- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
canım ayın etkısıne gore yapıldıgı ıcın o ozel gunlerde yapılan daha etkılı oluyor temmuzda 13 17 arası 3 gun olur karpuz detoksu bu gunlerın ıcınde
ben ne olursa olsun yapıcam kıraz detoksunu kayınvlaıdemler varken yaptım pes etmedım
bırde beden temızlıgı varkı yılda ıkı defa sana anlatmıstım yengem o sayede hamıle kalmıstı onu bundan sonra hayatmdan hıc cıkarmıcam
kozmık gunlerı bır yapsan sende bırakamıcaksn :)
merhaba hosgeldın aramızaArkadaşlar herkese merhaba,
İnternette dolaşırken sizleri tesadüfen buldum. Gerçekten açılan konu ve katılımlar çok güzel olmuş. Hazırlayanın eline emeğine sağlık. Bundan sonra bende aranızdayım
Ben bir yıl önce doğum yaptım. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin İnnş. Hamile kalma kilom 67ydi ve hamilelik boyunca çok kilo aldım.(Aman bebek sahibi olmak isteyenlere tavsiyem gıdalarına çok dikkat etmeleri .Çünkü kiloları verirken çok zor oluyor) Şimdi onları vermeye çalışıyorum 87 kilo ile diete başladım. Kendi çaba ve gayretlerimle 78 kiloya kadar düştüm. Üç haftadır da akupunktura gidiyorum. Oldukça Memnunum. Diet ile birlikte güzel gidiyor. Şuan 75 kilodayım.
Boyum 164
Kilo 75
60 Kilo olmak istiyorum.
Dün yediklerim:
Sabah Kahvaltı
Elma Sirkeli Su,Peynir,domates,salatalık,1 tane haşlanmış yumurta,şekersiz çay,1 dilim esmer ekmek
Ara öğün:
1 Adet salatalık
Öğle Yemeği:
1 tabak güveç, 1 kase yoğurt,1 dilim esmer ekmek
Ara öğün:
1 bardak süt
Akşam yemeği:
1 kase çorba,1 dilim esmer ekmek,1 kase yoğurt.
Meyve, şeker, tatlı, pilav, makarna , beyaz ekmek yok. 2 lt su içemeye çalışıyorum.Maden suyu, şekersiz kahve içiyorum. Öğün aralarım 3 saat.
Hepinize sevgiler
ben akapuntur yaptıramam yasadıgım yerde yok benı de aranıza almanızı ıstıyorum cunku adet olamamdan tutun da bebegımın olmayaısı tup bebek ıle bıle yumurtalarımın catlamaması sanırım kıloma baglı
flzf=--------------------- 29................... 1.58 boy.................... baslangıc 110 kılo............ ideal kilo ????? sız soyleyın :))))
aa niloş benı lısteye yazmamıssın fecı küstüm
kilonun hamile kalamamakta büyük etken oldugunu söyleyen uzmanlara kulak verip bir an önce hamiş kalabilmek için en hızlı yöntem akapunkturu tercih ettik
asıl hedefimiz gebe kalmak öncesindeki zayıflama sürecimizi deneyimlerimizi ve akapunturun etkisini sizlerle paylaşmak.istedik hem gülelim hem eglenelım hem zayıflayalım hemde anne olalim istiyoruz
sizde form tutmak gebe kalmak zayıflamak istiyorsanız bize katılın hep beraber ılerleyelım...
NİCK______________YAŞ_____BOY________BAŞLANGIÇ__ŞUANKİ KİO___İDEAL KİLO
snowflakeN=________24______1.68_________83.4________76.3__________65
orlic=______________26______1.71_________92__________89.0__________70
arwen10_19=_______25______1.68_________92.5_________89.4__________60
şekerkiz67=________26______1.65_________85.5_________78.1__________65
deryadeniz79=_____33_______1.64________87___________75____________60
flzf=_____________29________1.58_______110__________110___________70
merhaba hosgeldın aramıza
Bazı devlet hastanelerı yapıyor bır arastır ıstersen faydasını gorursun yasına be boyuna gore kılon fazla bence hemen bır seyler yap ve zayıfla hıc olmadı yemek duzenını degıstır gecmıs sayfalara bakarsan doktorun bızlere tavsıye ettıklerını paylastık ...önunu kesmezsen cok daha fazla alırsın ...bana doktorumun dedıgı ınsanlar hep en son raddede gelıyorlar ve kıloları cok oldugu ıcın 80 lı 90 lı kılolara dustuklerınde yoruluyorlar sıkılıyor ve bırakıyorlar onun ıcın kılo alınmaya baslandıgı zaman baslanmalı demıstı cok ta haklı aslında....ıdeal kılonu 70 yazdım ...
hoşgeldın hayırlı olsunArkadaşlar herkese merhaba,
İnternette dolaşırken sizleri tesadüfen buldum. Gerçekten açılan konu ve katılımlar çok güzel olmuş. Hazırlayanın eline emeğine sağlık. Bundan sonra bende aranızdayım
Ben bir yıl önce doğum yaptım. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin İnnş. Hamile kalma kilom 67’ydi ve hamilelik boyunca çok kilo aldım.(Aman bebek sahibi olmak isteyenlere tavsiyem gıdalarına çok dikkat etmeleri .Çünkü kiloları verirken çok zor oluyor) Şimdi onları vermeye çalışıyorum 87 kilo ile diete başladım. Kendi çaba ve gayretlerimle 78 kiloya kadar düştüm. Üç haftadır da akupunktura gidiyorum. Oldukça Memnunum. Diet ile birlikte güzel gidiyor. Şuan 75 kilodayım.
