snickers Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2013 34 0 16 Antalya 6 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi snickers #1 yarın başlıyorum diyete yaptığım egzersizleri o güne dair yediklerimi içtiklerimi kısacası her şeyi yazıcam acil kilo vermem lazım bakalım ne olcak :B
yarın başlıyorum diyete yaptığım egzersizleri o güne dair yediklerimi içtiklerimi kısacası her şeyi yazıcam acil kilo vermem lazım bakalım ne olcak :B
askusum Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2012 104 1 26 İstanbul 6 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi snickers #2 Merhaba.Kararın için seni kutluyorum. boyun kaç?Kaç kilosun?
snickers Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2013 34 0 16 Antalya 6 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi snickers #3 askusum .!.: Merhaba.Kararın için seni kutluyorum. boyun kaç?Kaç kilosun? Genişletmek için tıkla... 168 boyundayım kilom 62.5. 58 olmam lazım 2-3 hafta içerisinde
askusum .!.: Merhaba.Kararın için seni kutluyorum. boyun kaç?Kaç kilosun? Genişletmek için tıkla... 168 boyundayım kilom 62.5. 58 olmam lazım 2-3 hafta içerisinde
seninle dogdum ben son kez anne Kayıtlı Üye 9 Nisan 2008 2.457 2.733 448 42 6 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi snickers #4 canım kılon azmıs verırsın ınsallah benım 25 kılo vermem lazım bı gaza gelebılsem
snickers Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2013 34 0 16 Antalya 6 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi snickers #5 bugün; Sabah 1 saat yürüdüm 10 dk egzersiz yaptım 1 elma yedim 1 kahve içtim Öğle:limonlu brokoli haşlaması 1 elma Aksam:biraz tavuk, mevsim salatası ve üzülerek söylüyorum 2 elma 2 portakal tutamadım kendimi. 3 bardak brokoli suyu içtim 2 litre su içtim aksam üzeride yarım saat yürüdüm
bugün; Sabah 1 saat yürüdüm 10 dk egzersiz yaptım 1 elma yedim 1 kahve içtim Öğle:limonlu brokoli haşlaması 1 elma Aksam:biraz tavuk, mevsim salatası ve üzülerek söylüyorum 2 elma 2 portakal tutamadım kendimi. 3 bardak brokoli suyu içtim 2 litre su içtim aksam üzeride yarım saat yürüdüm
snickers Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2013 34 0 16 Antalya 6 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi snickers #6 EYLÜL SILA .!.: canım kılon azmıs verırsın ınsallah benım 25 kılo vermem lazım bı gaza gelebılsem Genişletmek için tıkla... Diyete başlamaya karar verdiğin an başla yarın başlarım demek yok o gun başla ve kalorisi yüksek her şeye düşman gözüyle bak unutma onlar bizi bu hale getirdi ! Benim açımdan çok ise yaradı sende dene :)
EYLÜL SILA .!.: canım kılon azmıs verırsın ınsallah benım 25 kılo vermem lazım bı gaza gelebılsem Genişletmek için tıkla... Diyete başlamaya karar verdiğin an başla yarın başlarım demek yok o gun başla ve kalorisi yüksek her şeye düşman gözüyle bak unutma onlar bizi bu hale getirdi ! Benim açımdan çok ise yaradı sende dene :)
snickers Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2013 34 0 16 Antalya 7 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi snickers #7 bugün yediklerim:bir parça limonlu brokoli 1 salatalık 1 havuç 1 portakal 2 litre su içtim 1 bardak kahve içtim. 1 saat yürüyüş yapıp egzersizde yaptım
bugün yediklerim:bir parça limonlu brokoli 1 salatalık 1 havuç 1 portakal 2 litre su içtim 1 bardak kahve içtim. 1 saat yürüyüş yapıp egzersizde yaptım