selam arkadaşlar.bende smyrna art da taptırdım bu ilk denemem ve 8. günümdeyim.27 kasım test günüm.
canım kişiye göre degişiyor kaç gün oldugu ben 12 gün vuruldum.puregon 300.acıtmıyor hiç merak etme çok küçük ve ince bir iğne.ama son 5 gün orgalutran diye bi iğne var onada başlıyosun göbekten.birini 9 da diğerini 10 da vuruyosun göbekten o birazcık acıtıyor ama çok degil inan.inşallah ALLAH gönlümüzün muradını verir de çektiğimiz acıların önemi yok inan.
:)))) canım valla iğnenin adını unuttum inan kafam artık hap iğne isimleriyle doldu.ama herkese aynı iğneyi veriyor.2 tane aynı anda vuruluyosun.kalçadan.saatide çok önemli.büyük ihtimal geceye denk gelecek.yumurta toplamadan 36 saat önceye denk getiriyolar.ben gece 11,30 da yaptırmıştım.korkma ya okadar acımıyor.zaten acıtan iğne degil bi süre sonra ilaç oluyor.yakıyor birazcık.sabır canım benim ya.benim günde 3 tane yapıyodum iğne.benim durum biraz daha vahim.ama en zoru şu transferden sonra beklemek yokmu 13 gün.
büyük ihtimal 3.gün çagırcak adetin.canım olumlu olmaya çalışıyorum ama olmuyor.dedimya sorun biraz karışık bizim.erken menepoz.transfer edilen yumurtalar ikinci kalite.şansım düşük yani.ama sen inşallah bu yolda mutlu sona ulaşırsın.dualarım seninle.rabbim gönlünün muradını versin.bende senin hayırlı haberlerini bekliyorum.
Dua etmezmiyim canım hiç.eşim beş vakit namaz kılan biri zaten o durmadan dua ediyor.işte yapmıyorum zaten kayın validem de yatıyorum.transferden sonra hemen buraya geldim.iyi bakıyor bana sag olsun.ondan başka kimsem yok burda.ailem ankarada.yanlızım anlayacagın.senin hikayenide okudum.maddi yönden sanada kayın validenler yardım ediyomuş herhalde.inşallah hemen tutarda bidaha muhtaç olmazsın.ama erkek kısırlıgında tutma ihtimali çok yüksek.bence seninki tutacak.bizim çift taraflı sorun.eşimdede varikosel var.
büyük ihtimal 3.gün çagırcak adetin.canım olumlu olmaya çalışıyorum ama olmuyor.dedimya sorun biraz karışık bizim.erken menepoz.transfer edilen yumurtalar ikinci kalite.şansım düşük yani.ama sen inşallah bu yolda mutlu sona ulaşırsın.dualarım seninle.rabbim gönlünün muradını versin.bende senin hayırlı haberlerini bekliyorum.
ha bu arada senin ailendemi başka yerde.yani kalcak başka kimsen yokmu kaynanadan başka.
canım ya bu süreçte moralini bozacak hiçbişeye izin verme.eger onu görmek sana iyi gelmiyosa kalma orda evinde kal.ama iş yapma sakın.çokta yatma.5.günden sonra kalk dolaş otur.kan dolaşımı olsun vücutta.öyle her duydugunu yiyip içme sakın.iğneleri yaparkende yine moralini yüksek tut.yumurtalara iyi geliyor.sevdiğin şeyleri ye falan.kendini şımart.sen şimdiden bir anne adayısın unutma.ha birde sana bi uyarıda bulunayım.transfere 1 yada 2 gün kala sana bazı ilaçlar yazıcaklar.hemen burdaki eczaneden getirtelim diyorlar 175 tl falan tutuyor.sigortan varsa karşılıyor.bana söylemediler bile karşıladıgını.sag olsun ordaki bi bayan uyardı.reçete yazdır sakın unutma.öyle 15 lira falan tutuyor.biliyorsun bu yolda her kuruşun degeri var.
