzden orayı tercıh etmedım
memnunum cnm şimdilik ama ohssden dolayı henüz transferim olamadı
pozitifi alan var mı ilk te onu merak ediyorum :/
Yani şimdi sana çift kondu şuan ikiz mi bekliyorsun yoksa biri mi tuttu. Çok soruyorum biliyorum ama senin yaşın kaç, zayıfsın galiba kiloya göre koyuyorlar dedin ya. Ben 24 yaşındayım 85kg varım artık ne yaparlar bilmem =)
çok zayf degldm cnm 73 kgydm ben de yaşım da 28di teki tuttu bnm cnm dgeri kese olştu ama buyuyemedi
bence sana da iki tane koyarlar cnm ...
canım 2tane yumrta koydular sana anladıgım kadarıyla,pekı özelya onu sen seçiyomusun yoksa devlettekı gibi kural varmı 1emrıyo koncak dıye.kafama takıldıda
evt cnm çift konuldu bana bana istermsn falan die sormadılar sordgmda iki koyucaz dedler sadece
embroylar kaliteli olnca iki tane koyuolar ama bir koymş gibi gosterlıo tabi ki evraklarda ...
hım tamam canım anladım yanı özel olunca bana baglı olmalı zaten embıryo sayısı .sen dogum yapmadın sanırım anladıgım kadarıyl rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsın ınş
cnm tabi sorablrsn isteyeblrsn ama şey dıolarmş soran arkdaslara durum ve şartlar uygunsa koyarız die
ben telefonda sormştm sanrm embryolga yanlş hatrlamıosam o da dedi geln duruma gore bakalm karr verelm dedi oyle de oldu toplamadan sonra embryonn durumna gore karr verıolar
benm az kaldı cnm ya 10 gun kaldı yaklaşk
Rabbim hepnzn yüzünü güldrsn hepnz kavusun bebşlernize hayırlısyla inşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?