Tüp Bebek Merkezleri smyrnada tüp bebek merkezinde funda hanımın hastaları

sizde sorun neydi tam olarak daha önce denedinizmi
bende çikolata kisti var yumurta rezervim az ilk smyrnada denedik kurum yada doktorla ilgili kötü konuşmak istemiyorum o kadar yıpranıyoruz vüdumuza o kadar ilaç yükleniyor tekrar aynı şeyleri yaşayacaksam en iyisi olsun diye düşünüyorum daha öneden ameliyatım var çikolata kisti ve miyomla ilgili sanırım yanlış tahminde olabilir eşin gözlüklü ise benim transfer günümde sonuç alanlardan biri de sendin yanılıyorda olabilirim cnmm şimdi mini tüp bebek önerdiler eylüle kadar bu konuyu kapatmak istiyorum ama araştırmadanda rahat duramıyorum kafam istemedende olsa hep orada:(

ewet canımm 2. tüp bebek yani dondurulmuşlarla denemeden önce israil beyle görüşmüştükk ve çok memnun kaldık açıkcası bize dondurulmuşlarla smyrnadan deneyip olmazsa yepyeni bir tedavi yöntemiyle burada sıfırdan başlarız demişti kent hastanesi embriyoları yerleştirirken ismini tam hatırlamıyorum yapıştırı bir yöntem uygulayarak embriyoların rahime tutunmasına yardımcı bişey uyguluyorlarmış ve genelde 5. gün embriyo transferi yaptıkları söylemişti ve bunun yanında da bi çok şey söyledi hepsini burada yazamıyorum bizim aklımıza yattı ve daha mantıklı geldi düzenli olarak kontrol altına almalarıda çok güzel ben hiç smyrnadan böyle bişey görmedim... zaten taa ozamanlar smyrnaya başlamakla ne kadar hata yaptığımızı anladık ama oldu bi kere napalımm biz eşimle o görüşmeden sonra kent hastanesine karar verdik ama bütçeyi toplamak hiç o kadar kolay değil smyrnaya çok deli paralar harcadık çok samimi söylüyorum 7. milyarı geçtii keşke tutsaydı da giden para olsaydı kısmet değilmiş diyelim şimdi maddi yönden kendimizi toparlayıp kent hastanesinde başlıcaz allah nasip ederse..:66:
Benim 5,güm embriyosu olmaz sanırım yumurtalarım kalitesiz 2,deneme için mini tüp bebek dediler ama hala henüz karar verip gitmedim israil bey mini tüp bebek denemesinde de başarılıymış bakalım neler yaşayacağız şu mübarek günde inşallah allah herkesin dualarını kabul eder..

bende çikolata kisti var yumurta rezervim az ilk smyrnada denedik kurum yada doktorla ilgili kötü konuşmak istemiyorum o kadar yıpranıyoruz vüdumuza o kadar ilaç yükleniyor tekrar aynı şeyleri yaşayacaksam en iyisi olsun diye düşünüyorum daha öneden ameliyatım var çikolata kisti ve miyomla ilgili sanırım yanlış tahminde olabilir eşin gözlüklü ise benim transfer günümde sonuç alanlardan biri de sendin yanılıyorda olabilirim cnmm şimdi mini tüp bebek önerdiler eylüle kadar bu konuyu kapatmak istiyorum ama araştırmadanda rahat duramıyorum kafam istemedende olsa hep orada:(

yok canım değil gözlüklü.zaten sonucu bize telefonda söylediler.bencede en iyisi olmalı bende öyle düşünüyorum.çünkü maddi manevi yıpranıyoruz sonuta içimize sinmesi önemli.evet bende trasnferden sonra sözde eylüle kadar rahat olucaktım düşünmeyecektim ama sonra biran önce istediğime karar verdim.birde içime sinen merkez bulunca ondan hemen tekrardan başlama kararı aldım.seninde inşallah hakkında hayırlısıı olsun.eğer araştırınca için rahat edicekse araştır canım sıkma kendini.

