- 9 Eylül 2008
- 540
- 3
- 316
tatlım ben de orada çektirdim filmi ama film sonucunu birkaç doktora daha göstermeni şiddetle!!! tavsiye ederim.çünki bende orada film çektirmiştim bana uterus bicornis teşhisi koydular ve ameliyat dediler.ancak ben birkaç dr a ve en sonunda üniversite de prof a gösterdim ki bu aşamaya gelinceye kadar gören dr lar kesin bicornis denemez septum da olabilir dediler.nitekim histeroskopi sonucunda septum olduğu ; ayrıca tüplerimde bir sorun olmadığı söylenmişti ama malesef film e göre bile gören her dr tüplerinin biri kapalı diğeri hafif derecede kapalı dedi.yani ben çok fazla güvenmiyorum oraya,sen aşılamaya karar vermeden önce dediğim gibi al filmini birkaç dr a göster mutlaka.bana da aşılamayı deneyeceklerdi ancak kesinlikle aşılama ile hamile kalamayacağımı öğrendim.symrna art ın tüp bebek ile ilgili izlediği tedavileri hakkında bilgim yok ben de araştırma aşamasındayım.fiyat a gelince normal değil aslında.çoğu yer max 350 ye çekiyolar üstelik yeni cihazlarla.ama çınarlıdaki cihaz çok eski tip.ben pişman oldum kendi adıma tabi..
canım ben sadece yaşadıklarımı anlattım.kendi istediğin daha önemli tabiiki.sana tedavinde başarılar diliyorum.Allah tüm isteyenlere bir an önce bebeklerine kavuştursun AMİN..
selam dün rahim filmini çektirdim aneztesi olucağını daha önce yazmıştım ağlayarak gittim.
dr aynur hanım çok iyi davrandı ve beni çok rahatlattı.kısa bir fıkra anlatarak başladı operasyona
sonunda ben uyudum tabiki uyandığımda herşey bitmişti. kanama falan da olmadı.çok hafif bir ağrım vardı sadece 1 -2 saate
o ağrıda geçti. sonuçlarda temiz çıktı hamdolsun üzerimden bin ton yük kalktı rahatladım valla.
şimdilik merkezden çok memnunum işler çok çabuk ilerliyor hiç sıra falan beklemeden fazladan stress olmadan işler halloluyor.
eftalya symrna art hakkında olumsuz şeyler de duyuyorum. senin kulağına da geldi mi? bende orda hsg çektirdim yani çınarlı da ama funda hanım aynur hanımı çağırıp bu hasta hareket mi etti bu duruş farklı bu duruş farklı neden böyle falan dedi. 400 tl verdim ama pek de güvenilir bi cevap alamadım. tüplerden biri kapalıymış ama biraz sıvı geçiyormuş falan dedi. nereye gidicez anlamadım kent hastanesi hakkında bilgin var mı
son zamanlarda bende duydum malesef birde tedaviye şöyle gidicez falan diye birşey yok.
normalde olr denildi aşılama da denildi klomen falan denilmedi.sen şimdi git eylülde gel denildi.
valla kafam çok karışık kent hastanesiyle ilgili çok olumlu şeyler duydum.fakat tüm kontrel smyrnada yapıldı.rahim filminden ben memnun kaldım
ama kent tekrar isterse diye ödüm kopuyor hem pahalı da temmuzda symrnada aşılama mı yaptırsam yoksa kente migitsem karar veremedim canım
sen ne düşünüyorsun??
benim regli tarihim yakın haftaya gelir büyük ihtimalle az zamanım kaldı
ama daha karar veremedim.
fiyat olarak iki merkezde aynıymış.