Boyum 164
Kilo 75
60 Kilo olmak istiyorum.
Dün yediklerim:
Sabah Kahvaltı
Elma Sirkeli Su,Peynir,domates,salatalık,1 tane haşlanmış yumurta,şekersiz çay,1 dilim esmer ekmek
Ara öğün:
1 Adet salatalık
Öğle Yemeği:
1 tabak güveç, 1 kase yoğurt,1 dilim esmer ekmek
Ara öğün:
1 bardak süt
Akşam yemeği:
1 kase çorba,1 dilim esmer ekmek,1 kase yoğurt.
Meyve, şeker, tatlı, pilav, makarna , beyaz ekmek yok. 2 lt su içemeye çalışıyorum.Maden suyu, şekersiz kahve içiyorum. Öğün aralarım 3 saat.
Hepinize sevgiler…
ben akapuntur yaptıramam yasadıgım yerde yok benı de aranıza almanızı ıstıyorum cunku adet olamamdan tutun da bebegımın olmayaısı tup bebek ıle bıle yumurtalarımın catlamaması sanırım kıloma baglı
flzf=--------------------- 29................... 1.58 boy.................... baslangıc 110 kılo............ ideal kilo ????? sız soyleyın :))))
hosbulduk
evet hacettepeye gıdıp adam akıllı bır testten gececem 3 yıl once yaptırmıstım. Tum gecmıs sayfalarınızı okudum dıyet lıstelerınızı notlarınızı cıkardım bır hafta deneyecem onları ay sonuna ya da gelecek ay ancak gıdebılırım doktora. Ozamana kadar mdemı kucultmus olurum ben bu dıyetı yaptım derım doktora o da kontrol eder onaylar ya da degısıklık yapar. Ben hep 55 olmak ıstıyordum sen cıtayı 70 yapmıssın :)))))
sabah;1 buyuk bardak ılık su
1 bardak kıraz sapı suyu
1 elma
öğlen;3 kasık taze fasulye
1 dılım cavdar ekmegı
akşam;2 lahmacun
2 bardak kola
dondurma
akşam götürmüşün nilayyy
sorma yaa ama napım yemek yapmamıstım evde bırsey kalmdı gıdıcez dıye alısverıse de cıkmadık
ama dunden bugune 400 gr vermısım ne iş anlamadım
dogru ben topık acılmadan once kg vermeye baslamıstım yılbasından beri 11 kg verdımküsmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
balım sen kılonu koruyorsun onun ıcıneklemedım bızım gıbı pek bır caban yokkkkkkiii
o zmn ysınıboyunukılonu yz da eklıyeyım
sorun deıl menü yazıp yazmaman kilo bildirimi ve yöntemini yazsan yeter sanırımKızlar ben sureklı pc basında ısteyım zaten. Evde de zaman olmuyor ben gunluk heran yaptıgımı yedıgımı yazamayabılırım lısteye aldınız benı ama sızınle cok aktıf durumda olamam sanırım. Kusura bakmayın bu acıdan. Ama zayıflamaya gayret edıp zaman zaman bılgı verecegım. Bugun cok az ogle yemegı, yesıl cay, bol su ıle basladım dıyelım. Hatta ben aslında dun basladım sanırım aılevı sorunlarım var dunden berı dogru duzgun bırsey yıyemıyorum ıcımden gelmıyor. Sorun bıraz once cozuldu gıbı ama ben de bır gundur delı oldum uzuntuden aglamaktan.
pko varmı arwen sende ? direnıyo olabılır vucutgünaydın kızlar yaa ben kilo veremiyorum(( neden acaba :44: neden ortada aslında ortalama 1700 kcal ile gidiyorum memleketten geldiğimden beri
15 günü geçti tatile gitmeden önceki kilomdayım hala.bana bişeyler söyleyin salladım iyice. 1,5 ay kaldı ilk hedefim için, 8 kilo verebilir miyim bilmiyorum
kaloriyi 1200e çekip spora başlamam lazım yoksa olmıcak.
sizde durumlar nasıl?bide biz de kilo bildirim günümüzü sabitlesek nasıl olur? ortak bi gün belirleyelim ve çizelgeyi her hafta güncelleyelim diyorum.
ben bi liste yaptım beğenirseniz her hafta bu şekilde farkı da görürüz
[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]snowflakeN[/TD]
[TD]76.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]orlic[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]arwen10_19[/TD]
[TD]88.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]şekerkiz67[/TD]
[TD]78.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]deryadeniz79[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]flzf[/TD]
[TD]110 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]kullanıcı1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]kullanıcı2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]kullanıcı3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]kullanıcı4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
sorun deıl menü yazıp yazmaman kilo bildirimi ve yöntemini yazsan yeter sanırım
pko varmı arwen sende ? direnıyo olabılır vucut
proteın dıyetı yap atarsın 3 gune
çok hoş olmus elıne saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?