off bende smyrna da başladım ama embriyolog aynur ayrılmış oradan şimdi nerede acaba??
bir bilen var mı??
evet aynur hanım ve bilgen bey ayrılmışlar smyrna dan
facebook tan buldum onları bugün mesaj attım bakalım cevap gelecek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off bende smyrna da başladım ama embriyolog aynur ayrılmış oradan şimdi nerede acaba??
bir bilen var mı??
ben bundan 2 ay önce yaptım cnmm senin yaptığını ama malesef cevap gelmedi umarım sana yazarlar
Dr bilgen bey ile dün akşam görüştüm nihayet.sağlığı gayet iyi ve bir iki aya kadar bir merkezde tekrar göreve başlayacaklarmış ancak şu an net belli değil.sadece biraz dinlenmeleri gerektiğini söyledi.Çok mutlu oldum :))
ben de geçen sene infertilite tanısıyla ilk muayenemi bilgen beye yaptırmıştım.şu anda da tüplerimdeki sorun yüzünden tüp bebek tedavisine başlayacağız.ben de onbeş gün önce kadar smyrna art ı arayıp bilgen bey i sordum.beyin kanaması geçirdiğini ve oradan ayrıldığını duydum.umarım sağlığı iyidir.kendisini tanıyan bir arkadaşım var ama uzun zamandır iletişim kuramıyoruz.o na da mesaj attım kendilerine ulaşmaya çalışacak..
tedavin hangi aşamada şu an
şu an ki emriyologları da aynur hanımdan daha tecrübeli benim bir yakım çalışıyor smyrna da ondan bilgi alıyorum.
kişiler önemli değil aslında nasipte varsa oluyor tevekkül edelim allaha kendimize dikkat edelim allah kerim...
aslında aynur hanım ordan ayrıldı diye görüşmemi iptal ettim.şu an ege üniversitesine gidiyorum rapor almak için.sürece ve açıkçası biraz maddiyata bağlı.eger rapor çıkarsa sanırım ilk deneme ege de olur diye düşünüyorum.orada da kısa protokol uyguluyorlarmış.ama eğer raporu elime verirlerse sanırım ilk denemem smyrna olabilir.aslında memnundum ilk muayenemi ve rahim filmimi dr bilgen bey yaptı. ama çok paracılar.ssk nın karşıladığı bir çok şey için ücret talep ediyorlar.bir operasyon için fiyat almıştım 2500 den 1250 ye indirdiler.bu da eşimin ve benim kafamda kocaman bir soru işareti yarattı.ama izmirli olarak fazla seçeneğimiz yok malesef.elimizden geldiğince sınırlarımızı zorlayarak birşeyler yapacağız.ancak şu an tüp bebek için ege de muayene günümü bekliyorum malesef daha yolun çok başındayım......
Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli Paylaşımlar.......![]()