Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

Sağol Canım.
Bende 2. denemeye gerek kalmadan hamiş kalmayı istiyorum ama nasip bakalım.

Arkadaşlar; insanoğlunun acizliğine en güzel örneğiz biz.

Çok zor durumdayız, Allah kimseyi böyle birşeyle imtihan etmesinde
kendimden örnek veriyorum
-eşimin bütün yapısı,morfolojisi bozuk, yavaş, ölü spermleri yıkandığında geriye sağlıklı ileri hareketli ve normal hareketli 15 milyon spermi kalıyor.
bende yapılan bütün tahliller, filmler , tüpler, rahim içi herşey normal.
sadece böyle düşündüğümüzde bebek olmaması için hiç bir engel yok.
"15 milyon spermin 1 yumutyayı dölleyememesi ve o embriyonun sağlıklı rahme yerleşememesini akıllar almıyor"
Ama acizliğimiz burdaki; dışarda döllenen yumurtayı bile RABBİM istemedikçe rahmimizde tutamıyoruz.

Tamam boşver,kader deyip hiç birşey yapmadan oturup beklemiyoruz ama her ne kadar tedavi de olsak RABBİM istemeyince bebek sahibi olamıyoruz.

Çok çok dua edelim arkadaşlar, inanın bazen namazımın arkasından boş boş oturuyorum aklıma hiç bir şey gelmiyor, gelse de istemeye yüzüm yok deyip hiç bir şey söyleyemiyorum. o nedenle BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARDAN RİCAM BİRBİRİMİZE DUA EDELİM.
Hepiniz Allaha emanet olun.

Hayır canım,antibiyotik tedavisini başka bir üroloji dr.u uygulamıştı yazın. Hafif lökosit vardı o zaman,ama şu an kalmamış. Değerleri yükseldi antibiyotik sonrasında.Bu merkezdeki üroloji dr.uyla görüştüğümüzde bize aynen şunu söyledi, değerlerinin yükselmesinde antib. etkisi yokmuş,delinin biri bi kuyuya taş atmış o da tesadüfen değerleri yükseltmiş !! Yada eşimin değerleri psikolojik olarak yükselmiş,ant. kullanınca yükselir düşüncesiyle . Ve bir de şu saçma yorumu yapmıştı,artık sizin sürekli ant. kullanmanız lazım çünkü psikolojik olarak değerlerinizin artmasını ona bağlamışsınız dedi. Varikosel ameliyatı olması gerektiğini vurguladı. Böyle bir yorum olabilir mi ya, onunla görüştüğümüze pişman olduk. Ve söylediklerini hiç ciddiye almadık,alınacak gibi değil çünkü. Şimdi deneyeceğiz tüp bebeği , bakalım ne olacak.

ayyy canım tek kelime saçmalamış

neris2000 bende beklemedeyim canım benimde ilaçlarımın bitmesine az kaldı belki cumartesi toplarlar yumurtalarımı senin ne zaman bitiyor?

:97::97 Ben de regl olmayı bekliyorum canım. Daha iğnelere başlamadık. Hafta sonu başlarız iğnelere heralde. Cumartesi yada pazar günü gideriz diye düşünüyorum.

smyrna da 2011 yılında tüp bebek veya aşılama olan olmadımı alan varsa cvp veririse çok memnun olurum rapor çıkartmadan ne kadar ödediniz bende emekli sandoğına bağlıyım sağolun..

smyrna da 2011 yılında tüp bebek veya aşılama olan olmadımı alan varsa cvp veririse çok memnun olurum rapor çıkartmadan ne kadar ödediniz bende emekli sandoğına bağlıyım sağolun..