Allah yardımcın olsun canım bu işte moral çok önemli ama sonuçta verende alanda Allah inşallah herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun inşallah hepimiz birgün bebişlerimize kavuşuruzzz
var canımm ailemde burda ama oraya gidip kalamam tüp bebek yaptığımızı kimse bilmiyor söylemiyoruzz sadece kayınvaldemlerle kendi annemden başka kimse bilmiyor eşim bu konuda çok hassas zaten kendisinde sorun olduğu için kendini çok kötü hissediyo eee birde buna milletin çenesi eklenirse ne olur bilemem eğer hamile kalırsam da doğal yoldan kalmış gibi kimseye söylemicezz zaten herkes daha bebek yok mu yapmıyonuz mu ewleneli birbuçuk sene olduu sizden önce evlenenlerin hepsinin çocuğu var gibi bi ton laf söylüyorlar bizde daha bebek düşünmüyoruzz hayatımızı yaşamak istiyoruz deyip çenelerini kapatıyoruzz ama içten içede çok üzülüyoruzz zaten yaralıyızzz olmuyo diye üzülüyoruzz ama bunu kimseye anlatamıyoruz tabikii neysee birde tüp bebek yaptığımızı öğrenirlersee bi ton laf yapıp canımızı sıkarlar tuttu mu tutmadımı tedavi nasıl gidiyoo kaç para ödüyonuz gibi bir sürüü soru sorarlarr bu süreçte moral çok önemli hamile kalacağım varsa da bu tür sorular yüzünden kalamam daa o yüzdenn herkesden gizli yapmayı kararlaştırdık eşimle bana göre de en iyisi olduu hamile kalırsammhamileyimm dicemm ama kesinlikle tüp bebek olduğunu söylemicemm hem benim için hem doğacak bebeğim için en mantıklısı milletin ağzı torba değil ki büzesin :92::92: anneme gelen giden komşular falan hiç eksik olmazz bu yüzdenn orayada gidemem.. görümcem varr o gelip yardım edicekmiş bana akşam eşim söyledi ama görümcemm yemek yapmasını bilmezz iş yapmasını sevmezz 21 yaşında bekarr bütün gün internetin başından kalkmıyoo makarnayı bile zor yapıyoo düşünn yani halimii bakalım ne olcakk bilmiyorumm allah yardımcım olsunn...
canımm benimm uyarıların için çok teşekkür ederimm saolasın bnde kendi evimde kalcam görümcem gelip bakcak sözde ama ben mi ona bakarım orası meçull histeroskopi oldum gün görümcem geldi bana bakmak için ama nerdeeee yazık eşim akşam işten geldiğinde bize yemek yapmak için uğraştıı zaten eşimm mutfaga girdiği zamann her tarafı batırıyoo sözde evde görümcem var bize bakcak ama biz ona bakıyoruzz hiç birşey bilmiyoo walla anası uyumuş kızı büyümüş derler ya aynı o hesap işte eşimde bana kerdeşim gelcek sana bakmaya üzülme demez mii iyice kafayı yiyorumm artık test gününe kadar hergün dışardan yemek söylicezzz bi sıcak çorba bile içemicemm hazır çorba yapmayıda bilmiyoo görümcemm bu kadar beceriksizz yanii neysee canımm umarım beni anlamışsındırr allah hepimizin yardımcısı olsunnn...
ya vallahi çok güldürdün beni.senin bu görümcen evde kalır kız.21 yaşında yemek yapmayı bilmiyor.yani en azından aç kalmayacak kadar bilmesi lazım.ah canım ya geleyim ben yemek yapayım sana.dışardan fazla kuru gıda yememen lazım.sebze falan bol ye.kabız olmaman gerekiyor biliyorsundur belki.allah yardımcın olsun kardeşim.bu arada biz yaşıtız sanırım.
ah canım ya.bilmezmiyim nasıl bi duygu oldugunu.ben 5 yıllık evliyim.nisanda 6 ya girecem.kayınvalidemlerinde çevresi çok geniş burda herkes kaçyıldır başımın etini yiyor yokmu çocuk ne zaman yapıcaksın daha diye.bende hep evi bahane ediyordum ev kira hele bi ev alalım diye geçiştiriyordum.geçtigimiz nisanda kayınbabamın parası geldi ev aldı bize.herkesin sorgu sual dahada arttı.artık soru soran insanların kalplerini kırmaya başladım.tahammülüm azaldı.bizde çift taraflı sorun.ama ben tedavi öncesine kadar kendimde de sorun oldugunu bilmiyordum.daha önceki gittigimiz doktor sene herşey normal demişti.bi anda erken menepoz dediler.bende soranlara bagırdım artık olmuyor çocugumuz ögrendiniz rahatladınızmı diye.bu yüzden kayınvalidemin bazı arkadaşlarıyla aram açıldı.yani bizim olmadıgını herkes biliyor.ben zaten çok hassasım kaldıramıyodum artık.en azından artık sormuyorlar.
Birde geçtiğimiz temmuz kayınbiraderim evlendi.eltim geldiği gün hamile kaldı.tabi gözlerde benim üzerime çevrildi.bu cumartesi sonucu ögrenicez işte.eger tutmazsa kimsenin telefonlarını açmayı düşünmüyorum.inan kılasik teselli cümleleri bile duymak istemiyorum kimseden.çünkü ancak yaşayan biliyor bu duyguyu.en iyi bizler anlıyoruz birbirimizi.aynı şeyleri yaşıyoruz sen ben ve bizim gibiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?