bizim bi arkadaşın eşinin sonuçları başka yerde ii fakat smyrna da kötü çıkmıştı
daha detaylı baktıkları için olabilir. bizimde morfoloji %1 çıktı
galiba ilk aşılamayı smyrnada yaptırıcam gibi off off çok zooorrr
tüp için sıkma canını tek tüpte gayet yeterli canım
bizim ilk sperm analizimiz de kent hastanesi tüp bebek merkezinde bakıldı .orası da ayrıntılıdır herhalde. morfoloji %1 olunca aşılama işe yara mı acaba boşuna zaman ve para harcıyor olabilirmiyiz bunu araştırıcam.yani direk tüp bebeğe mi başlasak. siz e kadar zamandır deniyorsunuz. bizim daha 8 ay oldu deneme süremiz. belki bu hsg tüpleri biraz açmıştır ama bu sefer sperm sorunu çıktı . senin bilgin var mı bu morfoloji sorunu ne demek ne yapılması lazım .kendiliğimizden hamile kalamazmıyız acababu morfolojiyle?
canım merhaba biz ege üniversitesinde başladık tedaviye,ilk zamanlar kent ve smyrna arasında gidip geldik özel hastaneler ilgi alaka açısından farklı elbet ama çoğu yazılanlardan anladığım kadarıyla tamamen maddiyata dayalı ve para tuzağı gibi bir izlenim oluştu.bazı tanıdıkların tavsiyesiylede egeye başlamış olduk.benim asıl sormak istediğim benim eşimede ilk spermiyogram sonucu evikap ve trental verilmişti 1,5 ay sonra kontrole gittiğimizde sonuçlarda ciddi düzelmeler olmuş hatta üroloji doktoru bize aşılama önerdi.biz şimdi bu ilçlara devam edecekmiyiz yoksa bırakacakmıyız birşey söylemedi.funda hanım %1 le doğal yoldan olur dedi. bizim 1.5 sene önce varikosel ameliyatımız vardı canım
biz sadece hızında problem var biliyorduk ameliyattan önce 1 sene denemiştik zaten olmadı.ameliyattan sonra
bu güne kadar denedik gene olmadı( daha geçen ay başladık smyrnaya ilk ay tetkikler bitti işte
şimdi karar zamanı yani biz hemen hemen 3 yıldırdır uğraşıyoruz tık yook canım. bende de hiç sorun çıkmadı
şu anda tek sorunumuz morfoloji gibi( ama aşılama denemek lazım çünkü
tüp bebek daha zor ve oldukça masraflı bir iş.
aşılamayla 4üz doğuran biliyorum :) denenmeli bence tabi yaş faktörüde önemli canım
morfoloji zor düzelen yapısal bir bozukluk kimi doktor önemli değil kimisi de çok önemli diyor.
üroloji uzmanı bize proxseed plus ve trental yazdı.ayrıca eşim arı sütü polen ve evicap kullanıyor.size birşey yazmadılar mı canım
canım merhaba biz ege üniversitesinde başladık tedaviye,ilk zamanlar kent ve smyrna arasında gidip geldik özel hastaneler ilgi alaka açısından farklı elbet ama çoğu yazılanlardan anladığım kadarıyla tamamen maddiyata dayalı ve para tuzağı gibi bir izlenim oluştu.bazı tanıdıkların tavsiyesiylede egeye başlamış olduk.benim asıl sormak istediğim benim eşimede ilk spermiyogram sonucu evikap ve trental verilmişti 1,5 ay sonra kontrole gittiğimizde sonuçlarda ciddi düzelmeler olmuş hatta üroloji doktoru bize aşılama önerdi.biz şimdi bu ilçlara devam edecekmiyiz yoksa bırakacakmıyız birşey söylemedi.
funda hanım %1 le doğal yoldan olur dedi. bizim 1.5 sene önce varikosel ameliyatımız vardı canım
biz sadece hızında problem var biliyorduk ameliyattan önce 1 sene denemiştik zaten olmadı.ameliyattan sonra
bu güne kadar denedik gene olmadı( daha geçen ay başladık smyrnaya ilk ay tetkikler bitti işte
şimdi karar zamanı yani biz hemen hemen 3 yıldırdır uğraşıyoruz tık yook canım. bende de hiç sorun çıkmadı
şu anda tek sorunumuz morfoloji gibi( ama aşılama denemek lazım çünkü
tüp bebek daha zor ve oldukça masraflı bir iş.
aşılamayla 4üz doğuran biliyorum :) denenmeli bence tabi yaş faktörüde önemli canım
morfoloji zor düzelen yapısal bir bozukluk kimi doktor önemli değil kimisi de çok önemli diyor.