yok canım değil gözlüklü.zaten sonucu bize telefonda söylediler.bencede en iyisi olmalı bende öyle düşünüyorum.çünkü maddi manevi yıpranıyoruz sonuta içimize sinmesi önemli.evet bende trasnferden sonra sözde eylüle kadar rahat olucaktım düşünmeyecektim ama sonra biran önce istediğime karar verdim.birde içime sinen merkez bulunca ondan hemen tekrardan başlama kararı aldım.seninde inşallah hakkında hayırlısıı olsun.eğer araştırınca için rahat edicekse araştır canım sıkma kendini.

umarım senin için hayırlısı olur canım iyi haberlerini alırız

Benim 5,güm embriyosu olmaz sanırım yumurtalarım kalitesiz 2,deneme için mini tüp bebek dediler ama hala henüz karar verip gitmedim israil bey mini tüp bebek denemesinde de başarılıymış bakalım neler yaşayacağız şu mübarek günde inşallah allah herkesin dualarını kabul eder..

kent hastanesi mini tüp bebek uygulamasını 3 milyara yapıyo ilaçlarda dahil dün öğrendim bende eşime söylemedim henüzz.. canım biran önce karar verip başla istersen doktorunla birlikte karar verin hangisi daha iyi olucaksa ona başlayın canım..

Eşinde sorun olan bir arkadaşımın Ege Üniversitesinde ilk denemesinde tuttu. Onunla aynı anda tahlil yaptıran 5 kişiden 4'ünün tutmuş üstelik tek embriyo ile. Orada transferden sonrada Ovitrell yaptırıyorlarmış tutunmayı sağlıyormuş Smyrna'da hiç böyle birşey yapılmıyor.Daha önce Ege'yi hiç düşünmemiştim ama bunu da değerlendirebilirsiniz bayanlar.İnşallah herkes kendisi için en hayırlı merkezi bulur.

kent hastanesi mini tüp bebek uygulamasını 3 milyara yapıyo ilaçlarda dahil dün öğrendim bende eşime söylemedim henüzz.. canım biran önce karar verip başla istersen doktorunla birlikte karar verin hangisi daha iyi olucaksa ona başlayın canım..
Seninde mini tüp bebek uygulaması olacak canım benim gonal-f yi 450lik vurulmama rağmen yumurtalarım çok yanıt vermedi 1-2 tane var zaten ondada mini tüp bebekte doğal yolla büyümesi en doğru seçim sanırım yada buna doktor karar verecek yüksek dozda yumurtalar iyice kalitesizleşiyor

Seninde mini tüp bebek uygulaması olacak canım benim gonal-f yi 450lik vurulmama rağmen yumurtalarım çok yanıt vermedi 1-2 tane var zaten ondada mini tüp bebekte doğal yolla büyümesi en doğru seçim sanırım yada buna doktor karar verecek yüksek dozda yumurtalar iyice kalitesizleşiyor

o konu da haklısın canım ilaçların yan etkisi olabiliyo benim yumurta problemim yok ama 2 kere tüp bebek denedikten sonra o vurulduğum iğneler eğer zarar vermediyse tabiki bakalım inşallah en kısa zamanda bizde başlarız tedaviye mini tüp bebek uygulamasında şans daha fazlaymış doğal olduğu için inşallah bu sefer bebeklerimize kavuşuruz canımm..

kim tarvsiye etti seni oraya ilk görüşme için randevu mu alınıyor

eşimin işyerindeki müdürünün bir tanıdığı israel beye tedavi olmuş. hamile kalmış. smyrnadan soğumam artı israel beyle ilgili duyduklarım beni kent hastanesine yöneltti. evet randevu alman gerekiyor. ben cumartesi müsaittim o saatte hastanede olmuyormuş. bunun üzerine muaynehanesine gittik eşimle. tedaviye kent hastanesinde devam ediyorum.

ewet canım söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.. bu arada rica ederim. ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bazı kimseler benim bu söylediklerimi reklam olarak algılıyoo ben hastanelerden para almıyorum niye onun reklamını yapayım ki ben yaşadım ve çok acı çektim kimse benim durumuma düşsün istemiyorum 3-5 milyon değil burada milyarlar veriyoruz.. para kolay mı kazanılıyoo allah aşkına hepimiz borç harç evlat sahibi olmak için mücadele veriyoruz sonu hüsran olunca yıkılan en fazla bizler oluyoruz psikolojimiz bozuluyo herkesin bebeği varken neden bizim yok yada olmuyo demek ne kadar acı veriyo insana yaşamayan anlamaz halimizden inşallah rabbim bu kandilin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder ve hepimize anne baba olmayı nasip etsinn.. canım allah hepimizin:66: yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini alırımm sevgiyle kal...

