umutlu bekleyişinin sonu sevinç olur inşaallah.bana orayı tavsiye etti stedeki arkadaşlar.ne kadara maloluyo*ve önerecegin dr orada varmı?ceveb verirsen sevinirim.
bana smyrna da bemiks -c verdiler folic asid vermediler bir bilgin var mı?
folik asiti her anne adyına veriyolar dr na bi sor istersen?
teşekür ederim mutlaka arıyp sorucam çünkü bende kullanmam gerekli diye biliyorum
arkadaşlar ben de smyrna da tüp bebek mikroenjeksiyon tedavisine başladım.Bana da bimeks c ve d.kontrol hapı verildi,folik asit vermediler. Haftaya da histeroskopi yapılacak. Bu süreç çok zormuş,allah yardımcımız olsun,çok korkuyorum ben
hoşgeldin canımm korkulacak bişi yok sakin ol benimkide mikroenjeksiyonlu olucak ve geçen hafta bnde oldum histeroskopi çok rahat geçti zaten anestisi ile uyutuyolar sen bişi hissetmiyorsun gözlerini açtığında herşey bitmiş seni odaya almış oluyorlar.... tabii bu süreç beklemek ve acaba bütün bunların sonucunda hamile kalıcammı diye kafa patlatmak en yorucusu allah hakkımız da hayırlısı versin canım inşallah hepimiz hamile kalırız da emeklerimiz ve paralarımız boşuna gitmez:94::94::94:[/QUO
Haklısın canım umarım hiçbir sorun yaşamadan,atlatırız rahatlıkla. Sonucu birbirimizle paylaşalım bari buradan. Ben de bu merkezi internet aracılığıyla buldum, aslında hakkında çok fazla bir bilgim yok smyrna hakkında. Görünüşte güzeldi yaklaşımları ama nedense kendimi kör bir kuyuya dalmış gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ..
hoşgeldin canımm korkulacak bişi yok sakin ol benimkide mikroenjeksiyonlu olucak ve geçen hafta bnde oldum histeroskopi çok rahat geçti zaten anestisi ile uyutuyolar sen bişi hissetmiyorsun gözlerini açtığında herşey bitmiş seni odaya almış oluyorlar.... tabii bu süreç beklemek ve acaba bütün bunların sonucunda hamile kalıcammı diye kafa patlatmak en yorucusu allah hakkımız da hayırlısı versin canım inşallah hepimiz hamile kalırız da emeklerimiz ve paralarımız boşuna gitmez:94::94::94:[/QUO
Haklısın canım umarım hiçbir sorun yaşamadan,atlatırız rahatlıkla. Sonucu birbirimizle paylaşalım bari buradan. Ben de bu merkezi internet aracılığıyla buldum, aslında hakkında çok fazla bir bilgim yok smyrna hakkında. Görünüşte güzeldi yaklaşımları ama nedense kendimi kör bir kuyuya dalmış gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ..
canım hiç öyle düşünme madem senin bilgin yok ben sana yardımcı olayım ben bu hastaneyi çok araştırdım ve smyrna hakkında ki tüm yorumları da okuduktan sonra tercihimi burada yaptım diğer tüp bebek merkezlerine göre başarı oranı daha yüksek ve bizimki mikroenjeksiyon olduğu için hamile kalma şansımız diğer tüp bebek yaptıranlara nazaran %90 doktor bana öyle demişti ama herşey allahtan buna inan merkezine güven ve karamsar olma iyi düşün ki herşey iyi olsun bu süreçte moral çok önemli kendini daima motive etmen gerekiyo üzülmek yok anlaştıkmı inşallah da hamile kalıcazz
selam kızlar bana mikroenjeksiyon falan demediler ama bizimde sorun eşimde belki ameliyat olması bile gerekebilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?