Tüp Bebek Merkezleri Smyrna art izmir

Yaptirmadigim kalmadi arkadasim :KK43: bi sebep bulanamadi. Aaa 4750 mi? Burada 5900. Sasirdim fiyatina ben 6500 falan sanmistim. Birkac merkez oyle fiyat verdi
Ankara daha ucuz bence.saglik sekteru daha gelismis oldugu icin fiyatlar daha uygun.bizim raporsuz fiyat.rapor alabilirsen 3100 filandi.ama tabi bizimkinde ogretmen indirimi vardi.yuzde yirmibes indirimli fiyat bu.normal fiyati 5900 olabilir.
 
Aaa ogretmenlere indirimli mi? Ben de ogretmenim. Bilmiyodum bunu. Her yerde mi var sadece oraya mi ozel
 
Diger hastaneler hakkinda bir fikrim yok.Ama gurgan klinikte var arkadasim.genetik testleriniz cikinca isterseniz orayla da bi görüşün.ben henüz pozitif sonuc almadim ama benim izlenimlerim olumlu merkezle ilgili.nette bir sürü olumsuz yorum okudum ama ben hic karsilasmadim kotu birseyle.mesela ben muayene icin hic beklemiyorum.Hatta erken gidersem hemen aliniyorum muayeneye.hemsire hanimin nosu var ne zaman istersem ulasip aklima takilani soruyorum.gece nobetcileri de var merkezde.acil bi durumda hemen doktoru arayip geri donus yapiliyor.tedaviniz hangi asamada tam bilemiyorum ama genetik test sonucunu bekliyorsaniz 3 ila 4 hafta suruyor sonucu almak.o arada ankaraya da gidebilirsiniz.yanlis da yonlendirmek istemem ama birkac merkezi gorun bence.baskentte hulusi bey var.onun icin de olumlu seyler soyleniyor.biz once ona gitmistik ama esim orayi istemedi.orasi daha kalabalik ve gercekten cok bekliyosunuz.sehir disi olunca o kadar saat beklemek cok zor oluyor.hakkinizda hayirlisi olur insallah.hepimizin tabi.
 
Anladim. Iyi oldu tanistigimiz insallah beraber olumlu sojuclar aliriz. Transferim gelecek ay olacak benim. Bu surecte senden olumlu sonuc duyarim insallah ben fiyata cok sasirdim yaa. Biz burada cok fazla vermisiz bu fiyata gore. Hangi doktor ilgilendi sizinle
 
Ilk muayeneyi Timur Gurganin kendisi yapti.Konuştuk tedavi surecine karar verdik beraber.Sonraki muayenelerimde ziya bey ilgilendi.Işıl hanim da var hangisini isterseniz.Ben ziya beyi sectim.Cok da ilgiledi saolsun.Timur beyi bi daha gormedim ama.zaten zor.çoğu zaman sehir disinda oluyor ama tum tedaviyi takip ediyor.cok da umitlenmek istemiyorum ama en cok yuzde elli sans veriyoruz tup bebekte ciftlere.sizin de sansiniz yuzde elli dediler.negatif alirsam cok uzulecegim.aylarca depresyona giriyorum ben.zor toparlaniyorum.
 
Siz embriyolarinizin genetigine de baktirabilirsiniz.o yontemi biliyor musunuz bilmiyorum ama tekrarlayan gebelik kayiplarinda embriyolarin da genetigine bakiyorlar.smirnada var mi bir fikrim yok.ama sorun isterseniz.cok konustum.inanin okumaktan arastirmaktan her seyi ogrendim.boyle cok bilmis gibi de gorunmek istemem size.inşallah bu sefer bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.
 
Yapildi o da tesekkur ederim ilgilendigin icin. Insallah ikimiz de aliriz kucagimiza. Ben de cok okuyorum doktorlara iyi olmuyo bizim gibi hastalar :) gicik oluyolardir. Aslinda az sans vermeleri daha iyi ya yuzde 80 dese tutmasa hayal kirikligi cok olur. Size ekstra bi islem yapildi mi gebelik asisi falan
 
Yok yapilmadi.bu da tutmazsa gelecek transferde hem gebelik asisi hem de rahime cizik atilacak.insallah gerek kalmaz.ama bizim embriyolarin genetigine bakilmadi.dondurulmuslarda bakiliyor mu bilmiyorum.bakiliyorsa ben de istiycem.insallah gerek kalmaz.
 
Onu sor istersen canim. Benimkinden inceleme icin hucre alinip oyle donduruldu. Ya bi de bisey sorcam tedavilerden sonra adet yogunlugun ve suresinde bi degisiklik oldu mu
 
Ilaclara bagli olarak degisiyor.ilac kullanmadigim donemlerde eskiden oldugu gibi devam ediyor.Bu son adetim mesela sure olarak ayni surdu ama cok az oldu.zaten hemsire de soylemisti az gelecek diye.sorun mu yasiyorsun.ilac kullandigin donemlere cok takilma.hormon ilaclari ictigimiz icin normal olmuyor cunku.
 
Bi ay oldu ilac alali ilaclardan 10 gun sonra normal geldi simdi cok az geliyo. Kist de olmus cok yumurta olustugundan. Onu bekliyoruz
 
Kist olusabiliyor.dogum kontrol ilaci filan verdilerse az gelir.ostrojen iceren ilaclar kullaniyorsan da az gelir.ben bu ay hem dogum kontrol ilaci hem lucrin hem de estrafem kullaniyorum.benim az gelme sebebi bunlar.endiselenme tedavide oldugun surecte daha cok degisir.
 
Hic bir problemin yok senin.Rabbimin takdiri.bol dua et.ben de edicem senin icin inşallah Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.
 
Anladim canim sevindim sagol. Ilk kez kist tedavusu goruyorum bilmiyodum o yuzden. Senin transferin haftayaydi dimi
 
Evet haftaya inşallah bi terslik cikmazsa.kistleri aspire ediyolar genelde ama sana yapmamislar galiba.icini bosaltiyolar.belki de saten bekliyeceksiniz diye tedavi ediyolardir.benim de olusmustu tedavi sirasinda.aspire edelim dediler ama ben istememistim.ilac kullanmistim.
 
Bana direk ilac verdi. Kanama cok tuhaf ama yaa 1 gun normal geldi sadece simdi arada bi damla damla. Daha dun bi kere ictim hapi ama duzenim bozuldu sanirim
 
Iyiyim saol.bugün transfer icin gun aldim.pazartesi yapilacak transfer inşallah.sen nasilsin.nasil gidiyor tedavi.
 
Aa az kalmis hadi hayirlisi. Benim gelecek ay yapilacak insallah guzel olur hersey ya
 
Icinizi rahat tutun.inşallah hayirlisiyla olur.her ikimiz icin de.4444 duasi var biliyor musunuz?hic duydunuz mu.ben onu okudum arkadaslarimla beraber.isterseniz siz de okuyun bi arastirin netten.doktorlar ilaclar tamam.ama Rabbim nasip ederse olacak.dualarin kabulü icin vesile olur belki.iciniz de rahatlar.guzel haberlerinizi alirim inşallah arkadaşım.
 
Back
X