aminnnn :69: isteyen herkese Allah'ım nasip etsin inşallah...

o konu da haklısın canım ilaçların yan etkisi olabiliyo benim yumurta problemim yok ama 2 kere tüp bebek denedikten sonra o vurulduğum iğneler eğer zarar vermediyse tabiki bakalım inşallah en kısa zamanda bizde başlarız tedaviye mini tüp bebek uygulamasında şans daha fazlaymış doğal olduğu için inşallah bu sefer bebeklerimize kavuşuruz canımm..
28 temmuzda kent hastanesinde hem muayene olup hem ön görüşme yapılacak bi gaz araştırmalar devam umarım doğru karardır allah herkesin yardımcısı olsun..

canımm israil beye gitmekle en iyisini yapmışsın.. beni bilen bilir bu forumdan bende ilk iki denememi smyrna da yaptımm ikiside negatiff ilgi alaka sıfır hemşireler ilgileniyor birde herşeyi oldu bittiye getiriyorlar bize negatif sonucu bile funda hanım yerine hemşire söyledi hiç bir açıklama yokk ama parayaa gelincee tıkır tıkır alıyorlar birde transfer işlemi yapılırken sırada bir çok kişi oluyo ve çok özensiz bir şekilde transfer yapılıyo funda hanım hiç dikkat etmiyorr hemen pipetle sokup çıkarıyo hiç anlamıyon bile ben hiç memnun değilimm açıkcası şimdiler de tekrar düşünüyoruz tüp bebeği ilk tercihimizz kent hastanesi olucakk orasıda parayla hiç olmazsa adam gibi muamele görürüzz... bu arada merkezi kötülemek için söylemiyorumm bu benim kendi yaşadıklarım ben memnun kalmadım smyrnadan...

ayy iyiki sizler varsınız yarın ilk işim randevumu iptal etmek olacak

:50::50:

28 temmuzda kent hastanesine gittik saat 11 de randevumuz vardı saat 1 olmasına rağmen içeriye giremedik sonuçta özel sektörde çalışıyoruz işimizden olursak nasıl para kazanacağız ve nasıl bu tedaviyi tekrar yaptırabileceğiz bu süreç 1 gün 2 gün değil ki evde olsam akşama kadar beklerim 11 yerine keşke alabilecekleri saate randevu verselerdi benimle birlikte eşimde aynı sorunu yaşadı Şükran hanım için birşey demiyorum çok tatlı bi bayan israel beyle tanışamadık ama sekreter bayanın daha idareci olması gerekiyor kesinlikle umarım hakkımızda hayırlısı olur en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz....

mini tüp bebek denemesi nasıl oluyor arkadaşlar?

off bende smyrna da başladım ama embriyolog aynur ayrılmış oradan şimdi nerede acaba??
bir bilen var mı??

embriyolog aynur hanımın nereye gittiğini öğrenebildiniz mi acaba?aynur hanım çok iyimiş diye duyuyorum herkesten.nereye gittiğini öğrensen iyi olur.bu işte embriyolog çok önemli çünkü.

embriyolog aynur hanımın nereye gittiğini öğrenebildiniz mi acaba?aynur hanım çok iyimiş diye duyuyorum herkesten.nereye gittiğini öğrensen iyi olur.bu işte embriyolog çok önemli çünkü.
mini tüp bebekte iğne durumu az sanırım ilaçla yumurtaları büyütülüyor yumurta rezervi az olan hastalarda uygulanıyor yumurta rezervi az olan hastalarda 1-2 yumurta olduğu için microenjeksiyonda kullanılan iğneler yüksek dozda vurulduğu zaman yumurta kalitesizleşiyor amaç var olan yumurtaları kaliteli duruma getirmekmiş.
Aynur hn a ben mesaj attım yanıt gelmedi nerde çalıştığını bilmiyorum ama eşi bilgen bey sanırım smyrna da çalışıyor.

Back
X