merhaba ben varım.yeni tüp bebek yaptırdım raporsuz.hatta 2gün sonra sonucumu alıcam...3500 merkeze verdik.500 tl histeroskopi yapıolar başta onun için verdik.1000-1500 arasıda ilaçlara verdik.(ilaçlar kişiden kişiye değiştiğinden tam net fiyat veremiorum) toplam biz 5500 ödedik cnm

bizde bugün merkeze gittik ilgi alaka çok güzel hiç beklemeden işlemler yapılıyor.
hormanlar ve jinekolojik muayene normal cuma günü
rahim filmi çekilecek korkuyorum doğrusu anestezi olucak ama gene korkuyorum.
spermlerimizin hareketi azdı şimdi ise hareket düzelmiş fakat morfoloji kötü yüzde1
iyi spermimiz var( funda hanım aşılama deneyecek şimdilik öyle dedi.
şuan merkezde tedavi gören varmı acaba??

merhaba arkadaşım tedavin hayırlı olsun bir sey sorucam ragim filmini senmi istedin onlarmı uygulamada var dediler,ve bunun için nekadar ücret alıcaklar

yok ben istemedim fakat aşılama olacağı için gerekliymiş zaten rahim filmi çelikmeden bzı şeylerin yapılması
anlamsız olur sonuçta kanallar açık değilse ne yapsan boş. çınarlıda çekiyorlar filmi 400tl aneztesili fiyat
normalini sormadım bile ama çook korkuyoruum

tatlım ben de orada çektirdim filmi ama film sonucunu birkaç doktora daha göstermeni şiddetle!!! tavsiye ederim.çünki bende orada film çektirmiştim bana uterus bicornis teşhisi koydular ve ameliyat dediler.ancak ben birkaç dr a ve en sonunda üniversite de prof a gösterdim ki bu aşamaya gelinceye kadar gören dr lar kesin bicornis denemez septum da olabilir dediler.nitekim histeroskopi sonucunda septum olduğu ; ayrıca tüplerimde bir sorun olmadığı söylenmişti ama malesef film e göre bile gören her dr tüplerinin biri kapalı diğeri hafif derecede kapalı dedi.yani ben çok fazla güvenmiyorum oraya,sen aşılamaya karar vermeden önce dediğim gibi al filmini birkaç dr a göster mutlaka.bana da aşılamayı deneyeceklerdi ancak kesinlikle aşılama ile hamile kalamayacağımı öğrendim.symrna art ın tüp bebek ile ilgili izlediği tedavileri hakkında bilgim yok ben de araştırma aşamasındayım.fiyat a gelince normal değil aslında.çoğu yer max 350 ye çekiyolar üstelik yeni cihazlarla.ama çınarlıdaki cihaz çok eski tip.ben pişman oldum kendi adıma tabi..
canım ben sadece yaşadıklarımı anlattım.kendi istediğin daha önemli tabiiki.sana tedavinde başarılar diliyorum.Allah tüm isteyenlere bir an önce bebeklerine kavuştursun AMİN..

arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim. aslında 2,5 senedir görmediğim tedavi kalmadı yumurtalarım çatlamadığı gibi her ay kist oluşuyor. dr um kesinlikle aşılama falan uğraşmayın direk tüp bebek yaptırın dedi. kesin % 80 hamile kalırsın dedi. ve smyrna yı önerdi. yalnız fiyatlarını bilmiyorum. smyrna da tüp bebek yaptıranlar fiyatları biliyorsanız bana yazarsanız çok mutlu edeceksiniz beni :,(

Birincisi yumurtalıkların ile ilgili sorunun olduğunu söyleyen doktorun kimdi canım??? şunun için soruyorum tanıdan iyice emin olmadan tedaviye girişme.benim bunu anlamam 1 seneme mal oldu çünkü canım çok acıdı.birkaç doktora danışmadan da hemen bir yere atlama.ben daha önce de yazdım smyrna ile ilgili tüp bebek araştırmam yok ama çok tecrübeli oldukları kanaatinde değil hem tedavi görenler hem de adı olan bir hoca söyledi bunu bana.olaya önce ticari yaklaşıyorlar.çok çok iyi araştırmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…