Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım canım ne öğrenmek istersin bilmiyorum...funda hanım sadece uultrason başında oturup muayene ediyor o kadar.operasyonlardan sonra odaya gelmiyor açıklama yapmıyor.tek muhattabınız hemşireler oluyor.doktorun yüzünü bile göremiyorsunuz çünkü merkezdeki tek doktor o.randevu alıp gitseniz bile yinede sıra beklemek zorunda kalıyorsunuz ve tüm gününüz nerdeyse hastanede geçiyor.yani eğer eşinizle gidicekseniz kontrollere onda göre izin alın..
yanlış anlaşılmakta istemem ben hamile kalamadım diye kötülemiyorum merkezi.çünkü hamile kalan insanlarda gördüm yani çok başarısız bir merkez değil.
ancak böyle stresli bir tedavide doktorun ilgili olmasını,gelip açıklama yapmasını vs.beklerdim.sanırım maddi manevi böyle yıpranırken buda hakkımız olmalı..
ben varım canım ne öğrenmek istersin bilmiyorum...funda hanım sadece uultrason başında oturup muayene ediyor o kadar.operasyonlardan sonra odaya gelmiyor açıklama yapmıyor.tek muhattabınız hemşireler oluyor.doktorun yüzünü bile göremiyorsunuz çünkü merkezdeki tek doktor o.randevu alıp gitseniz bile yinede sıra beklemek zorunda kalıyorsunuz ve tüm gününüz nerdeyse hastanede geçiyor.yani eğer eşinizle gidicekseniz kontrollere onda göre izin alın..
yanlış anlaşılmakta istemem ben hamile kalamadım diye kötülemiyorum merkezi.çünkü hamile kalan insanlarda gördüm yani çok başarısız bir merkez değil.
ancak böyle stresli bir tedavide doktorun ilgili olmasını,gelip açıklama yapmasını vs.beklerdim.sanırım maddi manevi böyle yıpranırken buda hakkımız olmalı..
Ne zman bitti tedavin ikincisi için bişey dediler mi?arkadaşlar bende funda hanımın hastasıydım,tüp denedik sonuç negatif,benim sebepsiz infetile,yumurta kalitem düşüktü,
bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım bugün ilk iğnemi vurdum göbekten. ilk smyrnaya gittim sırf doktor az ilgileniyor diye oradan vazgeçtim. şimdş kent hastanesi israil beye gidiyorum. herşeyimle o ilgileniyor. şimdilik memnunum.
nil_alp sen şu an nerde tedavi görüyorsunben varım canım ne öğrenmek istersin bilmiyorum...funda hanım sadece uultrason başında oturup muayene ediyor o kadar.operasyonlardan sonra odaya gelmiyor açıklama yapmıyor.tek muhattabınız hemşireler oluyor.doktorun yüzünü bile göremiyorsunuz çünkü merkezdeki tek doktor o.randevu alıp gitseniz bile yinede sıra beklemek zorunda kalıyorsunuz ve tüm gününüz nerdeyse hastanede geçiyor.yani eğer eşinizle gidicekseniz kontrollere onda göre izin alın..
peki hiç görüşme yaptınız mı kent hastanesi ile ilgilicanımm israil beye gitmekle en iyisini yapmışsın.. beni bilen bilir bu forumdan bende ilk iki denememi smyrna da yaptımm ikiside negatiff ilgi alaka sıfır hemşireler ilgileniyor birde herşeyi oldu bittiye getiriyorlar bize negatif sonucu bile funda hanım yerine hemşire söyledi hiç bir açıklama yokk ama parayaa gelincee tıkır tıkır alıyorlar birde transfer işlemi yapılırken sırada bir çok kişi oluyo ve çok özensiz bir şekilde transfer yapılıyo funda hanım hiç dikkat etmiyorr hemen pipetle sokup çıkarıyo hiç anlamıyon bile ben hiç memnun değilimm açıkcası şimdiler de tekrar düşünüyoruz tüp bebeği ilk tercihimizz kent hastanesi olucakk orasıda parayla hiç olmazsa adam gibi muamele görürüzz... bu arada merkezi kötülemek için söylemiyorumm bu benim kendi yaşadıklarım ben memnun kalmadım smyrnadan...
bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım bugün ilk iğnemi vurdum göbekten. ilk smyrnaya gittim sırf doktor az ilgileniyor diye oradan vazgeçtim. şimdş kent hastanesi israil beye gidiyorum. herşeyimle o ilgileniyor. şimdilik memnunum.
ben biliyorum seni cnm başından sonuna kadar okudum yaşadıkları bu işe ilk girerken çok araştırdım ve senin yazılarını da gördüm. ayrıca bilgilendimelerin için teşekkür ederim. tecrübeli kişilerin bilgi vermesi çok iyi oluyor böyle konularda. çünkü manavdan meyve almıyoruz. hayat memat meselesi bu işler. çok iyi araştırıp doğru karar verilmesi gerekiyor. sen sanırım kentte başlayacaksın. ben israel beye çok güveniyorum. neden böyle bir güven verdi bana bilmiyorum ama şimdilik memnunum. allahım isteyen herkese nasip etsin. hepimizin dualara çok ihtiyacı var. bizi bizden başkası ne yazık ki anlamıyor.canımm israil beye gitmekle en iyisini yapmışsın.. beni bilen bilir bu forumdan bende ilk iki denememi smyrna da yaptımm ikiside negatiff ilgi alaka sıfır hemşireler ilgileniyor birde herşeyi oldu bittiye getiriyorlar bize negatif sonucu bile funda hanım yerine hemşire söyledi hiç bir açıklama yokk ama parayaa gelincee tıkır tıkır alıyorlar birde transfer işlemi yapılırken sırada bir çok kişi oluyo ve çok özensiz bir şekilde transfer yapılıyo funda hanım hiç dikkat etmiyorr hemen pipetle sokup çıkarıyo hiç anlamıyon bile ben hiç memnun değilimm açıkcası şimdiler de tekrar düşünüyoruz tüp bebeği ilk tercihimizz kent hastanesi olucakk orasıda parayla hiç olmazsa adam gibi muamele görürüzz... bu arada merkezi kötülemek için söylemiyorumm bu benim kendi yaşadıklarım ben memnun kalmadım smyrnadan...
nil_alp sen şu an nerde tedavi görüyorsun
hayırlısı olsun canım umarım herkesin gönlüne göre olur nerden araştıracağım onu bile bilmiyorum şu an kafam çok karışıkCANIM BEN 2.denememi ay sonunda gidicem istanbul memorialde yaptırıcam kısmetse
hayırlısı olsun canım umarım herkesin gönlüne göre olur nerden araştıracağım onu bile bilmiyorum şu an kafam çok karışık![]()
peki hiç görüşme yaptınız mı kent hastanesi ile ilgili
ben biliyorum seni cnm başından sonuna kadar okudum yaşadıkları bu işe ilk girerken çok araştırdım ve senin yazılarını da gördüm. ayrıca bilgilendimelerin için teşekkür ederim. tecrübeli kişilerin bilgi vermesi çok iyi oluyor böyle konularda. çünkü manavdan meyve almıyoruz. hayat memat meselesi bu işler. çok iyi araştırıp doğru karar verilmesi gerekiyor. sen sanırım kentte başlayacaksın. ben israel beye çok güveniyorum. neden böyle bir güven verdi bana bilmiyorum ama şimdilik memnunum. allahım isteyen herkese nasip etsin. hepimizin dualara çok ihtiyacı var. bizi bizden başkası ne yazık ki anlamıyor.![]()