!!Smyrna Art <İzmir tüp bebek merkezinde>tedaviye başlayan yol arkadaşlarım Buraya!!!

histeroskopi için nekadar ödediniz neden istedi doktorunuz? ben kendim yaptırmak istedim gerek yok dedi dr.ama ben istiyorum bakalım önümüzdeki aya

Bana yaptırmamın daha sonra oluşabilecek sorunlar için önemli olduğu söylendi. Rahim içinde ,uterusda herhangi bir sorun olup olmadığını anlamak için gerekliymiş. Tüp bebeğin iyi tutunması için hiçbir engel olmadığına emin olmak istiyorlar. Açıkçası bunların bu kadar ayrıntılı düşünülmesi de güzel. Bizim için de iyi , herhangi bi sağlık problemimiz olup olmadığının tespiti açısından.

histeroskopi için nekadar ödediniz neden istedi doktorunuz? ben kendim yaptırmak istedim gerek yok dedi dr.ama ben istiyorum bakalım önümüzdeki aya

500 tl canım doktorum bana histeroskopi yaptırırsam başarı oranını %90 lara taşımış olursun dedi histeroskopi rahim içinde bebeğin tutunmasını engel bir durum olup olmadığını saptamak ve rahim içini temizleyip bebeğin tutunmasını engellen bazı reaksiyonları yok etmek amaçlı yapılan küçük bi işlem zaten neris2000 arkadaşda gereken açıklamayı yapmış ama sana neden gerek yok dedi ki aslında sana da yapılması gerekiyo..:94:

Son düzenleme:
Arkadaşlar , benim eşimin sperm değerleri ve morfolojisi düşük.. Eşinde benzer sorun olanlara doktor , eşinin sperm değerlerini arttıracak ilaç önerdi mi? E vitamini , folik asit bazen değerleri yükseltebiliyormuş. Ama bize kimse söylemedi. Aranızda kullanan varsa yorumlarınızı yazar mısınız?

canımm doktor gereken ilaçları verdi eşime kullanıyo ayrıca keçiboynuzu pekmezi ve fındık, kabak çekirdeği, badem, ve semizotu yemesini söyledi eşim her akşam yiyo size doktor söylemedi mi??:94:

canımm doktor gereken ilaçları verdi eşime kullanıyo ayrıca keçiboynuzu pekmezi ve fındık, kabak çekirdeği, badem, ve semizotu yemesini söyledi eşim her akşam yiyo size doktor söylemedi mi??:94:

Hayır canım,doktor eşime hiçbir ilaç vermedi. Smyrna da üroloji ye de muayene oldu. İlaç vermediler. Zaten henüz biz benim operasyonumu yapan doktorumuzla da görüşemedik.
Hangi doktor verdi eşine ilaçları? Smyrna daki doktorlardan birisi mi? Biz de görüşelim telefon açalım en azından..

ewet canımm ilaçları smyrnadaki üroloji doktoru verdi biyolog burhan beyde yukarıda yazan fındık semizotu keçiboynuzu pekmezi gibi şeyleri yesin dedi ama sizin durumunuz belki farklı olduğundan söylenmemiş olabilir canımm sen telefon ettiğnde mutlaka burhan beyle konuşmak istediğini söyle o sana gereken açıklamayı yapıp yardımcı olacaktır canımmm....:94:

Evet canım,ürolog eşimde hafif derecede varikosel olduğunu söyledi. İlk olarak ameliyat önerdi aslında. Belki de o yüzden ilaç vermemiştir. Senin eşinin değerleri nasıl? Bizde değerler çok sınırda çıktı.

benim eşim bir yıl oldu varikoselden ameliyat olalı:) ama bizim değerlerimiz şöyle spermler 4 milyon ama hareketlilik ileri safhada yani doktora göre asıl önemli olan hareketlilikk ve sperm sayısı artırmak ve daha kaliteli spermler sağlamak amacıyla ilaç kullanıp bunlarıı yiyip tüketiyooo canımm hakkınız da hayırlısı olsunn herkes bir değil tabi herkesin sorunu farklı allah yardımcımız olsun:94::94::94:

selam arkadaşlarr nasılsınız? ginera hapını dün bıraktım adet olmayı bekliyorum hastaneye gidicez iğnelere başlıcam artık çok az kaldı bebeğime kavuşmaya çok heycanlıyım

selam kızlarr, ben geldimm :) umarım hepinizin bayramı çok güzel geçmiştir... baby bizi gelişmeler haberdar et canım

selam arkadaşlar.bende smyrna art da taptırdım bu ilk denemem ve 8. günümdeyim.27 kasım test günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…