inanın ben hiç iyi değilim artık kafayı yemek üzereyim
günaydınnnnnnnnnn herkeseeeeeeee
histeroskopi için nekadar ödediniz neden istedi doktorunuz? ben kendim yaptırmak istedim gerek yok dedi dr.ama ben istiyorum bakalım önümüzdeki aya
canım hiç öyle düşünme madem senin bilgin yok ben sana yardımcı olayım ben bu hastaneyi çok araştırdım ve smyrna hakkında ki tüm yorumları da okuduktan sonra tercihimi burada yaptım diğer tüp bebek merkezlerine göre başarı oranı daha yüksek ve bizimki mikroenjeksiyon olduğu için hamile kalma şansımız diğer tüp bebek yaptıranlara nazaran %90 doktor bana öyle demişti ama herşey allahtan buna inan merkezine güven ve karamsar olma iyi düşün ki herşey iyi olsun bu süreçte moral çok önemli kendini daima motive etmen gerekiyo üzülmek yok anlaştıkmı inşallah da hamile kalıcazz[/QUOTE
haklısın canım,inşallah güzel sonuçlar alırız :)
histeroskopi için nekadar ödediniz neden istedi doktorunuz? ben kendim yaptırmak istedim gerek yok dedi dr.ama ben istiyorum bakalım önümüzdeki aya
arkadaşlar kaç tane iğne yapıcaz toplam?
Arkadaşlar , benim eşimin sperm değerleri ve morfolojisi düşük.. Eşinde benzer sorun olanlara doktor , eşinin sperm değerlerini arttıracak ilaç önerdi mi? E vitamini , folik asit bazen değerleri yükseltebiliyormuş. Ama bize kimse söylemedi. Aranızda kullanan varsa yorumlarınızı yazar mısınız?
canımm doktor gereken ilaçları verdi eşime kullanıyo ayrıca keçiboynuzu pekmezi ve fındık, kabak çekirdeği, badem, ve semizotu yemesini söyledi eşim her akşam yiyo size doktor söylemedi mi??:94:
Hayır canım,doktor eşime hiçbir ilaç vermedi. Smyrna da üroloji ye de muayene oldu. İlaç vermediler. Zaten henüz biz benim operasyonumu yapan doktorumuzla da görüşemedik.
Hangi doktor verdi eşine ilaçları? Smyrna daki doktorlardan birisi mi? Biz de görüşelim telefon açalım en azından..
ewet canımm ilaçları smyrnadaki üroloji doktoru verdi biyolog burhan beyde yukarıda yazan fındık semizotu keçiboynuzu pekmezi gibi şeyleri yesin dedi ama sizin durumunuz belki farklı olduğundan söylenmemiş olabilir canımm sen telefon ettiğnde mutlaka burhan beyle konuşmak istediğini söyle o sana gereken açıklamayı yapıp yardımcı olacaktır canımmm....:94:
Evet canım,ürolog eşimde hafif derecede varikosel olduğunu söyledi. İlk olarak ameliyat önerdi aslında. Belki de o yüzden ilaç vermemiştir. Senin eşinin değerleri nasıl? Bizde değerler çok sınırda çıktı.
selam kızlarr, ben geldimm :) umarım hepinizin bayramı çok güzel geçmiştir... baby bizi gelişmeler haberdar et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?