canım merkez tüp bebekte başarılıymış yani öyle duyuyorum umarım iyi sonuç alırsınız
canım antibiyotik tedavisini ordaki üroloji doktorumu verdi ilginç
kendisi yerinden kalkıp muayene etmedi bile
neyse inşallah senden güzel sonuçlar alırız
Hayır canım,antibiyotik tedavisini başka bir üroloji dr.u uygulamıştı yazın. Hafif lökosit vardı o zaman,ama şu an kalmamış. Değerleri yükseldi antibiyotik sonrasında.Bu merkezdeki üroloji dr.uyla görüştüğümüzde bize aynen şunu söyledi, değerlerinin yükselmesinde antib. etkisi yokmuş,delinin biri bi kuyuya taş atmış o da tesadüfen değerleri yükseltmiş !! Yada eşimin değerleri psikolojik olarak yükselmiş,ant. kullanınca yükselir düşüncesiyle . Ve bir de şu saçma yorumu yapmıştı,artık sizin sürekli ant. kullanmanız lazım çünkü psikolojik olarak değerlerinizin artmasını ona bağlamışsınız dedi. Varikosel ameliyatı olması gerektiğini vurguladı. Böyle bir yorum olabilir mi ya, onunla görüştüğümüze pişman olduk. Ve söylediklerini hiç ciddiye almadık,alınacak gibi değil çünkü. Şimdi deneyeceğiz tüp bebeği , bakalım ne olacak.
Kızlar nerdesiniz anlatın nasıl gidiyor tedaviler.
pazar günü yumurtalarım toplanıyooooorrrrr.....
hayırlısı canımm belki yarın sabah karşılaşırız hastanede
smyrna da 2011 yılında tüp bebek veya aşılama olan olmadımı alan varsa cvp veririse çok memnun olurum rapor çıkartmadan ne kadar ödediniz bende emekli sandoğına bağlıyım sağolun..
yok ben istemedim fakat aşılama olacağı için gerekliymiş zaten rahim filmi çelikmeden bzı şeylerin yapılması
anlamsız olur sonuçta kanallar açık değilse ne yapsan boş. çınarlıda çekiyorlar filmi 400tl aneztesili fiyat
normalini sormadım bile ama çook korkuyoruum
arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim. aslında 2,5 senedir görmediğim tedavi kalmadı yumurtalarım çatlamadığı gibi her ay kist oluşuyor. dr um kesinlikle aşılama falan uğraşmayın direk tüp bebek yaptırın dedi. kesin % 80 hamile kalırsın dedi. ve smyrna yı önerdi. yalnız fiyatlarını bilmiyorum. smyrna da tüp bebek yaptıranlar fiyatları biliyorsanız bana yazarsanız çok mutlu edeceksiniz beni :,(tatlım ben de orada çektirdim filmi ama film sonucunu birkaç doktora daha göstermeni şiddetle!!! tavsiye ederim.çünki bende orada film çektirmiştim bana uterus bicornis teşhisi koydular ve ameliyat dediler.ancak ben birkaç dr a ve en sonunda üniversite de prof a gösterdim ki bu aşamaya gelinceye kadar gören dr lar kesin bicornis denemez septum da olabilir dediler.nitekim histeroskopi sonucunda septum olduğu ; ayrıca tüplerimde bir sorun olmadığı söylenmişti ama malesef film e göre bile gören her dr tüplerinin biri kapalı diğeri hafif derecede kapalı dedi.yani ben çok fazla güvenmiyorum oraya,sen aşılamaya karar vermeden önce dediğim gibi al filmini birkaç dr a göster mutlaka.bana da aşılamayı deneyeceklerdi ancak kesinlikle aşılama ile hamile kalamayacağımı öğrendim.symrna art ın tüp bebek ile ilgili izlediği tedavileri hakkında bilgim yok ben de araştırma aşamasındayım.fiyat a gelince normal değil aslında.çoğu yer max 350 ye çekiyolar üstelik yeni cihazlarla.ama çınarlıdaki cihaz çok eski tip.ben pişman oldum kendi adıma tabi..
canım ben sadece yaşadıklarımı anlattım.kendi istediğin daha önemli tabiiki.sana tedavinde başarılar diliyorum.Allah tüm isteyenlere bir an önce bebeklerine kavuştursun AMİN..
arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim. aslında 2,5 senedir görmediğim tedavi kalmadı yumurtalarım çatlamadığı gibi her ay kist oluşuyor. dr um kesinlikle aşılama falan uğraşmayın direk tüp bebek yaptırın dedi. kesin % 80 hamile kalırsın dedi. ve smyrna yı önerdi. yalnız fiyatlarını bilmiyorum. smyrna da tüp bebek yaptıranlar fiyatları biliyorsanız bana yazarsanız çok mutlu edeceksiniz beni :,(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?