üroloji uzmanı bize proxseed plus ve trental yazdı.ayrıca eşim arı sütü polen ve evicap kullanıyor.size birşey yazmadılar mı canım
canım merhaba biz ege üniversitesinde başladık tedaviye,ilk zamanlar kent ve smyrna arasında gidip geldik özel hastaneler ilgi alaka açısından farklı elbet ama çoğu yazılanlardan anladığım kadarıyla tamamen maddiyata dayalı ve para tuzağı gibi bir izlenim oluştu.bazı tanıdıkların tavsiyesiylede egeye başlamış olduk.benim asıl sormak istediğim benim eşimede ilk spermiyogram sonucu evikap ve trental verilmişti 1,5 ay sonra kontrole gittiğimizde sonuçlarda ciddi düzelmeler olmuş hatta üroloji doktoru bize aşılama önerdi.biz şimdi bu ilçlara devam edecekmiyiz yoksa bırakacakmıyız birşey söylemedi.
canım vallahi bizim kentteki sperm sonucuna göre morfoloji %50 olunca % 1 e Funda hanım da şok oldu ve tekrarlanacak dedi. O yüzden de ne bi ilaç yazdı ne bir tedavi gerek dedi ne de doğal yoldan da olur dedi.gelecek ay kolemenle takip edip yumurta oluşursa aşılama yapabiliriz bence dedi.Belkide yaşım 32 olduğu için acele etti.Senin yaşın kaç canım?Biz 2 hafta sonra kentte tekrarlatıcaz o zaman ortaya çıkar gerçekten hangisiinin doğru olduğu.Ben aşılamadan hep olumsuz sonuçlar duyuyorum o yüzden pek yaptırma taraftarı değilidim.
Bir de senin hsg den sonra kanaman oldu mu? ben dün çekildim ve tüm gün kanama oldu hala da pempe pembe geliyor.
son zamanlarda bende duydum malesef birde tedaviye şöyle gidicez falan diye birşey yok.
normalde olr denildi aşılama da denildi klomen falan denilmedi.sen şimdi git eylülde gel denildi.
valla kafam çok karışık kent hastanesiyle ilgili çok olumlu şeyler duydum.fakat tüm kontrel smyrnada yapıldı.rahim filminden ben memnun kaldım
ama kent tekrar isterse diye ödüm kopuyor hem pahalı da temmuzda symrnada aşılama mı yaptırsam yoksa kente migitsem karar veremedim canım
sen ne düşünüyorsun??
merhaba. bende rahim filmimi smyrnada yani çınarlıda çektirdim. ama şu an kente gidiyorum. tekrar istemedi filmi. sadece hormon testlerini tekraraladı o kadar. kent ve smyrna arasında fiyat farkı yok. doktor sana en uygun tedaviyi söylüyor. smyrnada beni ikilemde bıraktılar. sağ tüpüm tıkalı eşimde sağlıklı sper sadece yüzde 2 bana aşoılama da olur dedi funda hn. israel beyde aşılama para ve zaman kaybına neden olur dedi.
smyrna da bize de aşılama denildi %1 le embriyoloğu iyi diye seçmiştim o da ayrılmış oradan.
morfoloji bozukluğu söz konusu olunca embriyoloğun çok iyi olması lazım ooof napsak ki iyice sinir oldum ya:95::95:
hayılrlısı olsun cnm. seçimi yapacak olan da sensin ama çok düşün tart neresi uygun olursa oraya git. ama tavsiyem kentle en azından bir görüşmeye git. mutlaka israel beyle görüş derim.
bu ay bi gideyim bakalım onlar ne diyecek??
merhaba. bende rahim filmimi smyrnada yani çınarlıda çektirdim. ama şu an kente gidiyorum. tekrar istemedi filmi. sadece hormon testlerini tekraraladı o kadar. kent ve smyrna arasında fiyat farkı yok. doktor sana en uygun tedaviyi söylüyor. smyrnada beni ikilemde bıraktılar. sağ tüpüm tıkalı eşimde sağlıklı sper sadece yüzde 2 bana aşoılama da olur dedi funda hn. israel beyde aşılama para ve zaman kaybına neden olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?