hayırlısı olsun cnm! merkez güzel, ilgililer, yalnız biraz yoğun, bekliyorsun bol bol..Bnm doktorum Kahraman Beydi(özel) ama işlemleri smyrnada yaptırıyor. Transfer sonrası bi sürü ilaç verdiler kullandım ben.. inşallah senin de olumlu haberlerini duymak nasip olur!!transferden sonra ilaç iğne veriyorlarmı tutunması için
inşallah bu sefer olacakburadaki yazıları okuyunca çok umutlandım:)yazanların çoğu hamile, herkesi çok tebrik ediyorum. benim ilk denemem başka bir merkezde oldu maalesef negatif sonucu aldık 3 gün önce. smyrna arta karar verdim gibi. haziranda tekrar deneyeceğiz Allah izin verirse.
inşallah bu sefer olacak, olumsuz düşünme canım, moralini yüksek tut!!merhaba bende smyrna da tedaviye başladım bu ay ki adetimde iğnelerime başlayacağım. doktor Funda hanım ilk muayenemi yaptı. daha önce ege üniversitesinde ilk denemem oldu sonuç negatif tabiki inşallah ALLAh benim mucizemi smyrna vasıtasıyla verir. ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın.
inşallah bu sefer olacak, olumsuz düşünme canım, moralini yüksek tut!!
merhaba ben smyrna art' de tedavi görüyorum. bugün transferimin 5. günü allahın izniyle haftaya cumartesi test yaaptırcam. merkezden çok memnunuz doktorların hepsi çok iyiler hemşireler çok ilgili her vakit bişi sormak istediğinzde telefonla ulaşabiliyorsunuz. benim 2. denemem ilkinde hamile kaldım ama allah onu bana bağışlamadı herşeyde bir hayır vardır inş bu sefer olacak ben çok üitliyim rabbim inş bana bağışlayacak bebişimi..allah isteyen herkese nasip etsn inş
Dewy merhaba ben yazıları yenı okuyorum Çoktan bebegın büyümüştür ne guzeldeğerim 219 çıktı, hamileyiiiiim :))))))))))))))))))
Çok teşekkür ederim samimi yanıtların için,gerçekten sorularıma ve korkularıma Işık gibi doğdun:)benim hsg filmi sonrası 2 tüpüm tıkalı cıktı ama biri işlem sırasında açıldı:)oyuzden vakit kaybetmeyelim dedi tüp bebek yapalım dedi,büyuzden aşılamayı pas geçti,şimdi adet Olmayı beklıyorum sanırım yarın Olacağım hısseder ya ınsan:)ve süreç başalayacak off off,sen dınlenıyır musun canım?Umarım guzel haberı alacaksın az kaldı:)senin tüp denemen ne için canım?Evet ilk dememem . Toplama da yaklaşık yarım saat kadar uyutuluyorsun. Heyecan dışında hiçbirşey hissettmedim , tamamen ağrısız sadece sonrasında Regl ağrısı gibi ağrım oldu kasıklarımda 2gün o kadar . Lavman yapılmadı , sadece gece 12 den itibaren toplama işlemine kadar su dahil hiçbirşey yiyip içmiyorsun , oruç gibi , onlar zaten son kontrolde ne yapmam gerektiğini bir kağıda yazıp veriyorlar . Hiç strese girme toplama da transfer de acısın ve ağrısız oluyor. Benden 4 yumurta toplandı , 2 si döllendi , tek transfer yapıldı . 8 Aralık'ta test yaptırıcam . Senin tedavi sebebin ne ?Bende kahraman beyin özel hastasıyım canım,cok memnunum ondan sağolsun çok ilgili,senın ılk denemen mi,bende ılk kez yaptıracağım bıraz streslıyım,yumurta toplama ıslemı zor gecmıyor degıl mı?kac dk uyutuluyorsun?bırse lagman Yapılıyor mu ıslem oncesı bır kac ark I'm yaptırmış baska yerlere oyuDen merak ettımToplama , transfer hepsi smyrnada oluyor , ben de Kahraman beyin özelden hastasıyim ve her konuda cok dürüst cevap veriyor neyse o . Ben toplamdan sonra transferden 2 gece once bi iğne vuruluyor çatlatma iğnesi bi tek o mide bulantısı yaptı biraz onun disinda hiçbir yan etkisi olmadı . Transferden sonra ilk gün biraz yattım ama sıkıldım 2. Günden beri ayaktayim günlük ağır olmayan islerimi yapıyorum. Iyi dileklerin icin Cook teşekkürler , Allah yardımcımız olur ınsallah . Bayaa ilaç kullanmak gerekiyor , Reglimin 3. Gunü başladım hala kullanıyorum ama sonuca deger:)Merhaba,ilaç gibi bir zamanda yazdın,çok teşekkür ederim,bende adet Olmayı beklıyorum olur olmaz kahraman beye gıdecegım sanırım bu hafta gıdecegım geri sayım başladı,umarım Allah gönlüne gore verir ve tutar Bebeğin,smrynada mı yaptırdın toplama ıslemını canım?yan etkısı tehlıkesı var mı,benı bıraz orası endişendorıyor,kahraman bey mükemmel bır insan cok destek oluyor aamaslında,Bırde 2 tane mı koydurdun sureklı yatıyor musun?daha coook sorum var,ıyı kı geldin ve sesimi duydun:)Dewy merhaba ben yazıları yenı okuyorum Çoktan bebegın büyümüştür ne guzelMerhabalar , ben yeni üyeyim ve yazdığını yeni gördüm , ben de Kahraman beyin hastasıyım , bugun transferde 5. Günüm . Toplama ve transfer hepsini Kahraman bey kendisi yapıyor , için rahat olsun :) baska sormak istediklerin obende kahraman beyin hastasıyım ve tüp bebek sürecine gelecek ay başlayacağım,merak ettıklerım varda smrynada transferıtoplama ısını kahraman bey mı yaptı sana?yoksa hastanedekı baska doktorlar mı?eger benı bılgılendıtebılırsen cok mutlu olurum lursa cevaplarım memnuniyetle:)
Rica ederim. Benim çikolata kıstım vardı ameliyat oldum ve yumurta rezervim azaldığı icin tüp bebek tedavisine başladık . Insallah 4 gün kaldı test sonucumu öğrenmeme, kendimi cok yormadan günlük isleri yapıyorum , ama cok heyecanlıyım . Allah hepimizin yüzünü güldürür dilerim :)Çok teşekkür ederim samimi yanıtların için,gerçekten sorularıma ve korkularıma Işık gibi doğdun:)benim hsg filmi sonrası 2 tüpüm tıkalı cıktı ama biri işlem sırasında açıldı:)oyuzden vakit kaybetmeyelim dedi tüp bebek yapalım dedi,büyuzden aşılamayı pas geçti,şimdi adet Olmayı beklıyorum sanırım yarın Olacağım hısseder ya ınsan:)ve süreç başalayacak off off,sen dınlenıyır musun canım?Umarım guzel haberı alacaksın az kaldı:)senin tüp denemen ne için canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?